Glavni » alibaba-info » Poceni Nike Air Pegasus čevlji v AliExpress - Navodila za nakup

Poceni Nike Air Pegasus čevlji v AliExpress - Navodila za nakup

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Originalni novi prihod NIKE AIR ZOOM PEGASUS 36 Moški tekaški copati Superge Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Originalni novi prihod NIKE WMNS AIR ZOOM PEGASUS 36 Ženski tekaški copati Superge Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Originalni novi prihod NIKE AIR ZOOM PEGASUS 36 SHIELD Moški tekaški copati Superge Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Originalni novi prihod NIKE AIR ZOOM PEGASUS 36 Moški tekaški copati Superge Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Originalni novi prihod NIKE AIR ZOOM PEGASUS 36 Moški tekaški copati Superge Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Originalni novi prihod NIKE AIR ZOOM PEGASUS 37 Moški tekaški copati Superge Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Originalni novi prihod NIKE AIR ZOOM PEGASUS 37 Moški tekaški copati Superge Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Originalni novi prihod NIKE AIR ZOOM PEGASUS 36 SHIELD Moški tekaški copati Superge Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Originalni novi prihod NIKE AIR ZOOM PEGASUS 37 Moški tekaški copati Superge Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Originalni nov prihodek NIKE AIR ZOOM PEGASUS 37 Moški tekaški copati Superge Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb
Dandanes ni več izgovora, da bi bili leni: tek je postal način, ki je ostal, dodatki za tek pa postajajo cenejši in dostopnejši. Torej, še posebej za naše bolj zdrave bralce in ljubitelje novih trendov bomo danes govorili o tem, kako na AliExpressu najti poceni Nike Air Pegasus čevlje.

Nike Air Pegasus so vrhunski tekaški copati, kot nalašč za vse tiste, ki želijo teči z največjim udobjem in blazinami. Že tri desetletja je Nike lansiral te čevlje in v vsem tem času so se čevlji Nike Pegasus samo razvijali in ponujali nove in bolj dovršene modele: kot je Nike Pegasus 30, 31, 32 ali 83. Dokaz za to je, da v vsem tem času so ostali eden najbolje prodajanih čevljev na svetu, zahvaljujoč tekačem, ki jim v teh 30 letih niso nehali zaupati.

Trenutno lahko v trgovinah, kot je Amazon, najdete čevlje Nike Air Pegasus za približno 70–150 EUR, odvisno od modela, ki ga iščete. Predlagamo pa, da si ogledate ponudbe AliExpress, saj najdete cenejše originalne čevlje Nike Pegasus. V današnji objavi, posodobljeni na maj 2016, vam povemo, kako ?

Kupite originalni Nike Air Pegasus v AliExpressu

Na AliExpressu boste našli širok repertoar originalnih superg Nike Air Pegasus. Če poznate to kitajsko platformo, boste že vedeli, da se tam prodajajo tako originalni izdelki kot kitajske replike odlične kakovosti, na srečo pa je vedno več originalnih oblačil..

Kljub temu, da so replike AliExpress dobro narejene, je razlikovanje originalnega izdelka od imitacije zelo enostavno. Dejansko obstaja več vidikov, ki nam bodo pomagali prepoznati originalni čevelj Nike Pegasus iz lažnega: najprej cena (če vidite Nike Pegasus za manj kot 50 EUR, sum, je zelo verjetno, da ni original) in, drugič, opis izdelka (če prodajalec uporablja ključne besede, kot je "100% original", je verjetno original izdelek) in občasni žig «Zajamčena verodostojnost» iz AliExpressa, prek katerega je izvirnost izdelka 100-odstotno zagotovljena (pravimo občasno, ker ga številne trgovine nimajo, tudi če prodajajo originalne izdelke).

AG

In kako naj poskrbim, da bo Pegasus 83, ki ga iščem, izviren?

Na srečo skoraj vsi prodajalci teh Nike Air na AliExpressu ponujajo originalni izdelek. Če se želite prepričati, samo poglejte, da se pri iskanju na AliExpressu ta pečat pojavi v informacijah o majici. Všečkaj to:

pegasus

Poleg tega, da ste 100-odstotno prepričani, so tu tri trgovine, ki uživajo zelo velik ugled, kjer lahko najdete originalne čevlje Nike Air Pegasus za moške in ženske:

  • Vodilna trgovina Olympic Sports: Ta trgovina ima 5 značk in več kot 95% pozitivnih ocen. Našli boste legendarni Nike Pegasus 30 in kopico poceni originalnih superg najboljših znamk (Nike, Adidas, Converse itd.). Poleg tega ima pečat "Zajamčena verodostojnost".
  • Relee Sports Shop: Ta trgovina ima 1 diamant in ima najmanj 98% pozitivnih ocen. Ima tudi pečat "Zajamčena verodostojnost", zato ste lahko prepričani, da so izdelki, ki jih ponuja, stoodstotno originalni: na voljo so Nike Pegasus 30, Nike Pegasus 31 ali Nike Pegasus 83, ne zamudite!
  • najboljše športne trgovine: ta trgovina ima 3 diamante in ponuja izdelke, katerih kakovost je zagotovljena z žigom »Guaranteed Authenticity«: ima nekaj poceni modelov Nike Air Pegasus, kot je Pegasus 31. Poleg tega 22% velja za 6 različnih modelov popust, ali kupujemo prek spleta ali če to počnemo iz aplikacije.

Ali bom imel težave z velikostjo čevlja?

Načeloma ni treba. Da bi olajšali in pospešili dvome o tej temi, običajno vidimo tabelo, podobno tisti na sliki, kjer preverite svojo velikost in morali boste zahtevati ustreznico.

tallasnike

V zadnjih letih je bilo več naročil podjetja Nike, ki sem jih v AliExpressu oddala za svojo številko 42 in je natančno moje velikosti. Če dvomite, zasebno pišite prodajalcu z vašo evropsko velikostjo in vprašajte, kaj so storili drugi uporabniki

...

. Zagotovo vam pomagajo!

Kaj pa ladijski promet?

Razmišljali ste o tem, kaj se lahko zgodi z vašim naročilom, ko prihaja s Kitajske, kajne? Šel bo skozi običaje države in ker ni velik in niti zelo težek izdelek, ki bi pritegnil pozornost, ne boste imeli težav s sprejemanjem majic brez dodatnih stroškov..

In da bi dobili idejo, sem prvič potreboval mesec dni, da sem prispel, vendar sem decembra 2015 pri istem prodajalcu naročil Nike Flyknit in je trajalo le 2 tedna. Morda bo sreča in da bomo čez približno 15 dni imeli superge doma.

Najnovejši nasveti za nakup poceni Nike Air Pegasus

Pred nakupom katerega koli izdelka na AliExpressu je zelo pomembno, da si ogledate ugled trgovine ter ocene in mnenja drugih uporabnikov. Ne pozabite tudi, da se lahko, če imate kakršna koli vprašanja, vedno obrnete neposredno na prodajalca: to je najboljši način, da se prepričate, ali dobro kupujete Nike Air Pegasus.

Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

Pojdite na AliExpress!

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar