Glavni » google » Xiaomi nam bo omogočil, da postavimo pralni stroj tudi v najmanjše hiše

Xiaomi nam bo omogočil, da postavimo pralni stroj tudi v najmanjše hiše

AliExpress WW

Xiaomi se ne ustavi in ​​še naprej vsak dan predstavlja nove izdelke, če smo v zadnjih dneh govorili o prenosnem pomivalnem stroju, je podjetje v zadnjih urah napovedalo še en nov aparat. Tako kot pri številnih izdelkih, ki jih prodaja kitajsko podjetje, niso lastne proizvodnje in uporablja svojo mednarodno platformo za učinkovitejšo distribucijo, kar lahko izkoristijo tudi tretja podjetja..

Proizvajalec v tem primeru je podjetje Moyu in predstavlja kompaktni prenosni pralni stroj, ki ga lahko celo zložimo, ko ga ne uporabljamo..

Ti izdelki, ki nas lahko v zahodnem svetu presenetijo, saj česa takega zaradi povprečnih dimenzij hiš nikoli ne bi upoštevali, so zelo uporabni in povpraševani v državah, kjer imajo hiše ali stanovanja lahko manj kot 20 kvadratnih metrov polovice.

Drugi mednarodni trgi, kamor so namenjeni tudi ti izdelki, so tisti, za katere imajo stavbe običajno skupne prostore z električnimi napravami, zato ljudem ni treba zasedati prostora svoje hiše in tudi, ko jih delajo, ne motijo ​​ostalih najemnikov..

Ker pa je trenutno težnja številnih državljanov, da najemajo ali se zaradi službenih razlogov redno selijo od doma, kitajsko podjetje veliko vlaga v te majhne aparate in razumne cene.

Koliko zaseda?

Ko nam velikokrat tovrstne gospodinjske aparate prodajo kot kompaktne, na koncu najdemo predmete, da ko jih ne potrebujemo, ne vemo, kam jih postaviti, ker zasedajo veliko, v tej situaciji ni tako in pralni stroj Xiaomi izpolni obljubljeno.

Ko je razgrnjen, ima dimenzije 292 x 292 x 288 milimetrov, kar je podobno košu ali vedru. Ko je enkrat zložen, ima na strani 292 milimetrov, vendar z višino le 93 milimetrov. S prazno težo 800 gramov lahko potrdimo, da gre res za zelo lahek izdelek.

Njegova teža je tako majhna, da je zasnovan in promoviran v svojem oglaševanju, da ga lahko peljemo na potovanja in tako imamo čista oblačila kjer koli na svetu, da imamo čep in malo vode.

Kako deluje?

Delovanje te naprave je zelo preprosto, najprej jo moramo pritrditi na ravno površino s štirimi priseski, ki so na dnu. Drugi korak bo namestitev v celoti in priključitev na električno omrežje.

Tretji korak je odlaganje umazanih oblačil v notranjost, namenjeno je pranju največ enega kilograma oblačil in je posebej zasnovano za spodnje perilo, nogavice, majice ali topiče. Glede na to, kar je navedeno v navodilih za uporabo, pranje kavbojk ni dovoljeno, ker odvečna teža preprečuje pravilno pranje in delovanje rotorja..

Četrti korak je ročno dolivanje vode iz bližnjega vrča ali pipe. Voda je lahko hladna ali pri visokih temperaturah 60 stopinj za najbolj zapleteno umazanijo.

Ko bo ta postopek končan, bomo morali izbrati enega od treh programov, ki jih bomo našli v spodnjem meniju. Časi trajajo od 5, 10 ali 15 minut, odvisno od količine oblačil, ki jih vstavimo v notranjost in se aktivira ali ustavi z istim gumbom..

Ko je postopek končan, je treba vodo izprazniti iz cevi, ki je v spodnjem delu pralnega stroja, zato je priporočljivo, da jo namestite blizu odtoka, da olajšate postopek praznjenja..

Poraba in ekološko trajnostno

Zelo pomemben dejavnik, ki ga je treba upoštevati, je poraba energije gospodinjskih aparatov. Ta majhen pralni stroj porabi le 0,005 kWh v 10-minutnem programu, njegova poraba vode pa je 15-krat manjša od običajnega pralnega stroja.

Logično je, da ta izdelek ni učinkovit za petčlansko družino, toda če ste študent, ki mora perilo in telovadnico oprati vsake tri dni, je ta naprava morda rešitev za vaše težave. Prihranili si boste, da boste morali običajno oditi v 24-urno pralnico in tam počakati na celoten postopek pranja osnovnih oblačil.

Zdaj na voljo na AliExpressu

Kompaktni pralni stroj Xiaomi je že na voljo pri številnih prodajalcih AliExpress, zato ga lahko kupite takoj, ko ga potrebujete. Uradna prodajna cena na Kitajskem je okoli 80 EUR, vendar kot že vemo v teh primerih, ko prečka meje azijske države, se cena zviša.

Našli smo ga v več trgovinah, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi. Ker gre za zelo nov izdelek, se bo čez nekaj časa pocenil ali pa bo na voljo v uradnih trgovinah Xiaomi v vaših državah, če pa ga že potrebujete pri AliExpressu, ga lahko kupite. Vedno si oglejte končno ceno z vključenimi stroški pošiljanja in poskusite izkoristiti vse promocije, ki jih ponujamo na AlixBlogu, da jo najdete po najboljši možni ceni..

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar