Glavni » alibaba-info » Nike čevlji v AliExpressu: Vodnik za nakup najcenejših izdelkov

Nike čevlji v AliExpressu: Vodnik za nakup najcenejših izdelkov

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Vroče prodajne Air Force 1 ženske visoke moške rumene superge Casual Flat Skate športni copati Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Vroče prodajne Air Force 1 ženske visoke moške rumene superge Casual Flat Skate športni copati Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Vroče prodajne Air Force 1 ženske visoke moške rumene superge Casual Flat Skate športni copati Oglejte si najboljšo ceno Priporočena št Vroče prodajne ženske visoke moške rumene superge Air Force 1 Casual Flat Skate športni copati Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Brezplačna dostava Moški Ženski tekaški copati Air VaporMax Flyknit 2 Mesh Air Max Casual Superge Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Air 1 Moški Ženski športni copati Unisex superge Nova sezona Košarka Air Max Tenis Retro športni čevlji replika Najboljša cena Priporočeno št. 7 Nov prihod Original Air Vapormax Moc 2 Moški tekaški copati Udobni dihajoči ženski superge Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 New Air aj 1 Low Top moški košarkarski copati Schoenen Zwart Teen Gym Rood Blauw Superge Voor Mannen Low Cut Schoenen Moški ženski čevlji Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Nov prihod Original Air Vapormax Moc 2 Moški tekaški copati Udobni dihajoči ženski superge Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Superge Athletic LDWaffle LVD Waffle Daybreak Comforbale Shoes SLD 7 Color Moški ženski športni copati na prostem Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb
Superge, hlače, hlačne nogavice, dresi, rokavice, nogometni in košarkarski dresi

...

Vse to poleg številnih drugih vrst izdelkov najdete v razdelku AliExpress Nike. Za razliko od tega, kar se zgodi z večino blagovnih znamk, ki jih najdemo na AliExpressu, so številni Nikovi izdelki originalni in se prodajajo po precej nižji ceni kot običajne trgovine.

Najdete lahko veliko modelov Nike čevljev za moške, ženske in otroke. Nike Roshe, Nike Air Jordan, Nike Janoski, Nike Air Max in Nike Huarache

...

 Če še posebej iščete enega od teh čevljev, vas povezujemo z našimi vodniki, kako jih najti poceni na spletu ? .

Poceni Nike čevlji v AliExpressu: so to originali ali replike?

Do zdaj je bil vsak, ki je na AliExpressu iskal čevlje Nike, zainteresiran za nakup znanih kopij po nizki ceni. Po drugi strani pa je v zadnjem času veliko prodajalcev originalnih izdelkov Nike, kar je prav tako zelo zanimiva možnost. Logično vprašanje je torej: kako ločimo verodostojne od imitacij??

Prepoznavanje originalnih oblačil in obutve Nike

Če smo na primer iskali par originalnih tekaških copat Nike, je najboljša možnost, da vtipkate, kar želimo + beseda "original", to je "Nike Running Original" (kliknite, da greste neposredno na iskanje).

Videti bo približno tako:

Potem vedno priporočam naročanje po številu prodaj in, če gre za izdelek, za katerega je veliko rezultatov (kot je to pri Nikeu), označite možnost "Najbolj vrednoteno":

nike-shoes-mejor-valorados-aliexpress

Na ta način bomo videli le tiste, ki imajo visoko vrednost, videli pa jih bomo tudi razvrščene od največjega do najmanjšega števila prodaj, kar je v AliExpressu vedno pokazatelj kakovosti izdelkov..

Glede ugleda prodajalca bi poskušal imeti vsaj en diamant, če iščemo originalni izdelek. A lestvico bi znižal, če iščemo repliko, ker je že znano, da prodajalci drobcev na AliExpressu običajno ne zdržijo dolgo in zato si ne kopičijo ugleda.

nasvetOglejte si našo lestvico najboljših prodajalcev AliExpress.

Ko je prodajalec AliExpress v opisu izdelka trdil, da je original, se je zavezal, da bo dostavil izdelek, ki je resnično izviren. Vendar pa je AliExpress pred kratkim predstavil to ikono:

autenticidad-garantizada-aliexpress-150x47

To značko uporabljajo prodajalci, ki sodelujejo v programu »Zajamčena avtentičnost«, s katerim vas želijo prepričati, da ne dvomite o izvirnosti njihovega izdelka, in s katerimi se strinjajo, da bodo povrnili znesek, ki je dvakrat večji, izdelek se izkaže za ponarejenega.

Nekatere športne trgovine:

  • Najboljše športne trgovine: Tu lahko najdete kar nekaj Nikeovih izdelkov (oblačila, obutev itd.

    ...

    ). Te blagovne znamke nimajo samo, imajo tudi Puma, Adidas, Converse in kitajsko blagovno znamko Li Ning.

  • Olympic: še ena trgovina, ki ponuja neskončne originalne športne znamke.
  • Relee Sport: Ta trgovina je že dolgo na AliExpressu in ima tudi kar nekaj izdelkov.

Kakšna je razlika med Nikovo repliko in belo etiketo?

Ko iščete izdelke Nike na AliExpressu, neredko naletite na replike in bele znamke. Bele blagovne znamke je zelo enostavno prepoznati, saj bodo to izdelki, ki jih navdihujejo Nikeovi modeli, vendar bodo imeli povsem drugačen logotip. Spodaj najdete primer čevlja, ki ga je navdihnil Nike Roshe Run:

Ko dobimo replike, jih je nekoliko težje ločiti od originalnih izdelkov. Nadaljujmo s primerom Nike Roshe Run. Kot boste videli na spodnji fotografiji, se na prvi pogled zdi, da so čevlji verodostojni, poleg tega pa prodajalec v opisu navede, da so originalni.

Ta prodajalec lahko prejme zelo pomembno kazen od AliExpressa, ker uporablja zavajajoče oglaševanje (očitno tudi za prodajo kopij).

Resnično najboljši znak, da ste pred repliko, je cena. A pozor, v AliExpressu lahko najdete tudi izjemno poceni originalne izdelke. Če dvomite in želite biti prepričani, da kupujete originalni izdelek in ne replike, priporočamo, da se obrnete na prodajalca. ?

Skratka, kakšna je kakovost izdelkov Nike v AliExpressu??

Vsekakor je odvisno od prodajalca, toda do zdaj smo kupili že veliko oblačil Nike in videli smo in se dotaknili vsaj ducata poceni Nike čevljev, kupljenih na AliExpressu (bele in originalne blagovne znamke), in smo lahko večino časa preverite, ali so izdelki Nike, ponujeni na AliExpressu, zelo dobre kakovosti.

Kakorkoli že, kot smo že povedali, je glavno, da vedno iščemo prodajalce z izdelki z ocenami in preberemo, kaj so prejšnji kupci (španski, pa tudi angleški, italijanski, portugalski

...

) so napisali v razdelku "Mnenja" in preverili, ali so naložili fotografije izdelka.

Nakup izdelkov Nike na Amazonu, ki je alternativa AliExpressu

AliExpress ima veliko prednosti, vendar je ena največjih slabosti čas dostave in morda ta, da nimajo toliko zalog kot Amazon. Če nujno potrebujete oblačila ali obutev, priporočamo, da Nike poiščete na Amazonu, saj ima zelo konkurenčne cene in zelo širok katalog izdelkov..

Prav tako moramo povedati, da bo v nekaterih primerih v Amazonu ceneje kot pri nakupu v AliExpressu. Toda to morate pogledati, kajti če pošiljanje na Amazonu ni brezplačno, se lahko končna cena zelo dvigne. Dostava je na AliExpressu skoraj vedno brezplačna.

Pojdite na AliExpress / Amazon

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar