Glavni » alibaba-info » Xiaomi s svojo opremo za uteži našo hišo spremeni v telovadnico

Xiaomi s svojo opremo za uteži našo hišo spremeni v telovadnico

AliExpress WW

Multinacionalni Xiaomi se še naprej širi in zdi se, da se mu noben trg ne more upreti. Po osvojitvi trgov, kot so med drugim mobilni telefoni, zapestnice, kuhinjski aparati ali grelni jopiči.

Zadnja novost, ki nam jo prinašajo, so uteži in dumbbeli, s katerimi lahko naš dom spremenimo v telovadnico. V tem članku bomo videli dve spremenljivki, ki sta predstavljeni, prva je običajni komplet modularnih uteži, ki se preoblikuje in prilagodi tako, da zajema vse vaje, ki si jih predstavljamo.

Druga možnost je Xiaomi Move It Beat, niz majhnih uteži z bluetooth povezavo za natančno spremljanje vseh naših dejavnosti na domačih treningih.

Analizirali bomo, katere so vse vrline teh bučk, in videli, kje in kdaj jih lahko dobimo.

Xiaomi Move It Beat

Ta majhen komplet dumbbell je prvotno projekt financiranja s kronami na Kitajskem, ki ga je promoviral Xiaomi. Njihov cilj je uresničiti uporabniško financiranje teh majhnih naprav za dinamično vadbo z malo teže in veliko gibanja. Na ta način bodo uporabniki, ki raje izvajajo več aerobnih vaj, lahko merili svoje napore in svoje treninge tudi spreminjali s spremenljivo težo..

S tremi različnimi utežmi 500 in 750 gramov in še eno kilogramom, vendar z enako zasnovo. Vsaka dumbbell bo prodana v paketu po dve enoti, tako da ju bo mogoče uporabljati hkrati.

Ker so te uteži relativno majhne, ​​so idealne za ljudi, ki začenjajo v svetu fitnesa, in so tudi idealno dopolnilo za starejše, ki želijo ohraniti kondicijo z nežnim treningom, vendar jim omogočajo, da vidijo svoj razvoj.

Narejene iz kirurškega zelenega silikona, bodo imele dober dotik, ki bo združljiv z znojem in bo olajšal hitro čiščenje. Utež bo vključevala tudi majhen odstranljiv senzor za polnjenje in čiščenje.

Ta senzor bo zaznal in si zapomnil naše gibe, da bi ugotovil, ali vaje in gibe izvajamo pravilno. Sinhronizirani z aplikacijo na našem telefonu, bomo v njej lahko sledili navodilom za izvajanje naših dejavnosti.

Opremljen je z baterijo 1080 mAh, ki jo napolnijo vrata micro USB, ko jo izvlečemo iz silikonskega kosa. Povprečni čas polnjenja je 30 minut in nam bo dal avtonomijo uporabe več kot 5 ur, zelo razumen čas, s katerim ga lahko večkrat uporabimo, ne da bi ga morali napolniti po vsaki uporabi..

Te pametne uteži bi bile trenutno na voljo samo na Kitajskem, njihove cene pa bi znašale približno 13 EUR za 500-gramsko, 15 EUR za 750-gramsko in 17 EUR za eno kilogramsko utež..

Videli so informacije, da bi lahko načrtovani treningi bili združljivi z drugimi napravami, kot so televizorji znamke Xiaomi, in v katerih bi lahko vadbe sinhronizirali in si ogledali na boljši način, tako da je njegova uporaba podobna videoigri. Tako bi bila praksa bolj zabavna in bi bila njena uporaba med vsemi starostmi zelo dostopna.

Upamo, da bodo v prihodnosti na voljo zunaj meja azijske države, da jih bo lahko vsak uporabil na svojih treningih..

Komplet za težo Xiaomi

Kot vsi veste, Xiaomi ne prodaja le lastnih izdelkov, temveč tudi izdelke drugih proizvajalcev, ki ustrezajo njegovim standardom kakovosti in ki izkoriščajo blagovno znamko in logistiko podjetja, da dosežejo veliko več domov. Ta komplet uteži je eden od teh primerov, saj ga proizvaja kitajsko podjetje Šport Yiwu Feier Blago.

Ta modularni komplet vključuje široko paleto uteži in orodij, ki jih je mogoče kombinirati med seboj za izvajanje najrazličnejših vaj. Z odlično ergonomijo in hitrim sestavljanjem lahko izvedemo skoraj vsako vajo, ki se nam zgodi, da iz udobja doma toniziramo vsako mišico telesa.

Komplet je sestavljen iz treh palic različnih dolžin, dve sta kratki palici, zasnovani za uporabo uteži, v katere je mogoče dodati različne uteži..

Tretja palica je daljša in oblazinjena, da lahko vključuje druge palice in tako ustvari popolno palico, ki nam omogoča izvajanje vaj za hrbet in noge, kot je prikazano na naslednji fotografiji.

Osnovni komplet vključuje različne teže 1, 1,25, 1,5, 2, 2,5 in 3 kilograme teže, te spremenljive uteži nam bodo omogočile, da prilagodimo svojo težo glede na svojo moč in izkušnje ter jih s časom in vadbo povečujemo..

Obstaja naprednejši komplet, ki vključuje uteži, ki seštejejo skupaj 40 kilogramov, zato je pomembno, da to upoštevate, če že imate določeno vadbo v fitnesu in želite doma narediti veliko bolj popolno telovadnico..

Druga priložena orodja so ročaji, s katerimi lahko posamično izvajamo sklece. A tudi zahvaljujoč iznajdljivemu navojnemu sistemu nam omogoča ustvarjanje kotličkov ali kotličkov, kot jih tudi poznamo..

Možnosti in vaje, ki jih lahko izvajamo, so praktično neskončne in nam bodo omogočile zelo popolno telovadnico v zelo malo prostora.

Trenutne cene, ki prihajajo iz Kitajske, so naslednje, za 10-kilogramski začetni paket ima ceno po trenutnem tečaju 13 evrov. Za najbolj popolno različico 40 kilogramov govorimo o končni ceni 38 evrov.

Te cene se bodo, tako kot pri veliki večini izdelkov, po prehodu meje zvišale zaradi različnih poštnin in davkov v državah, ki jih prodajajo..

Upajmo, da bodo kmalu objavljeni, da so na voljo na AliExpressu ali v uradnih trgovinah vaših držav, da bodo lahko zdravo živeli po darilni ceni.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar