Glavni » google » Zdaj lahko svoj televizor nadgradite s poceni zvočno vrstico Xiaomi

Zdaj lahko svoj televizor nadgradite s poceni zvočno vrstico Xiaomi

AliExpress WW

Zagotovo niste edini, ki ste kupili najsodobnejšo televizijo z izjemno podobo, a ko gledate svoje najljubše filme, ugotovite, da zvok nima enake kakovosti kot tisti, ki ga gledate. Najprej pomislite, da imate napačen zaslon in da ne boste več uživali v filmih ali športnih tekmah na enak način.

Zakaj je zvočna vrstica pomembna (tudi če je televizor visoke kakovosti)

Ko kupite televizor, ki zlahka presega 1.000 €, pričakujemo, da bo vse delovalo odlično, vendar je povsem običajno, da je zvok ob tej ceni najšibkejši del zaslona, ​​četudi se zdi nekoliko nadrealen. Razlog je lahko razumljiv, saj je vsakič, ko imamo bolj ploske zaslone, resonančna škatla izdelkov manjša in ko poskušamo imeti čiste fronte, je zvok iz zvočnikov spodaj ali zadaj..

Če ne izračunamo dobro, kako namestimo zaslon, se nam bo zgodilo, da bomo utišali zvok, tako da ne bo prišel neposredno do nas ali da bo odboj na njegovih površinah izgubil vse odtenke ali najresnejše zvoke.

Da bi to rešili, je vse pogosteje razširiti zvok televizorjev z zunanjo avdio opremo, kot so zvočniki., nizkotonec ali zvočne vrstice. Dobra metoda, ki ima nekaj pomanjkljivosti, če je sistem poceni, ima običajno veliko kablov in velike dimenzije, ki odpravljajo minimalistično estetiko številnih domov, po drugi strani pa, če želimo kompakten sistem z malo kabli, pripravimo portfelja, ker se bo cena povečala z vsakim kablom ali centimetrom, ki ga boste prihranili.

Iz tega razloga je Redmi, sekundarna blagovna znamka Xiaomi, lansirala svojo zvočno ploščico Redmi TV SoundBar, kompakten zvočni sistem s skorajda kabli z dobro zmogljivostjo in s ceno pod 50 EUR na evropskem trgu. V tem članku bomo analizirali njegove prednosti in prednosti ter videli, kje ga kupiti na AliExpressu brez stroškov pošiljanja.

Redmi TV SoundBar

S čisto in minimalistično zasnovo brez vidnih gumbov in v elegantni črni barvi je ta zvočna vrstica tista slika, ki nam pade na pamet, ko pomislimo na avdio sistem za televizijo..

Njegovo kvadratno in podolgovato telo ima dimenzije 78 centimetrov, široko 6,6 in globoko 6,3 centimetra. S temi dimenzijami gre za objekt, ki bo dobro skrit v vsakem okolju..

Njegova teža je 1,5 kilograma, zato ga lahko podpremo na kos pohištva ali namestimo na steno, če imamo tam zaslon obešen in na ta način ohranjamo estetiko. Sestava je zelo enostavna, saj ima v zadnjem delu dve sidri, ki olajšata to montažo.

Poleg tega se odločimo za to možnost, ne bo nam treba skrbeti za gumbe, saj je edini, ki ima to zakamuflirano ob strani, in bo na ta način vedno dostopen, tudi če je obešen.

Dobra moč za tisto, kar stane

V tej strukturi bomo našli 30 W zvočnik s tehnologijo, ki simulira prostorski zvok, saj nas Xiaomi vidi v njegovih informacijah. Kako logično je, da ta oprema ni najboljša na trgu, saj jo s takšno ceno presegajo druge dražje možnosti, če pa bi morali primerjati stroške in kakovost, govorimo o možnosti brez konkurenta.

Povezljivost tega zvočnika ni tako popolna kot pri drugi opremi, je pa dobro pripravljena.

Ima standardni vhod 3,5 Jack, s katerim lahko povežemo skoraj vsako napravo, saj je danes najpogostejši v kateri koli opremi, kot so televizor, računalniki ali predvajalniki glasbe. Drugi fizični priključek, ki ga ima, je digitalni vmesnik SPDIF ali Sony / Phillips, ki nam omogoča pošiljanje zvoka v digitalni kakovosti in je zelo pogost pri skoraj vseh trenutnih televizorjih..

V odseku za brezžično omrežje je opremljen s tehnologijo Bluetooth 5th, ki izboljšuje prejšnje protokole z boljšim sprejemom, saj nam omogoča pošiljanje zvoka od daleč in s skoraj nobenim zaostankom zvoka. Ta možnost nam bo omogočila, da bomo zvočnik uporabljali tako za gledanje televizije, kot tudi za predvajanje glasbe iz naše mobilne naprave in nastavitev razpoloženja na primer na večerji. Orodje, zaradi katerega je zelo vsestranski, vendar za video klic ne bi bil koristen, saj nima vgrajenega mikrofona..

Zdaj na voljo s poštnino iz Kitajske

Zagon te zvočne vrstice s strani podjetja Redmi je bil trenutno izveden v azijski državi, vendar ga različni mednarodni prodajalci AliExpress že prodajajo in pošiljajo po vsem svetu..

Prodajna cena na Kitajskem je približno 26 EUR po trenutnem menjalnem tečaju, za tiste, ki živimo v Evropi, pa jo lahko najdemo s poštnino celo za približno 55 EUR na tej povezavi. Pomembno je, da ob izbiri izdelka navedete vrsto vtiča, ki se uporablja v vaši državi, da ne bi imeli težav z združljivostjo.

Upamo, da boste s to poceni zvočno vrstico lahko rešili ali izboljšali zvok svojih televizorjev in odslej boste uživali v svojih najljubših serijah in filmih, kot če bi bili v kinu.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar