Glavni » alibaba-info » URADNO Disneyjevo blago lahko zdaj najdete na AliExpressu

URADNO Disneyjevo blago lahko zdaj najdete na AliExpressu

AliExpress WW

Že nekaj časa se AliExpress osredotoča na sodelovanje s prestižnimi blagovnimi znamkami, da bi ponudil originalne izdelke v prodaji, pri čemer se izogiba in kaznuje prodajo ponarejenih izdelkov. Eden izmed izdelkov, ki je najbolj povpraševan na tej slavni spletni strani, so plišaste živali in lutke, zato to radi objavljamo Zdaj lahko na pooblaščenih prodajalcih najdete uradno Disneyjevo blago in darila (ne kopije) na AliExpressu.

Da bi objavili vse originalne izdelke Disney, ki jih lahko najdemo, se je začela nova promocijska kampanja, v kateri lahko najdemo svoje najljubše like z do 20% popustom. Ne oklevajte in izkoristite to priložnost, da si priskrbite plišaste živali in igrače znamke po ceni, ki je v trgovinah Disney, ki slovijo po visokih cenah, nikoli ne boste našli..

Kaj lahko najdete v tej novi promociji Disney x AliExpress

Akcijska popust je napolnjena s ponudbami trgovskega blaga vaših najljubših likov. Tu lahko najdete od najbolj znanih Disneyevih superjunakov do klasike znamke. Ne samo, da boste našli punčke in akcijske figure, lahko najdemo tudi klasično blago iz Disneyevih trgovin, kot so kape ali oblačila. Pokazali vam bomo najbolj zanimivo, vendar lahko vse izdelke te promocije najdete s klikom tukaj.

Najvidnejši so izdelki podjetja Levji kralj, eden izmed likov, ki se ga vsi spominjamo iz otroštva in je zaradi svoje nove različice spet eden najljubših vseh časov. Poleg tega je njihovo trgovanje najbolj zabavno: plišaste živali, nahrbtniki, kape, majice

...

In kot vidite, so cene precej nižje kot v Disneyjevih trgovinah..

Če iščete darila najbolj priljubljenih superjunakov, boste z veseljem vedeli, da lahko najdete izdelke Spiderman, Hulk, Batman, Superman, Captain America in še veliko več, saj je Marvel del znamke Disney. Čeprav bomo našli predvsem plišaste živali, nahrbtnike in oblačila, namenjena otrokom, lahko najdete tudi akcijske figure.

Eden od filmov, ki se ga vsi spominjamo, je Svet igrač, s svojim četrtim filmom pa bodo tudi mali uživali v teh smešnih likih. Zdaj je iskanje poceni izdelkov iz tega filma lažje kot kdaj koli prej in našli boste vse protagoniste: Buzz Lightyear, šerif Woody, psička Slinky, dinozaver Rex

...

Predvsem bomo našli plišaste živali in figure, pa tudi zelo smešne pižame in uganke.

Zmagali so na primer tudi najnovejši Disneyjevi filmi Zamrznjeno, film Coco ali nove lutke Pop so postali merilo uspešnosti in njihovi izdelki se prodajajo po vsem svetu. Na srečo je zdaj lažje najti trgovsko blago za te filme, saj ta promocija vključuje tudi prodajo najnovejših novic.

Toda Disneyjeve klasike še naprej zmagujejo, še posebej Mickey in Minnie, najbolj priljubljeni liki podjetja. Tako na AliExpressu ni težko najti izdelkov iz njih, saj so zelo povpraševani: plišaste živali, obleke, nahrbtniki

...

Tako prikupni so, da se je težko upreti nakupu samo enega izdelka! Na primer, te plišaste živali, ki jih vidite spodaj, stanejo manj kot 2 evra.

Najboljše trgovine za nakup originalnih Disneyjevih izdelkov na AliExpressu

Čeprav promocija vključuje najbolje prodajane izdelke, gre za majhen izbor vsega, kar lahko najdete v uradnih trgovinah ali pooblaščenih distributerjih Disneyjevih izdelkov na AliExpressu. Če torej iščete izdelke in darila drugih likov te slavne animacijske družbe in njenih hčerinskih družb, vam priporočamo, da obiščete te trgovine, saj jim prodajalci zaupajo s pečatom "top brand" za odlično storitev za stranke in imajo dobre ocene na vaših izdelkih iz meseca v mesec.

 • Uradna trgovina Hasbro - Tu lahko najdete uradno blago Marvel, Transformers, My Little Pony in vseh klasičnih iger Hasbro. V naši Analizi uradne trgovine Hasbro pojasnjujemo vse, kar lahko najdemo.
 • Susan Toy Universe - Je ena od pooblaščenih trgovin izdelkov Marvel, lahko pa najdete tudi anime figure, kot so Dragon Ball, Naruto, Sailor Moon

  ...

 • Trgovina z barvnimi igračami - pooblaščena trgovina Disney, kjer lahko najdete trakove, nahrbtnike, čevlje in igrače, zlasti od Mickeyja, Minnie in njihovih prijateljev.
 • Otroška sanjska dela - če iščete izdelke iz filma Avtomobili, je to vaša trgovina. Našli boste tudi klasično blago Marvel, Star Wars in Disney.
 • Trgovina MicroPlushToys - specializirana za izdelke My Little Pony, med drugim ponuja tudi izdelke Marvel, Cars ali Star Wars..
 • Kakovostna trgovina za dojenčke - v tej trgovini so zelo zanimivi Disneyjevi izdelki za dojenčke: oprsniki, plišaste živali, vrečke, dudice

  ...

  Predvsem klasika znamke, kot sta Mickey in Minnie.

 • BackToTheFuture Store - Če iščete Disneyjeve like, vam priporočamo, da vstopite v to trgovino, ki ponuja veliko različnih in poceni modelov, od katerih je večina približno 5 evrov.
 • Trgovina s prosto hojo - Tu lahko najdete najrazličnejše izdelke Disney, zlasti nahrbtnike in denarnice iz najnovejšega modnega filma Frozen.
 • Shop5023098 Store - V tej trgovini so nam najbolj všeč poceni Disneyjeva oblačila za najmlajše v domu: brisače, japonke, kape

  ...

  Več nasvetov in trikov za nakupovanje na AliExpressu

  Kot lahko vidite, je iskanje originalnih in poceni izdelkov Disney zdaj poenostavljeno kot kdaj koli prej, zahvaljujoč AliExpressu. Ta spletna prodajna platforma kitajskega porekla se je razvila in postala ena najboljših spletnih strani za nakup z tedenskimi ponudbami ter najboljšimi kitajskimi in mednarodnimi blagovnimi znamkami.

  Če pa dvomite o nakupu na tej spletni strani, priporočamo, da si ogledate naše vadnice, kjer boste našli najboljše nasvete in trike, da boste lahko varno kupovali in prihranili denar. Pojasnili smo, kako najti najbolj prodajane prodajalce, kateri načini plačila obstajajo, kateri so najboljši načini pošiljanja, kako pridobiti kupone za popust, kakšne so trenutne ponudbe

  ...

  Če ne veste, kje začeti, priporočamo naš dokončni vodnik po AliExpressu, kjer boste našli vse, kar morate vedeti pred nakupom..

  In ti? Ste že kupili izdelke Disney na AliExpressu? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

  Pojdite na AliExpress

  AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar