Glavni » alibaba-info » Adidasovi čevlji in izdelki na AliExpressu: Ali so poceni? Se res splačajo?

Adidasovi čevlji in izdelki na AliExpressu: Ali so poceni? Se res splačajo?

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 ADIDAS nogavice PAKIRAJO 3 kose (UNISEX) različnih barv in velikosti, iz Španije 24H. Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Nogavice ženske, moške nogavice, ADIDAS PACK 2 kosa (UNISEX) v različnih barvah, iz Španije 24H. Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Adidas-classic nogavice-3 pari belih ali črnih nogavic 3 pasovi, Sport-classic dolge, verodostojni športni slog Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 4 adidas Chicago Bulls Red Playoff See Red Slogan T-Shirt Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Adidas-classic nogavice-3 pari nogavic črna, bela ali Sport mix-Sport-classic dolžina-športni slog Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Adidas-gleženjske nogavice-3 pari 3-barvnih nogavic (vijolično barvilo, sivi lapor in bela) športni slog Poglejte najboljšo ceno Priporočeno Nº 7 Adidas Lite Racer CLN, tekaški copati, moški, zapiranje čipk, zgornji del z natisnjeno mrežico, oblak iz pene, podplat OrthoLite, odvajajo znoj in vlago, redno prileganje - NOVO IN IZVORNO Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Adidas Design 2 Move 3S, kratke hlače, moški, 100% recikliran poliester, Climacool, stranski žepi - novo ORIGINAL Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Adidas-gleženjske nogavice-3 pari različnih barv verodostojnih športnih nogavic Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Originalni novi prihod Adidas Unisex Sports Caps Running Sportswear Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb
Po članku o tem, kako najti izdelke Nike v AliExpressu, smo prejeli več e-poštnih sporočil, v katerih smo vprašali, ali bi lahko našli eno o tem, kako najti najboljše izdelke Adidas. Tukaj je podroben vodnik, kako najti najboljše izdelke in prodajalce Adidas na AliExpressu.

Mimogrede, preden začnete, vas bo morda zanimalo branje teh natančnejših člankov:

  • Adidas Superstar na AliExpressu
  • Adidas Stan Smith na AliExpressu
  • Adidas Ultra Boost na AliExpressu

Kakšne Adidas izdelke lahko najdemo??

Do nedavnega so bili vsi Adidasovi izdelki (kot so superge, hlačne nogavice, termična oblačila, hlače vseh vrst, dresi, trenirke, očala, rokavice, kompleti za nogomet in košarko itd.), Ki smo jih našli na AliExpressu, kopije..

Vendar pa so se zdaj (ta članek smo posodobili junija 2016) stvari zelo spremenile:

  1. Praktično ni ostalo nobenega prodajalca ponaredkov.
  2. Pojavlja se vedno več trgovin z originalnimi Adidasovimi izdelki.

Kako najti originalne čevlje Adidas (ali kateri koli izdelek) na AliExpressu

Za iskanje originalnih Adidasovih izdelkov najhitreje sledimo temu iskanju in preverimo, ali ima izdelek, ki nam je všeč, znani logotip zajamčene avtentičnosti:

Če ima ta logotip, ste lahko stoodstotno prepričani, da gre za originalni izdelek, ker to značko na svoje izdelke dajo samo prodajalci, ki vas želijo prepričati, da je njihova zaloga originalna, za to pa jo pokrijejo s posebno garancijo : Če se izkaže, da je napačna, dobite nazaj dvojno plačano ceno.

(Ko smo že pri dobrih prodajalcih, vas bo morda zanimala tudi naša tabela najbolj prodajanih izdelkov AliExpress.)

Težava je v tem, da vsi originalni izdelki AliExpress nimajo ikone zajamčene avtentičnosti, zato si morate pred nakupom ogledati še nekaj stvari, da se prepričate, da se ne soočate s ponaredki:

  1. Je cena prenizka? Če je cena izredno nizka, ne dvomite, da gre za repliko. Kitajske in nekatere zahodne znamke, kot je Converse, so na AliExpressu poceni, vendar večina evropskih in ameriških znamk, ki se prodajajo na izviren način, ni vredna veliko manj kot v kateri koli trgovini v vašem mestu.
  2. Ali prodajalec uporablja originalni logotip na sliki in odkrito reče "Adidas"? To ni nezmotljivo pravilo, toda tisti, ki prodajajo replike, svoje izdelke pogosto skrijejo z računalniško spremenjenimi logotipi ali pa jih preprosto ne prikažejo na sliki. Po drugi strani pa jih tisti, ki imajo dovoljenje za njihovo prodajo, odkrito razstavijo.
  3. Vprašajte prodajalca: prodajalec vam ne želi prodati ponaredka, češ da je izviren, ker lahko potem odprete spor in AliExpress ne bo uspel v vašo korist. Dejansko tisti, ki prodajajo replike na AliExpressu, to počnejo samo kupcem, ki zavestno iščejo ponaredke..

Vrnimo se na 1. točko, kakšna je cena teh čevljev Adidas?

Kot sem že omenil, Adidasovi čevlji iz AliExpressa običajno niso izredno poceni, če jih primerjamo z njihovo ceno v trgovinah, kot je Amazon. V resnici narediva konkretno primerjavo: če kliknete tukaj, boste videli katalog Adidas Climacool AliExpress.

Kot lahko vidite, se vsi približno začnejo pri 75 EUR, kar je celo dražje od najcenejšega Adidas Climacool, ki ga najdete na Amazonu (s klikom tukaj).

In da sem šel iskat najcenejše čevlje Adidas in jih prodajal v AliExpressu

...

Zaključek: če iščete originalne čevlje Adidas, AliExpress ni najboljša možnost

Zaključek te kratke analize je bil zapet: če so tisto, kar želite, originalni Adidasovi čevlji, so cene na AliExpressu še vedno previsoke. K temu moramo dodati še čas pošiljanja, težave pri vračilu (vrnitev izdelka na Kitajsko je breme) itd.

...

Namesto tega priporočam, da preverite, ali je izdelek, ki ga iščete, na Amazonu, ki ima ponavadi najnižjo ceno od vseh »zahodnih« spletnih trgovin..

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar