Glavni » alibaba-info » Poceni cokle v slogu Crocs v AliExpressu - Nasveti za nakupe

Poceni cokle v slogu Crocs v AliExpressu - Nasveti za nakupe

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Hotelske kuhinjske cokle Nedrseče čevlji za moške Casual Ravni delovni čevlji Dihalni odporni kuhinjski delovni čevlji Velikost Plus 37-46 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 2020 EVA cokle Moški jamski čevlji Dvobarvne vrtne visokokakovostne zračne cokle Lahke 4 barve Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Converse Chuck classic Taylor All Star ženski čevlji in platforma za rolkanje, črna Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Moški sandali Poletni čevlji za moške Moški vrtni čevlji Ravni čevlji za plažo Pol copati Dropshipping Dobavitelji ZDA Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Wintes Moški čevlji Hitro suhe cokle Casual vrtni čevlji Topli plišasti sandali Par Antiskid Domače japonke Copati za ženske Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 2021 Moški sandali Ženske modne poletne nedrseče čevlji z novo luknjo Zamašitve EVA Garden Boy Beach Dropshipping 2021 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Moški Dropshipping sandali Poletni čevlji Velika velikost 46 49 Fang Man kopito Thong of Man Stamp cokle Moški čevelj Garden Black Beach Copati Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Moški poletni sandali Čevlji z dvojno luknjo Zamašitve Sandali za moške EVA Unisex Copati Vrt Črne Moški čevlji za odrasle Cholas Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Znamka CROS Otroški sandali Copati Crocks Poletni čevlji Crok Rubber Otroški vrtni čevlji Modri ​​Crocse Sandali na plaži Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Moški sandali Poletne gumijaste cokle na plaži 2020 Vrhunske modne natikače Moški copati Vrtna obutev Moška obutev Velika velikost Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb
Zdaj, ko prihaja poletje, iščete znamenite sandale Crocs na AliExpressu? Resnica je, da v AliExpressu ni sandalov znamke Crocs, a po malo raziskave smo našli nekaj trgovin, v katerih imajo cenejše kitajske klone bele etikete, ki so praktično enaki (lahko jih vidite s klikom tukaj). Sem ljubitelj Crocsov, saj sem tako udoben, da cel dan hodim od zgoraj navzdol z njimi in ne vidim velike razlike med Kitajci in originali, razen cene.

V tem članku bom razložil svoje izkušnje z obema in z mojega stališča, zakaj raje kupujem bele sandale v obliki Crocs.

Ker so vse cokle praktično enake (originalne znamke Crocs in bela)

Nekatere znamke coklov vam bodo povedale, da je njihov model primeren za hrbet in da so ortopedski, druge, da so njihovi modeli narejeni iz vrhunskih materialov itd.

...

Naj vam povem skrivnost: pravzaprav so vsi ti čevlji popolnoma enaki. Ok, zasnova se lahko razlikuje, vendar gre v bistvu za popolnoma enak izdelek. Naj pojasnim, da so zamaški narejeni iz kalupa, kamor se vbrizga plastični material, ki je EVA. Vsi čevlji v tem slogu so narejeni iz istega materiala in iste tehnologije, ni skrivnosti.

Povedal vam bom še eno stvar, ali veste, koliko stane vsak, če naredi te EVA sandale? 1 evro / dolar. Je izredno poceni. Edini razlog, da so zamaški znamke Crocs tako dragi, je ta, da imajo značilen logotip, kar jim omogoča nesramno napihovanje cen. Predstavljajte si mejo, ki jo je treba sprejeti. Bodite previdni, to se dogaja s Crocsom, Nikeom, Adidasom, Louis Vuittonom itd.

...

Kako najti Crocs in druge zamaške drugih blagovnih znamk v AliExpressu

Ker večina zasebnih znamk ni znanih, je veliko bolje, da na AliExpressu opravite splošno iskanje. To so najboljše ključne besede, ki smo jih našli za iskanje sandalov Crocband po zelo ugodnih cenah. Pripravili smo tudi kratico, tako da jo lahko najdete v ponudbi za otroke (manjše velikosti in z risbami).

  • Zamašitve
  • Luknje za sandale
  • Zamaši sandale
  • Otroške cokle - Crocs dojenček

Kako kupiti najboljše kroke na AliExpressu - nakupovalni nasveti in triki

Ko najdete Crocsov model, ki vam je všeč, je zelo pomembno, da si ogledate več stvari, da zagotovite dober nakup. Prvi je ugled, ki ga je AliExpress dal prodajalcu, višji kot je, bolj zanesljiva bo trgovina..

Drugič, pomembno je, da si ogledate mnenja potrošnikov, da vidite, kako kakovostni in trajni so izdelki. Prav tako je dobro, da si ogledate komentarje in preverite, ali so velikosti, ki jih prodaja trgovina, nekoliko večje ali manjše od prvotnih velikosti. V nekaterih primerih vam isti potrošniki priporočijo, da kupite velikost, večjo ali manjšo od tiste, ki jo imate. Na koncu je zelo pomembno, da se v primeru vprašanj obrnete neposredno na prodajalca. Lahko ga tudi prosite, naj vam pošlje fotografije izvirnega izdelka.

Če imate vprašanja o velikosti, je tukaj pretvorbena tabela. Čeprav ga boste našli tudi na prodajalčevi strani z izdelki. M (moški) je moška velikost, W (ženske) pa ženska.

Želim nekaj originalnih poceni Crocsov! - Amazon

Če vas nisem prepričal in ste pripravljeni plačati za blagovno znamko, vam priporočam, da kupujete na spletni platformi Amazon. Tu lahko najdete zelo poceni originalne Crocs in vaše naročilo bo prispelo veliko prej kot AliExpress. Edina pomanjkljivost je, da čeprav je poceni za to, kar je, je draga v primerjavi z zamašitvami, ki jih najdemo na AliExpressu.

Kot lahko vidite zgoraj, so jih na Amazonu prodali veliko in imajo zelo dobre ocene..

Kje lahko kupim cokle?

Osebno vam priporočam, da prihranite denar z nakupom cokel z belo etiketo Crocs na AliExpressu, saj je kakovost zelo dobra in daje enak rezultat. Razumem pa, da je veliko več užitka pri nakupu izdelka blagovne znamke. Skratka, če kupujete prek AliExpressa, bo to precej cenejše, vendar boste morali čakati več ali manj 2 tedna, dokler izdelek ne pride domov. Če ste pripravljeni zapraviti več denarja, je Amazon idealna trgovina za nakup..

Pojdite na AliExpress ali Amazon

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar