Glavni » google » Xiaomi Mi 6 Plus: vse, kar o njem vemo danes

Xiaomi Mi 6 Plus: vse, kar o njem vemo danes

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 1m 2m 3m 5m kabel tipa C za One Plus 6 5T hitro polnjenje za Samsung XiaoMi mi6 mi5 Huawei hitrejši polnilni kabel Android USB kabel Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Zaščitna za Xiaomi Mi A2 Lite Mi4 Mi4S zaščitna folija za zaslon na Xiomi Mi A1 Hydrogel folija za Xiaomi Mi5s Plus Mi5 Mi6 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 EKDME zaščitno steklo za Xiaomi Mi3 Mi4 Mi5 Mi6 Mi2s Mi4c Mi4s Kaljeno steklo za Xiaomi Mi5 Pro Note Pro zaščitni film Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 4 1PCS Kaljeno steklo za Xiaomi Mi6 Plus Zaščita zaslona Pokrovno steklo za Xiaomi Mi6 Plus Zaščitni film za Mi 6 Plus Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 5 HD 9H hidrogelski film za Xiaomi Mi6 Mi5s Plus Filmski zaslon za Xiaomi Mi Note 2 na Xiaomi Mi2 Mi3 Mi4i Mi4S Mi4C Mi5C Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Hidrogelna folija za zaščito zaslona Pocophone F1 za Xiaomi Mi A2 Lite Mi A1 A2 na Mi5s Plus Mi6 Mi Mix 2S Mi4 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Novi USB priključek za polnilno postajo Dock Connector Board Flex Ribbon Cable za Xiaomi Mi A1 A2 5 Mi5 Mi6 Mi 6 5S Plus Note 2 5X 6X A2 lite Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Kaljeno steklo za Xiaomi Mi 6 5 5X 6X Mi6 Mi5 Plus Pocophone F1 Mi 8 9 Note 3 Mi9 SE Mi8 Lite Zaščitni film s polnim pokrovom Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Hydrogel Film za Xiaomi Mi6 Mi5s Plus Screen Film Full Cove za Xiaomi Mi Note 2 na Xiaomi Mi2 Mi3 Mi4i Mi4S Mi4C Mi5C Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Kaljeno steklo za Xiaomi Mi 6 5 Mi6 Mi5 Mi5S Plus Mi5C Mi 8 9t Pro cc9 Mi9 SE Mi8 Lite Zaščitni zaslon s polnim pokrovom Sprednji film Oglejte si najboljšo ceno Več ponudb

O modelu Xiaomi Mi 6 Plus je še vedno malo znanega, saj je bila njegova predstavitev preložena zaradi izjemnih pričakovanj, ki so bila na trgu s Samsung Galaxy S8. Številni so celo verjeli, da je bila preklicana, vendar je bilo to zavrnjeno, ko je danes pricurljala podoba zaščitnega ohišja naprave. Da, pričakovanja glede tega mobilnika so takšna, da so že s prevleko začeli ugibati, kakšen bo Mi6 Plus.

Po mnenju strokovnjakov primer razkriva, da bo Mi6 Plus sledil stopinjam Xiaomi Mi6 v smislu, da nima 3,5-milimetrskega avdio priključka. Tudi s primerom lahko vemo, da bo imel velik zaslon, zato se domneva, da bi lahko imela baterija moč večjo od 4.500 mAh.

Ugibajo se tudi o tem, koliko bosta naprava in zaslon izmerila. Glede na sliko zaščitnega pokrova, ki jo je objavila Gizchina, naj bi bila večja od modela Mi6, ki ima 5,15-palčni zaslon, in bolj spominja na velikost Mi 5S Plus, z velikostjo 5, 7 palcev.

Dvojna vodoravna kamera

Prav tako je mogoče videti, da bo imela naprava dvojno vodoravno kamero, kot je Mi6, čeprav z očitno spremembo položaja LED bliskavice. Tokrat je LED bliskavica na desni strani dvojnih kamer. Kakovost zadnje kamere naj bi bila 12 MP, sprednja pa 8.

Še ena govorica o tem prototipu je, da bo imel kapaciteto 6 GB RAM-a in bo na voljo z dvema različicama 64 GB ali 128 GB prostora za shranjevanje. Naprava naj bi imela tudi isti 18-voltni hitri polnilnik, ki ga je certificiral China 3C. Še vedno pa ne vemo, kdaj bo Xiaomi uradno razkril ta model.

Članek v razvoju, upamo, da vam kmalu lahko povemo, da smo v AliExpressu našli poceni Xiaomi Mi6.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar