Glavni » alibaba-info » Xiaomi Qi Xiaobai in Himo H1

Xiaomi Qi Xiaobai in Himo H1

AliExpress WW

Xiaomi predstavlja dve različni različici prevoza, ultra lahko kolo za otroke, namenjeno trčenju in spuščanju, ter kombinacijo hiper kompaktnega zložljivega kolesa z električnim skuterjem. Analizirali jih bomo in ugotovili, ali jih je že mogoče dobiti in če je tako, kje to storiti po najboljši ceni.

Kolo Qi Xiaobai

To otroško kolo proizvajalca Qi Xiaobai Sodelujoče podjetje Xiaomi je revolucija, saj njegov glavni cilj ni, da se otroci v hiši lahko hitro premikajo, ampak da vadijo in začnejo odkrivati, kako najbrž in zabavno narediti gorske spuste zaradi sistemskega šoka absorpcija.

To kolo je namenjeno otrokom, starim od 2 do 6 let, zato ima dimenzije 91 centimetrov, dolgo 52 centimetrov in široko 14 centimetrov. Njegova teža je 3,67 kilograma, pnevmatike pa imajo približno 5 centimetrov premera.

Teža kolesa je tako lahka, ker je zgrajeno iz aluminijeve in magnezijeve zlitine, zaradi česar je lahko, a hkrati odporno za najbolj pustolovske otroke. 180-gramski sedež je izdelan iz poliuretanske pene, tako da je udoben za uporabo..

Prvo, kar cenimo pri tem klasičnem estetskem kolesu, je, da nima ne pedal ne zavornih sistemov. Tako bomo prepričani, da malčki ne bodo mogli doseči visokih hitrosti..

Najbolj prelomen vidik njegove estetike je sistem vzmetenja, zaradi katerega se njegov dvodelni okvir zloži nazaj, da absorbira vse udarce. S tem blažilnim sistemom je hrbtenica otrok še posebej zaščitena, kadar jo uporabljamo na kateri koli površini.

Druga prednost je ta, da je to kolo popolnoma odstranljivo, tako da, če ga moramo za pot naložiti v avto ali shraniti v majhen prostor, to ne bo problem..

Kje ga kupiti

Trenutno se na Kitajskem prodaja le po ceni okoli 110 evrov po menjalnem tečaju, pričakuje pa se, da bo lahko prej kot slej prestopil meje države..

Xiaomi Himo H1

Zdaj, ko so električni skuterji v modi, mnogi uporabniki razmišljajo o nakupu. Toda nekatere situacije, kot so mere za shranjevanje, dejstvo, da se na enem od njih ne počutijo varne ali utrujenost pri dolgih razdaljah na nogah, jih še naprej upočasnjujejo..

Da bi zagotovili rešitev za uporabnike, ki se morajo gibati, ne da bi morali uporabiti moč nog in želijo sedeti, je povezana znamka Xiaomi Himo izdelala to nenavadno vozilo. Je mešanica med električnim kolesom in skuterjem, ki ga je mogoče zložiti in je nekoč zasedel enako prostornino kot odprti časopis.

Z razgrnjenimi dimenzijami 95,5 centimetra višine in 84 centimetrov dolžine ima težo 13 kilogramov. Ko se teža zloži, se ne spremeni, njene dimenzije pa se zmanjšajo na 32 centimetrov in za 45,5 centimetrov visoko. S temi dimenzijami ga je enostavno shraniti in prevažati, njegova teža je tako majhna, ker je celoten okvir izdelan iz aluminija A380, zaradi česar je zelo lahek in odporen.

Moč njegovega motorja je 180 W, kar omogoča, da njegova notranja rotacija preseže 550 vrtljajev na minuto in kar nam na koncu omogoča premikanje z največjo hitrostjo 18 kilometrov na uro ali vzpenjanje po hribih z največjim naklonom 15 stopinj. Hitrost, ki jo doseže, nam bo omogočila gibanje brez težav, vendar imamo največjo omejitev teže 90 kilogramov.

Ta skuter ima največjo avtonomijo 30 kilometrov, njegova baterija je 6.500 mAh in v celoti napolni v povprečju med 4 in 6 urami. Če je vaše delo oddaljeno manj kot 30 kilometrov, avtonomija ne bo problem. Poleg tega bo dejstvo, da boste sedeli, omogočilo, da se bo razdalja zdela veliko krajša.

Njegov nadzorni center je sestavljen iz vodilnega zaslona na krmilu, je nepremočljiv in nas bo obvestil o hitrosti, s katero se vozimo, količini baterije, ki nam ostane, in če imamo prižgane luči. Ker imamo poleg krmilnega zaslona na krmilu tudi močno LED lučko, ki nam omogoča, da vidimo in vidimo.

Kje ga kupiti

Ta fantastični električni skuter je zdaj na voljo za nakup po cenah okoli 800 evrov. Na naslednji povezavi lahko najdete več trgovin v AliExpressu, pri katerih jo lahko naročite.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar