Glavni » alibaba-info » Xiaomi z novim lansiranjem trga: trg zvočnika XiaoAI

Xiaomi z novim lansiranjem trga: trg zvočnika XiaoAI

AliExpress WW

Če začnemo novico z besedno zvezo "Xiaomi napoveduje nov izdelek", lahko mislimo, da je več kot novost nekaj običajnega, saj vidimo impresivno količino izdelkov, ki se pojavljajo skoraj vsak dan.

Toda v tem primeru si članki, ki jih danes prinašamo, zaslužijo posebno pozornost in zadržano iluzijo. Kitajsko podjetje je pred nekaj urami objavilo tri nove izdelke. Dva pametna zvočnika in nov usmerjevalnik, osredotočen na hitra omrežja za spletne igre. Danes bomo analizirali te novice in videli datum uvedbe in možne cene.

Zvočnik XiaoAI in pametni zvočnik XiaoAI Speaker Pro

Novi pametni zvočniki Xiaomi prihajajo, da razbijejo trg zvoka in avtomatizacije doma. Njegove cene so skoraj neprekosljive za glavne tekmece, kot sta zvočniki Amazon Echo in Google Home..

Našli smo dva očitno ista zvočnika, ki pa se razlikujeta le po njihovi barvi. Beli model je zvočnik XiaoAI, črni pa zvočnik XiaoAI Speaker Pro.

Oba zvočnika imata DTS-skladen 360-stopinjski avdio sistem. Zvočnik ima moč 10 W in povezljivost prek Wi-Fi, Bluetooth 4.2 in minijack povezave.

Razlika med modeli je v tem, da nam Pro poleg tega, da deluje kot zvočnik, omogoča interakcijo kot Prehod z vsemi napravami za avtomatizacijo doma, ki jih imamo doma. Od tega, da se lahko povežem z drugim zvočnikom, do tega, da lahko od njega zahtevamo, da ugasne žarnico, povezano z našim Xiaomi Home.

Razlika v ceni je med modeli zelo majhna, osnova bo po trenutnem tečaju vredna približno 35 EUR, model Pro pa približno 39 EUR. Ceno trenutnega prehoda Xiaomi lahko najdete za približno 23 EUR, zato boste za malo več imeli zvočnik in nadzor nad svojim domom.

V predstavitvi je bilo napovedano, da bo na Kitajskem na voljo od 20. septembra. Ko bo na voljo, vas bomo obvestili, kje ga lahko kupite v AliExpressu.

Xiaomi AC2100 usmerjevalnik, specializiran za igre na srečo

Novi usmerjevalnik Xiaomi, specializiran za igre na srečo, bo prispel v vsako hišo. Končno imamo tukaj rešitev za izboljšanje brezžične povezljivosti doma tudi po več kot razumni ceni.

Ta usmerjevalnik ima zelo elegantno estetiko, ki nam omogoča, da ga postavimo kamor koli v hišo, ne da bi ga zatemnili.

Ima povezave do 2100 Mbps s štirimi notranjimi antenami, razporejenimi v 360 stopinjah (z dosegom do 100 metrov), da pokrijejo več področja delovanja. V notranjosti najdemo zmogljiv procesor z dvema jedroma in štirimi nitmi, ki upravlja procese s hitrostjo 880MHz s pomnilnikom 128MB.

Ima dvopasovno podporo 2,4 GHz s podporo 5 GHz (AC), da lahko doseže največ 2100 Mb / s. Ker deluje v dveh pasovih, ena naprava nikoli ne bo dosegla največje hitrosti, vendar jo bomo dosegli, če združimo več naprav.

5GHz AC pas ima 4 × 4 MU-MIMO tehnologijo, kar omogoča sočasno brezžično komunikacijo z več napravami.

Vključuje Oblikovanje žarkov, tehnologija, ki lahko samodejno zazna lokacijo povezanih naprav, da okrepi signal napravam, ki jih najbolj potrebujejo.

Ima fizično povezljivost štirih gigabitnih vrat. Ker je nevtralni usmerjevalnik, ne vsebuje modema za pretvorbo vhodnega signala ADSL / Fiber. Tako bo odlično dopolnilo opremi, ki jo je vgradilo podjetje, ki smo ga najeli..

Ta oprema bo na Kitajskem na voljo tudi 2. septembra po približni ceni približno 30 EUR. Pomislite, da so modemi s temi lastnostmi vredni vsaj 130 EUR. Torej, če ste naveličani, da so vaše spletne igre odrezane ali ne morete gledati filma na spletu, morate počakati, da bo na voljo na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar