Glavni » alibaba-info » Zacaris, nova trgovina na AliExpressu za nakup originalne obutve Nike, Adidas, New Balance ...

Zacaris, nova trgovina na AliExpressu za nakup originalne obutve Nike, Adidas, New Balance ...

AliExpress WW

Nadgradnja: Zdi se, da ta trgovina ni več na voljo, povezujemo vas z drugimi trgovinami AliExpress Plaza z originalnimi blagovnimi znamkami.

  1. Rumbo obutev
  2. MasHermes
  3. GalleryMall
  4. Športna družina

Priporočamo tudi izdelke New Balance na AliExpress, UGG in Salomon. Pravkar smo jih posodobili. ?

Izvirni članek

AliExpress diverzificira svoje poslovanje zahvaljujoč platformi AliExpress Plaza, kjer na stotine prodajalcev ponuja svoje izdelke z nacionalnim prevozom iz Španije in brez carinskih težav. Prodajalce te platforme izbere AliExpress, zato jim lahko zaupate. To je omogočilo, da so v naši državi poleg tega, da lahko poiščejo kitajske izdelke s hitrim pošiljanjem, priljubljene blagovne znamke, kot so Only, Venca, Double Agent, Shana, Modalia

...

Vse jih najdete s klikom tukaj.

Zacaris, spletna trgovina s čevlji se je pridružila programu AliExpress. Zdaj je možno popolnoma samozavestno kupiti blagovno znamko in izvirno obutev. Pokazali vam bomo, kaj lahko najdete v njihovi trgovini (do katere lahko dostopate s te povezave) in kako doseči najboljše cene.

Zacaris ponuja vrhunske blagovne znamke obutve: Nike, Adidas, New Balance

...

Kot se lahko prepričate s klikom tukaj, Zacaris (ki je v AliExpressu prilagodil ime Zian Shop) prodaja samo originalne mednarodne blagovne znamke, kot so Adidas, Nike, München, New Balance, Puma, Saucony, Tommy Hilfiger, Levi's

...

Vsi so originalni, tako da lahko z zaupanjem kupujete.

Najbolj priljubljeni so nedvomno čevlji znamke Adidas, njihovi modeli iz kolekcije «originali» so spet postali modni zaradi vintage pridiha in preprostega sloga, ki ustreza vsakemu videzu: med najbolj izvirnimi boste našli Adidas Gazelle, Stan Smith ali Superstar, lahko pa kupite tudi tekaške copate, kot je Adidas Nmd. Najdete jih na tej povezavi.

Lahko pa najdete tudi eno najbolj iskanih blagovnih znamk športne obutve v tem trenutku, New Balance. Ta znamka ima zelo izvirno obutev in široko paleto modelov in barv, zato je enostavno najti takšno, ki vam je všeč. Poleg tega so zelo udobni, zato so kot nalašč za neformalni videz, ne da bi se odrekli lastnemu slogu in z varnostjo nošenja obutve, ki vam bo omogočila, da ob koncu dneva ostanete na nogah. Poiščite jih s klikom tukaj.

Druga blagovna znamka, ki je na voljo v vaši trgovini, je ekskluzivni Le Coq Sportif, ki je postal priljubljen, potem ko je bil referenčna znamka za nogometaše, rugby igralce in kolesarje. Danes to podjetje proizvaja športne čevlje v priložnostnem slogu, ki jih lahko nosite tudi v pisarno. Na tej povezavi najdete te modele in še veliko več.

Ena od velikih prednosti nakupa v trgovini, kot je Zacaris, je možnost, da najdemo obutev blagovnih znamk, ki so priljubljene pri nas, na primer superge Victoria in Munich, dve španski znamki, ki sta že nekaj let zelo modni. Čevlje Victoria (zaradi njihovega uspeha) je težko najti po ugodni ceni, od tu pa jih najdete s popustom. Enako se zgodi z Münchnom, pa tudi sicer, a včasih s pretiranimi cenami

...

Kljub temu jih lahko v tem oddelku vaše trgovine najdete bolj znižane.Izkoristite lahko tudi priložnost, da dobite obutev blagovnih znamk, ki so običajno zelo drage, kot so Tommy Hilfiger, Guess, čevlji Panama Jack in superge

...

Moji najljubši so čevlji Tommy Hilfiger, ki jih najdete tukaj, so elegantni in v tej trgovini jih najdete po izhodnih cenah, ne da bi šli od doma. V Zacarisu najdete ženske sandale ali moške športne copate po nizki ceni in z vsemi prednostmi, o katerih smo že govorili.


Na koncu boste v Zacarisu našli tudi čevlje in čevlje mednarodnih blagovnih znamk, kot so Camper, Clarks, Geox, Coolway

...

In še veliko ekskluzivnih blagovnih znamk, ki jih ni mogoče najti v drugih trgovinah AliExpress. Kot lahko vidite tukaj, ima ta trgovina več kot 2000 izdelkov, zato je Zacaris idealen za enostavno in hitro iskanje obutve za otroke in odrasle..Kako najti najboljšo ceno pri nakupu v novi trgovini Zacaris na AliExpressu

Skratka, jasno je, da ima nakup v tej trgovini velike prednosti: kupili bomo originalno, kakovostno obutev, naročilo bomo prejeli v manj kot 5 delovnih dneh in brez carinskih težav. Vendar je na spletu šele pred kratkim, zato ga bomo zagotovo začeli vedeti več, ko ga bo AliExpress promoviral z nekaterimi popusti na svoji spletni strani. Kakorkoli, splača se ustaviti tukaj, v njihovi trgovini na AliExpressu, in preveriti, ali imajo trenutno kakšno zanimivo promocijo ali ponudbo. Če kupujete izven prodajne sezone, priporočamo, da preverite, ali ima prodajalec aktivne kupone, da si zagotovite popust pri naslednjem nakupu.

In ti? Kaj menite o tej novi trgovini AliExpress? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar