Glavni » google » NOVE pametne ure Xiaomi Amazfit so prispele

NOVE pametne ure Xiaomi Amazfit so prispele

AliExpress WW

In presenetljivo je, da imamo tukaj že novo ponudbo pametnih ur Xiaomi. Pred nekaj dnevi so se zbrali vsi mediji, ki so poročali o lansiranju najbolje prodajane zapestnice Xiaomi MiBand 4. Nihče ni pričakoval, da bo kitajsko podjetje uvedlo 4 nove modele Smartwatch..

Glede na to, kar smo videli do zdaj, ne bodo nikogar pustili ravnodušnega. Amazfit imamo lahko vsi, ki so nam najbolj všeč, saj pokrivajo različne sloge in potrebe. Ker trenutno vsi modeli niso na voljo zunaj Kitajske, bomo danes govorili o tem, kaj so, in podali bomo majhne podrobnosti, da boste lahko v prihodnosti dobili enega od njih.

AMAZFIT BIP 2 ZDRAVSTVENA URA z možnostjo eSIM

Prvi model, ki pride k nam, je Amazfit Bip 2 Health Watch, ta model je idealen za tiste, ki želijo izboljšani MiBand 4 in z estetiko, ki je zelo podobna Apple Watchu. Ima podobne funkcije, a velika novost prihaja z EKG tehnologijo elektrokardiograma, detektorjem padca in možnostjo uporabe eSIM-a za klicanje, ne da bi imel telefon v bližini, ter namestitvijo Fitness Apps za nekoliko bolj izčrpno spremljanje naše dejavnosti..

AliExpress ga še ne najdemo, vendar smo videli, da so cene na Kitajskem precej tesne: približno 650 juanov (85 EUR po trenutnem tečaju). To je zelo priporočljiva možnost za tiste, ki so tovrstni izdelki šele novi. Takoj ko bo na voljo zunaj azijske države, vas bomo o tem obvestili.

AMAZFIT SMARTWATCH 2, opremljen z elektrokardiogramom EKG

Drugi model, ki ga danes prinašamo, je Amazfit Smartwatch 2, ena najpopolnejših ur znamke do zdaj. Izboljšali so zasnovo, zmogljivost in zaslon v primerjavi s prejšnjo različico (Amazfit Verge). Toda resnična revolucija je bila vključitev elektrokardiograma EKG za spremljanje delovanja srca in na ta način, da se lahko kosa s trenutno tehnologijo Apple Watch serije 4.

Še ena najbolj izstopajočih lastnosti je, da lahko namestimo veliko različnih aplikacij, da jih prilagodimo svojim željam, in da bo njegova baterija trajala približno 28 ur. Ker še ni na voljo zunaj Azije, se ne bomo spuščali v zelo tehnične podrobnosti, vendar smo lahko vedeli, kaj lahko izbiramo med različnimi modeli, in da je osnovni model 999 juanov, približno 127 evrov.

XIAOMI AMAZFIT GTR popolna kombinacija med dizajnom in funkcionalnostjo

Tretja možnost je tista z največ stila. Xiaomi Amazfit GTR nagrajuje predvsem prilagajanje in oblikovanje. Čeprav je estetsko videti kot luksuzni dodatek, je sposoben registrirati naše športne aktivnosti tudi pod vodo..

Ker je na voljo v velikosti 42 mm in velikosti 47 mm, se življenjska doba baterije razlikuje. Podjetje zagotavlja, da bo 42-milimetrski model v običajni uporabi zdržal 12 dni, v načinu nizke porabe pa 34 dni. V modelu z velikostjo 47 mm bo trajalo 24 dni pri običajni uporabi in 56 dni v načinu z nizko porabo.

Trenutno ne vemo, kdaj bo na voljo na mednarodnem trgu, vendar je njegova cena na Kitajskem v različnih velikostih in trakovih naslednja

  • 42 mm model s silikonskim trakom: 799 juanov, približno 100 evrov.
  • 42 mm model z usnjenim trakom: 999 juanov, približno 130 evrov.
  • 47 mm model s silikonskim trakom: 999 juanov, približno 130 evrov.
  • 42 mm model posebne izdaje: 1.399 juanov, približno 180 evrov.

Te cene se lahko razlikujejo zunaj Kitajske, ko se Xiaomi odloči za njihov izvoz..

XIAOMI AMAZFIT VERGE LITE

Četrta in zadnja možnost, vendar ne najmanj pomembna, je novi Xiaomi Amazfit Verge Lite. Tu lahko preberete izčrpno analizo Amazfit Verge Lite, ki bo pomenila prodajo, saj ima vse najljubše funkcije ljubiteljev teh športnih pametnih telefonov z zelo konkurenčno ceno..

In v tem primeru lahko obvestimo dobro novico, da je na AliExpressu že na voljo zunaj Kitajske. Tukaj imate povezavo, da jo lahko kupite za nekaj manj kot 135 €.

Zaključek: Xiaomi nam daje dolge zobe in ti bodo kmalu na voljo na AliExpressu

Vemo, da so te informacije kot prepovedano sadje. Všeč nam je, vemo, kaj lahko stane, vendar se ga še ne moremo dotakniti. Spremljajte našo stran, saj vas bomo v AlixBlogu obvestili z obsežno analizo vseh prednosti in kako te ure kupiti po najboljši ceni na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar