Glavni » alibaba-info » Zelo poceni plesni čevlji (plesna dvorana, latinščina, jazz, tap ...) v AliExpressu

Zelo poceni plesni čevlji (plesna dvorana, latinščina, jazz, tap ...) v AliExpressu

AliExpress WW

Če ste prišli tako daleč, zagotovo radi plešete in vadite eno izmed mnogih plesnih disciplin. Za razliko od drugih športov ima vsak ples svojo obutev glede na raven povpraševanja in vrsto oblačil, ki se uporabljajo v posameznem. Običajno je to precej draga obutev, saj je malo poceni blagovnih znamk, a zahvaljujoč internetu lahko najdemo spletne trgovine, kot je AliExpress, kjer najdete vse vrste cenejših plesnih čevljev, ne da bi pri tem izgubili kakovost.

Kako najti kakovostne in poceni plesne čevlje na AliExpressu

V tej platformi za spletno prodajo je veliko različnih čevljev, imajo celo svoj oddelek. Pokazali vam bomo, kako najti najboljše za posamezno vrsto, kaj iskati in kakšne lastnosti morajo imeti, da so udobne. Zakaj ne, tudi mi imamo radi lepe čevlje, zato vam bomo pustili tudi nekaj modelov. Pokazali vam bomo svoje najljubše glede na plesni slog, vendar lahko tukaj najdete vse vrste plesnih čevljev.

Latinski plesni čevlji in plesni ples

Čeprav gre za dva zelo različna plesa, so plesni ali latinsko plesni čevlji, imenovani tudi salsa čevlji, enaki. Podplat mora biti semiš in prožen s tankim podloženim podplatom, peta pa mora biti zaprta, da dobro zberemo stopala. Ali so odprti ali zaprti, je odvisno od naših želja, vendar oba modela delujeta.

Na AliExpressu je najrazličnejših salsa čevljev, najbolje prodajajo odprti čevlji, nekateri so lepi s sijočimi in zlatimi detajli, obstajajo pa tudi zaprti. Cene se gibljejo od 10 do 30 evrov, kot lahko vidite na tej povezavi.Tango čevlji

Čeprav salsa čevlje pogosto zamenjujejo s tango čevlji zaradi njihove estetike, so zelo podobni, če želite pravilno vaditi tango, potrebujete posebne čevlje, ki vam omogočajo udoben ples tanga. Ni treba, da je podplat tako prožen, da bomo lahko vadili na več vrstah tal in delali zavoje.

Peta je ponavadi tanjša in višja kot pri prejšnjih, kar tudi bolj obremenjuje nogo, zato številna dekleta nosijo latinske plesne čevlje za vadbo tanga, saj so veliko bolj udobna. Če pa želite tango čevlje, jih najdete s klikom tukaj.Tapnite čevlje

Ples s tapkanjem je eden izmed plesov, kjer so čevlji najbolj prisotni, saj so pri njegovem izvajanju bistveni, saj je zvok udarcev čevljev na tla tisto, kar je značilen za ta slavni ples, brez čevljev ni pipe ples. V tem primeru morajo biti čevlji tesno ob nogi, zato je pomembno, da so usnjeni, da so udobni.

Razdeljeni podplat je najboljši za začetnike, obstaja pa celo nekaj čevljev z zamenljivimi kleščami. Na tej povezavi najdete poceni čevlje za pipe, ki so idealni za začetnike. Če že imate nekaj izkušenj, priporočam, da tukaj poiščete druge naprednejše modele.Jazz copati

Jazz čevlji ali superge so zelo udobni in prilagodljivi. Lahko ga ure in ure uporabljate za vadbo svojega najljubšega plesa, zato je tudi pomembno, da imate dobro oprijem na nogi, da se pravilno obračate, zavirate, skačete in postavljate stopala, ne da bi poškodovali. Vse to na najlažji način, tako da plešete, kot da ne bi nič oblekli.

Njegova oblika je zelo značilna, saj imajo jazz čevlji videz "razdeljen podplat" z dvema blokoma, lahko pa imajo na sredini tudi cel podplat z veliko gibljivosti. Večina ima v peti zračno komoro za izboljšanje blaženja. Na tej povezavi boste našli najboljše jazz čevlje na AliExpressu.Baletni copati

Balet je ponavadi disciplina, ki vključuje porabo velike vsote denarja, zlasti v copatih, saj jih je mogoče enostavno porabiti in so bistvenega pomena za dobro prakso. Obstaja veliko vrst baletnih čevljev glede na starost in raven. V našem vodniku za iskanje baletnih čevljev in oblačil v AliExpressu vam pokažemo vse vrste blagovnih znamk in modelov, ki so na voljo na tej znani spletni prodajni platformi, kako jih izbrati in katere so. bolj prilagodite svoji ravni. Lahko pa jih najdete tudi s klikom tukaj.


Flamenco čevlji

Če vadite flamenko, lahko na AliExpressu najdete tudi plesne čevlje zase. Čeprav se vam morda zdi, da so podobni čevljem salsa ali tango, je v čevljih peta širša, čeprav obstaja več oblik (kubanska, ravna ali kolutna peta) in z različno višino. Prav tako mora imeti nohte na peti in prstih, tako da dobro zvenijo med plesom. Če vadite flamenko, ne oklevajte in si oglejte to povezavo, kjer najdete zelo poceni profesionalne čevlje flamenko.Plesni čevlji za moške

Doslej smo se osredotočili na plesne čevlje za ženske, saj so oni tisti z najrazličnejšimi modeli. Vendar pa lahko v AliExpressu najdete tudi plesne čevlje za moške, tako za plesno dvorano, latino, tango, tapkanje.

...

Vse jih najdete s klikom tukaj.Najboljše trgovine s plesnimi čevlji na AliExpressu

Kot lahko vidite, je iskanje plesnih čevljev v AliExpressu zelo enostavno, samo izbrati morate disciplino in vnesti povezave, ki so nam ostale v vsakem odseku, vendar obstajajo zelo koristne specializirane prodajalne, odvisno od vrste plesa, ki ga izvajate, ali vašega izkušenj, tukaj je nekaj, ki so nam zelo všeč in so lahko koristne pri nakupu naslednjih plesnih čevljev:

  • Svet modnih plesnih čevljev - Poceni čevlji za vse vrste disciplin z veliko prodaj na AliExpressu..
  • Trgovina s tovarno oblačil za plesne čevlje - Vse vrste plesnih čevljev, še posebej so nam všeč njihovi salsa čevlji.
  • Trgovina svetovnega plesa Ainna - Poleg lepih salsa čevljev ima tudi veliko različnih moških plesnih čevljev.
  • Trgovina za ples BD - So nekoliko dražji od drugih blagovnih znamk, vendar so njihovi latino plesni čevlji, tako za moške kot za ženske, zelo kakovostni.
  • Tovarna plesnih čevljev SYJXMARSHA - Latino in plesni čevlji za moške in ženske. Najbolj všeč so nam njihovi profesionalni tango čevlji.
  • Uradna trgovina Sansha - Blagovna znamka, znana po vsem svetu po kakovosti oblačil in obutve za vse vrste plesov, profesionalna obutev.
  • Trgovina za ples Freedom - Ima originalne in drugačne plesne čevlje po prilagojeni ceni za vse vrste disciplin.

Nasveti za določanje velikosti čevljev na AliExpressu

Eno od vprašanj, ki ga na našem blogu prejmemo največ, je, kako izbrati velikost čevljev. Zelo enostavno je, izmeriti morate samo boso nogo in s to meritvijo v centimetrih primerjamo z merilno tabelo, ki jo bomo našli v opisu izdelka AliExpress, spodaj vam bomo podali pravi primer. V primeru dvoma je najbolje, da se obrnete na prodajalca in navedete našo velikost v centimetrih.

Če imate več vprašanj o tem, kako izbrati svojo velikost v AliExpressu, imamo Vodič za določitev naše velikosti v AliExpressu, v katerem podrobneje razložimo, kako izbrati. Ta vodnik je del našega razdelka z vadnicami, kjer lahko najdete naše najboljše nasvete in trike pri nakupovanju na tej slavni spletni strani, od načina plačila do kuponov in popustov..

In ti? So vam bili všeč ti plesni čevlji? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar