Glavni » google » Xiaomi preseneti s predstavitvijo svojih pomivalnih strojev

Xiaomi preseneti s predstavitvijo svojih pomivalnih strojev

AliExpress WW

Že smo navajeni, da podjetje Xiaomi predstavlja vse vrste izdelkov, če bomo pregledali njegov katalog, bomo videli, da ga lahko najdemo pri mobilnikih zadnje generacije, televizorjih 4K, zobnih ščetkah, pisalih ali jaknah z lastnim ogrevanjem. Kot lahko vidite, se nič več ne upira, da bi ga tržila velika večnacionalna Kitajska. Da, res je, da mnogi od teh izdelkov na koncu ne prečkajo meja azijske države, toda v zadnjem času kapljanje izdelkov postaja vedno bolj stalno..

Danes smo našli prijetno novico, da je Xiaomi predstavil dva nova pomivalna stroja, ki sta še vedno po ugodni ceni, in zdi se, da gre za to, da bi lahko v prihodnosti uživali. Zdi se, da velikost tega ne ovira, saj so v zadnjih mesecih v uradne trgovine Xiaomi prispeli televizorji, električni štedilniki za riž, mikrovalovne pečice, električne peči in drugi veliki aparati.

Analizirali bomo dva pomivalna stroja, saj imata zelo specifičen profil, eden od njih pa je lahko odlična možnost za tiste, ki so si ga vedno želeli, a ga nikoli niso imeli kam postaviti..

Internetni pomivalni stroj Xiaomi Mijia

To je prva predstavitev dneva in na videz je videti kot običajni pomivalni stroj, kakršnega imamo doma, vendar je to le vizualna iluzija, saj v sebi skriva številna presenečenja, prihaja pa s prodajno ceno 1.999 juanov, kar bi znaša približno 265 evrov s trenutno spremembo. Resnično nizka količina v primerjavi s trenutnimi pomivalnimi stroji s podobnimi zmogljivostmi.

Porabi 1800 vatov električne energije in povprečno porabo vode 7 litrov na pranje, kar je celo tretjino manj, kot če peremo ročno. Njegova energijska ocena ni bila natančno določena, vendar si predstavljamo, da je s temi prednostmi približno A ali A+.

Ta 60 centimetrov širok in 31 kilogramov težki pomivalni stroj ustreza standardnim dimenzijam trenutnega trga, tako da ga je mogoče namestiti v katero koli kuhinjo na svetu. Z enim minimalističnim zunanjim zaključkom bomo na jeklenih vratih našli le OLED zaslon, od koder bomo opravljali vse funkcije.

Mehanizem izbire programov je zasukati zunanji obroč, ki ga mora zaslon spremeniti, dokler ne dosežemo tistega, ki ga želimo uporabiti, z vsakim vklopom zaslona bomo videli te programe z opisom.

Ima devet vnaprej nastavljenih programov, ki segajo od hitrega načina 11 minut za namakanje posode, načina 30 minut in temperature 70 stopinj za sterilizacijo steklenic ali zahtevnejših programov 140 minut in 70 stopinj za zelo temeljito čiščenje z običajno uporabo vode ali z eko načinom, da porabite čim manj vode. Upamo, da bomo, ko bo na voljo v naših državah, podrobneje videli vključene programe.

Ena najzanimivejših možnosti, ki jo vključuje, je sistem za sušenje z vročim zrakom do 70 stopinj, ki poskrbi, da so po končanem programu vse posode in jedilni pribor popolnoma suhi brez sledi vode in apna..

Z notranjo razdelitvijo dveh odstranljivih kovinskih pladnjev lahko operemo do 16 krožnikov, 8 kozarcev in 64 jedilnih priborov. V spodnjem pladnju je poseben prostor za naš jedilni pribor in še en za palčke in kuhinjske pripomočke, tudi vanj lahko postavimo največje krožnike in posode. Zgornji pladenj je namenjen kozarcem, skledam ali Tupperwareju.

Kot skoraj vsak izdelek Xiaomi ga je mogoče povezati z internetom in ga upravljati prek aplikacije Mi Home in z glasovnim asistentom, imenovanim XiaoAI, vendar podpira le kitajski jezik. Upajmo, da boste v prihodnosti lahko prejemali ukaze z glasovnim ukazom v svojih maternih jezikih..

Z mobilnega telefona ga lahko aktiviramo ali deaktiviramo, preverimo, kako dolgo traja dokončanje programa, ki je v uporabi, ali kakšno temperaturo imajo v tistem trenutku v sebi. Druga zanimiva možnost je, da jo lahko programiramo tako, da se aktivira, ko nam najbolj ustreza, če imamo ure, v katerih je poraba električne energije cenejša..

Zdaj edino, kar potrebujemo, je, da kmalu prispe v trgovine, da lahko uživa v tem odličnem izdelku.

Kompaktni internetni pomivalni stroj Xiaomi Mijia

Nekaj ​​ur po lansiranju prvega pomivalnega stroja nas je podjetje presenetilo z drugim pomivalnim strojem, a tokrat zmanjšanih dimenzij. Natančne mere in teža niso poročali, vendar je bilo navedeno, da je lahko do 32 kosov, ali z drugimi besedami, kaj lahko uporabljajo 4 osebe.

Z estetiko, podobno pekarni, vendar večjo, je bela in ima na vrhu zaslon na dotik za nadzor.

S ceno okoli 130 evrov je idealen izdelek za vsakogar, ki najema in ne želi vsak dan pomivati ​​posode, vendar ne želi kupiti velikega aparata, ki je v prihodnji selitvi moteč in težava, če v novem domu nimate namestitve.

V tem primeru je namestitev zelo enostavna, na pipo bomo morali priključiti le prejšnjo cev in odtočno cev namestiti v umivalnik, na ta način lahko zalotiš vodo in jo zavržeš, ko je že uporabljena..

Te različice imajo 6 vnaprej konfiguriranih programov, ki omogočajo hitro pranje v 28 minutah pri temperaturi 55 stopinj ali visoko učinkovito izpiranje 140 minut pri 75 stopinjah. Xiaomi z različnimi programi zagotavlja, da bomo odstranili 99,9% bakterij in mikrobov. Druga prednost je v tem, da je predel zasnovan tako, da v prihodnosti ne ostane nobenih ostankov, ki bi povzročali nadležne vonjave..

Zaradi zmanjšanih dimenzij imamo spodnji pladenj za vse krožnike, sklede in kozarce ter zgornji za jedilni pribor..

Ta model je, tako kot njegov starejši brat, tudi daljinsko vodljiv iz aplikacije Mi Home in lahko izvajamo enake možnosti, kot smo jih že komentirali.

Tako kot v prejšnjem primeru tudi tu niso poročali, kdaj bosta ta dva izdelka prestopila meje, da bi bila na voljo po vsem svetu. Toda iz AlixBloga vas bomo obveščali, kdaj se to zgodi, in če potrebujete običajni pomivalni stroj ali prenosno različico, priporočamo, da ste pozorni, saj sta ti dve možnosti res dobri.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar