Glavni » alibaba-info » Udobne in poceni ženske visoke pete - Spletni nakupovalni vodnik AliExpress

Udobne in poceni ženske visoke pete - Spletni nakupovalni vodnik AliExpress

AliExpress WW

V tem članku smo prvotno govorili le o tem, kako najti Louboutin pete v AliExpressu, vendar smo ga posodobili z dodatnimi informacijami: katalog udobnih pet v AliExpressu je ogromen in cene so zelo poceni (kar lahko preverite s klikom tukaj) , zato je nismo mogli prezreti.

Na koncu članka najdete razdelek o čevljih v slogu Louboutin na AliExpressu, najprej pa pojdimo na splošnejši pregled:

Kako najti poceni in udobne pete na spletu v AliExpressu

Če ste vnesli povezavo, ki sem jo že postavil (ta), boste videli, da sem v AliExpress postavil kategorijo ženskih visokih pet v urejeno po številu prodaj. To je prvi korak, ki ga vedno priporočamo, da bi našli najugodnejše ponudbe, saj kljub temu, da občasno najdete "skrite" kupčije, je kolektivna modrost skoraj vedno vaš najboljši prijatelj pri nakupovanju na AliExpressu.

zapatos-tacon-mas-vendidos

Kako filtrirati po vrsti ženskega čevlja

Če med najbolj iskanimi ni čevljev z visoko peto in ne želite iti po straneh, dokler ne najdete tistega, kar iščete, priporočam, da si ogledate filter na levi:

Tam boste videli filtre, ki vam omogočajo spreminjanje:

Velikost in širina čevlja z visoko peto

Velikost je v ameriškem formatu. Tu si lahko ogledate tabelo enakovrednosti:

Vsekakor prodajalec pri vsakem izdelku običajno navede, ali je njegova velikost v primerjavi s standardom majhna ali večja..

In tudi v komentarjih je zdaj zelo uporabna funkcija, ki kupcem omogoča, da označijo, ali je velikost večja, manjša ali enaka ("popolna") od običajne, tako da naslednji kupci vedo. Tukaj vidite primer "popolne" velikosti:

Filtriraj po barvi: črna, rdeča, bela, mornarsko, bež

...

Kot ste morda že videli, ga je mogoče filtrirati tudi po barvi (črna, rdeča, bela, mornarsko modra, bež)

...

) čevlja s klikom na barvni meni:

Čeprav vam tudi povem, da barvni filtri delujejo slabše kot puška na sejmišču.

Filtriranje po modelu: črpalke, sandali, mary jane, d 'orsay

...

In morda je najbolj uporaben filter za tip čevljev z visoko peto, ki je videti takole:
tipo-zapato-mary-jane-sandalias-d-orsay

V španščini piše "pump", ker se v angleščini čevlji z visoko peto imenujejo "pump", kar pomeni tudi "črpalka" vodnih, samodejni prevajalec pa je naredil nered.

Vrste čevljev na voljo:

  • Osnovno
  • D 'Orsay
  • Odprta peta
  • S pasom za gleženj (ali gležnji)
  • Gladiator
  • S pasom v obliki črke T.
  • Mary janes

Filtriranje po višini: nizke, srednje in visoke pete

Višino pete lahko tudi filtrirate:

Čeprav kasneje, če želite vedeti natančno višino pete, ne boste dovolj, da se pomaknete do specifikacij izdelka, ker se prikaže le razpon "od X do X cm", če pa se pomaknete še malo, boste videli, da prodajalec vedno nastavi natančno višino:

Toda ali jim je udobno?

Ker je na AliExpressu na tisoče prodajalcev visokih pet, je težko odgovoriti na to vprašanje, vendar še enkrat priporočam, da se odločite za izdelek, ki je že nabral veliko prodaje, da lahko obiščete komentarje in preberete, kaj menijo prejšnji kupci.

To je nedvomno najboljši način, da zagotovite, da bodo tiste poceni visoke pete, ki jih boste kupili, resnično udobne in ne mučijo vaših nog..

Ali obstajajo čevlji z visoko peto za dekle?

Če je vaša hčerka navdušena nad dekliškimi čevlji z visokimi petami, ki bi jih lahko igrala doma (ali preprosto, če hčerko pokličete "punčka" »), morate vedeti, da za dekliške čevlje z visoko peto ni nobene lastne kategorije , lahko pa uporabite velikostni filter na levi, da izberete tistega, ki ga iščete:

Kot lahko vidite, je najmanjša velikost 3,5 v ameriški obliki, kar bi bilo v evropski obliki približno 33,5, torej velikost deklet. Če še vedno iščete kaj še manjšega, lahko prodajalce vprašate prek klepeta; Priporočam, da začnete s tistimi z najvišjimi ocenami in delovno dobo, ker so običajno proizvajalci in morda vam lahko izdelajo čevlje po meri.

Bonus: poceni čevlji Louboutin

In če vas zanima iskanje čevljev (tako pete kot superge), ki jih navdihuje slog Louboutin, imate v AliExpressu veliko prodajalcev, ki izdelujejo kitajske klone (pazite, niso replike, nimajo originalnih logotipov) in prodajajo za štiri dolarje.

Če želite prek spleta kupiti čevlje s peto v slogu Louboutin, priporočam, da poiščete čevlje Red Bottom, za pete z zakovicami ali zakovicami, poiščete Rivets Pumps, za moške superge pa Loubis Shoes..

Glej AliExpress pete

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar