Glavni » alibaba-info » Superge Balenciaga Speed ​​style na AliExpressu

Superge Balenciaga Speed ​​style na AliExpressu

AliExpress WW

Fashions se spreminjajo vsako sezono, vendar obstajajo nekateri trendi, ki se zdijo tu, da ostanejo. Ena izmed njih so "superge nogavice", te superge v futurističnem slogu so na modnih pistah zmagale znamke, kot sta Balenciaga ali DKNY, znane osebnosti pa so potrdile, da so zadnja moda. Če ne želite zapraviti več kot 500 evrov, kolikor jih stanejo originali, vam bomo razložili, kako najti cenejše čevlje istega sloga v AliExpressu.

Ali so te replike čevljev? Ali so to imitacije izvirnikov?

Za začetek bi radi jasno povedali, da ti čevlji niso replike, temveč čevlji, ki jih navdihujejo izvirniki z zelo podobno obliko. Ne vključujejo pa imena blagovne znamke Balenciaga ali DKNY. So pa dobra alternativa, da ste v modi za malo denarja. Številne poceni modne znamke, kot sta Zara ali Mango, posnemajo tudi oblačila ali superge luksuzne blagovne znamke, zato ni čudno.

Kako najti čevlje, podobne Speed ​​Shoes v AliExpressu

Iskanje teh modnih superg na AliExpressu je zelo enostavno. V nasprotju z nizkocenovnimi znamkami oblačil lahko na tej spletni strani takoj najdete čevlje, podobne tistim velikih blagovnih znamk, in v tem primeru to ni izjema..

Na tej povezavi najdete čevlje, podobne Balenciaga Speed ​​ali DKNY Nora. Kot lahko vidite, so najbolj prodajani zelo podobni originalom, nad peto in v klasičnih barvnih kombinacijah: črna, siva ali modra tkanina. So uniseks superge, zato veljajo za moške in ženske in jih najdemo v različnih velikostih.

Če pa iščete superge, ki jih navdihuje ta slog, vendar z bolj ženstvenim pridihom, imamo tudi modele za vas: v tem iskanju imate superge Balenciaga Speed ​​v spodnjem pasu. Sledijo istemu slogu kot prejšnji, z perforirano tkanino v kombinaciji z belim gumijastim podplatom, vendar v tem primeru v kombinaciji z bolj vpadljivimi barvami. Vse jih najdete s klikom tukaj.

Otroci so lahko tudi modni, ne da bi porabili veliko denarja. Na tej povezavi smo za najmlajše našli superge, podobne stilu Balenciaga Speed, najboljše pa je, da so zelo poceni, stanejo manj kot 10 evrov. Poleg tega je za te čevlje značilno, da nimajo vezalk, zato so idealni za otroke.

Zdaj morate le izbrati model, ki vam je najbolj všeč, in počakati, da prispejo. Ne pozabite, da je pri izbiri čevljev najpomembnejša pravilna velikost, saj vaša običajna velikost ni nujno enaka kot pri izdelkih te kitajske platforme. Da bo vse v redu, je najbolje, da si ogledate prodajno merilno tabelo. Je zelo podoben temu, ki ga vidite spodaj, je v opisu čevljev in za pravilno uporabo boste morali najprej izmeriti dolžino bose noge.

S to meritvijo bomo šli do mize in izbrali svojo velikost. Če je naše stopalo zelo široko, je vedno priporočljiva velikost večja, tudi če smo med dvema velikostima, je bolje, da stavimo na večjo velikost. Upoštevajte, da bo notranjost čevlja z dodatnimi 2 cm enaka kot vaša noga, da se boste lahko počutili udobno. Če imate več vprašanj o izbiri velikosti, priporočamo, da v AliExpressu izberete svojo velikost.

Končna mnenja in nasveti o teh modnih supergah

Če ste sem prišli iskat kopije superg Balenciaga Speed, vam moramo povedati, da v AliExpressu ne prodajajo več ponaredkov ali pa prodajalci zelo dobro skrivajo, da vsebujejo ime, in ko ga stran odkrije, jih hitro izbrišejo trgovina. To se dogaja na večini kitajskih strani, saj prvotne blagovne znamke te platforme obsojajo.

Vendar pa te superge posnemajo slog in so idealne za modo. Očitno je, da malo ljudi lahko porabi 500 evrov, kolikor jih stanejo originali, zato so najboljša poceni alternativa. So čevlji z zelo dobrimi komentarji drugih kupcev. Zato priporočamo, da te čevlje najdete na AliExpressu..

Čeprav vam priporočamo, da med člankom vnesete povezave, ki smo vam jih pustili, in poiščemo najboljše prodajalce, da boste pravilno opravili nakup, jih lahko najdete tudi v našem izboru priporočenih prodajalcev:

  • FEOZYZ (4,8 od 5)
  • Uradna trgovina LUONTNOR (4,9 od 5)
  • Trgovina YIRANSHINI (4,9 od 5)
  • HEALTHSport Store (4,9 od 6)

In ti? Kaj menite o teh modnih supergah? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar