Glavni » google » Xiaomi MiReader: najboljša alternativa Amazonovemu Kindlu je že na AliExpressu

Xiaomi MiReader: najboljša alternativa Amazonovemu Kindlu je že na AliExpressu

AliExpress WW

Zahvaljujoč Xiaomi danes lahko na straneh, kot je AliExpress, najdemo telefone, pametne ure, robotske sesalnike in vse vrste visokokakovostnih izdelkov po impresivni ceni. Ena najnovejših strategij je izdelovanje visokokakovostnih izdelkov, s katerimi se konkurira izdelkom, ki monopolizirajo trg. Dober primer je novi Xiaomi Mi Reader, prvi bralnik e-knjig Xiaomi. Poglejmo, kakšne funkcije ima in ali je dobra alternativa Amazonovemu Kindlu.

Analiziramo bralnik e-knjig Xiaomi Mi Reader v AliExpressu

Na prvi pogled so si vsi bralniki e-knjig zelo podobni, vendar so razlike pri njihovi uporabi opazne, zato je Kindle tako znan. Ampak značilnosti tega novega bralnika e-knjig Xiaomi so odličen tekmec. Njegova zasnova je zelo preprosta, brez vidnih gumbov, razen gumba za vklop, ki se nahaja na vrhu.

Na dnu bomo našli vhod USB tipa C za polnjenje bralnika, pa tudi majhno LED, ki označuje, kdaj je vklopljen. Zahvaljujoč vašemu 1.800 mAh baterijo lahko bralnik uporabljamo več tednov z enim polnjenjem: ob pogosti uporabi bo baterija zdržala 14 dni.

Polnjenje lahko izvedemo v samo 3 urah. Poleg tega je, čeprav ima odlično avtonomijo, zelo lahka naprava s težo le 178 g in debelino 8,3 mm, zato jo je kot nalašč za kamor koli. Zahvaljujoč vašemu 16 Gb prostora za shranjevanje imamo lahko veliko zbirko knjig in dokumentov.

A velik del njegovega čara je v 6-palčnem zaslonu na dotik z e-črnilom. Ima odlično definicijo z ločljivostjo 212 dpi. Besedilo se bere jasno in zahvaljujoč proti bleščanju boste mislili, da berete na papirju. Poleg tega njegov Integrirana luč s 24 LED-diodami, ki ji omogoča enakomernost svetlosti 90%. Jasno in udobno lahko berete ob vseh urah.

Za izboljšanje bralne izkušnje je Xiaomi Mi Reader omogoča prilagajanje velikosti pisave, prilagajanje tipografije in prilagajanje kontrasta. Slednja je idealna za branje stripov in grafičnih romanov. Glede združljivosti lahko bere dokumente v oblikah EPUB, TXT, PDF, PRC, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP, PPT in WPS. Kot lahko vidite, deluje z večino formatov na trgu tako za knjige kot za Officeove dokumente..

V tem bralniku bomo našli močan Štirijedrni procesor Allwinner B300, taktna frekvenca 1,8 GHz in 1 GB RAM-a. Xiaomi MiReader je torej bralnik s hitrim in gladkim delovanjem. Njegov operacijski sistem Android 8.1 odpira vrata za namestitev aplikacij v prihodnosti ali več prednosti za bralnik. Ima povezavo WiFi, da lahko prenaša datoteke.

Kako najti Xiaomi Mi Reader po najboljši ceni na AliExpressu

Če želite najti ta Xiaomi Mi Reader po najboljši ceni, je najbolje, da ga kupite na AliExpressu, kjer bomo našli pooblaščene prodajalce, ki ga ponujajo brez posrednikov. Tako lahko prihranimo denar. Najdete ga na tej povezavi. Dokler ni posodobitve, ima prvi bralnik Xiaomi samo kitajsko različico, menija ni mogoče spreminjati med jeziki, čeprav lahko berete knjige v katerem koli jeziku.

Xiaomi Mi Reader ali Kindle: kateri bralnik e-knjig je boljši?

Kot lahko vidite, ima bralnik e-knjig Xiaomi Mi Reader zelo dobre lastnosti, vendar kot vidite tukaj, ni tako poceni, kot si morda mislite. Vendar pa se je v zadnjih letih zvišala tudi cena Kindle, osnovni model Kindle ima podobno ceno kot Xiaomi, Kindle Paperwhite pa stane približno 30 evrov več, kaj je bolje? Vsi trije imajo 6-palčni zaslon, vendar imajo določene razlike

Najosnovnejši Kindle ima nenastavljivo sprednjo luč, namesto osvetljene z ozadjem, 4 GB notranjega pomnilnika in ločljivost 167 dpi. Brez dvoma v tem primeru bralnik Xiaomi zmaga po zaslugi osvetljenega zaslona, ​​notranjega pomnilnika in boljše ločljivosti zaslona..

Kar zadeva Kindle Paperwhite, ima notranji pomnilnik 8 ali 32 GB na izbiro, ločljivost 300 dpi, sprednjo luč s 5 LED in je vodoodporen. Nedvomno je ta zadnja točka, vodoodpornost, eden od razlogov, zakaj bi se lahko odločili za napravo Amazon, vendar ima Xiaomi zaslon z boljšo osvetlitvijo po zelo ugodni ceni..

Skratka, Xiaomi Mi Reader ima številne prednosti: nizka cena, ločljivost slike, dolga avtonomija, zahvaljujoč avtonomiji z zelo majhno težo in osvetljenim zaslonom. Poleg tega je njegovo delovanje po zaslugi procesorja gibčno in hitro. Za zdaj je edina težava ta, da je na voljo samo v kitajski različici.

Več nasvetov in trikov za varno nakupovanje na AliExpressu

Kot lahko vidite, lahko v AliExpressu najdemo zelo zanimive izdelke z zelo ugodnimi cenami. Na našem blogu boste našli več pregledov drugih izdelkov in blagovnih znamk ter najnovejše novice in izdaje. Če pa želite vedeti, kako deluje ta stran, imamo zanimiv razdelek z vadnicami, v katerih vas naučimo najboljših trikov in nasvetov za varen nakup.

Pojasnjujemo, kako varno plačati, kakšno vrsto pošiljk prodajalci uporabljajo, kako pridobiti kupone in popuste

...

Če ste bili nedavno seznanjeni s to spletno stranjo, vam priporočamo, da preberete naš dokončni vodnik po AliExpressu, v katerem boste našli povzetek vsega, kar morate vedeti za varno nakupovanje..

In ti? Kaj menite o prvem bralniku e-knjig Xiaomi? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar