Glavni » alibaba-info » Xiaomi lansira svojo prvo poceni jakno iz aerogela, naprodaj na AliExpressu

Xiaomi lansira svojo prvo poceni jakno iz aerogela, naprodaj na AliExpressu

AliExpress WW

Doslej je bilo malo znanega o aerogelu, vendar bo v prihodnjih letih zagotovo postal moden material za ultralahke jakne in plašče. Je supermaterial, ki je uvrščen med najlažje trdne snovi, ki obstajajo do danes. Njegove lastnosti so neverjetne, vendar so do zdaj oblačila, ki so vključevala ta material, imela zelo visoko ceno, vendar je Xiaomi na AliExpressu pravkar predstavil svojo prvo jakno z aerogelom po neverjetni ceni..

Kaj je to in kakšne so prednosti aerogela?

Ta novi material je nekakšen gel, iz katerega je bila ekstrahirana tekoča komponenta, ki jo nadomešča s plinom, zmanjšuje njeno gostoto in dosega velike prednosti pred drugimi izolacijskimi materiali, kot je perje. Odkrit je bil leta 1931 in ostaja najbolj izolacijski, lahek, trden material do danes. To je nekaj njegovih čudovitih lastnosti, ki se uporabljajo za plašče in druga oblačila:

  • Boljša toplotna izolacija, 5-krat boljši od 900 injekcijskih peresnikov.
  • Lahki material, ker je sestavljen iz 99,8% zraka, tehta le 3 kg / m2.
  • Ni dihanje, zaradi visoke izolacijske moči. 2 milimetra Airgela je enako 3 centimetra perja.
  • Krhkost, zlahka se razdeli, tako da se kombinira z drugimi materiali, kar poveča ceno.

Ta material se že od leta 1960 uporablja v oblekah NASA, alpinistične znamke, kot so Supield, Merrell ali Helly Hansen, so bile prve, ki so sprostile jakne in obutev s to vrsto materiala, vendar je njegova cena tako visoka, da je dostopna le redkim zato lahko jakno Xiaomi, ki vam jo pokažemo spodaj, štejemo za prvo poceni in dostopno jakno airgel.

Analiziramo jakno Xiaomi DMN, idealno za ekstremne mraze

Čeprav ima Xiaomi najrazličnejše jakne, nekatere celo ogrevane, je njihova nova jakna airgel popolno oblačilo za hladno podnebje. Zahvaljujoč temu čudovitemu materialu je ta jakna Xiaomi sposobna izolirati do 85,4% zunanjega mraza in prenesti ekstremne temperature do -160 ºC. Je edinstven suknjič, saj ima ta revolucionarni plašč vključenih do 66 patentov.

Njegova tkanina ima debel le 3 mm, kar ustreza 40 mm puhovkam, zato je idealen za tiste, ki iščejo izolacijski in lahek jopič. Ti 3 milimetri so sestavljeni iz treh različnih plasti: nepremočljiva zunanja plast z razvrstitvijo IPX4 (odporna na močan dež in sneg), 3 mm plast aerogela in zadnja plast srebrnih ionov v stiku z našim telesom, kar pomaga vzdrževati telo toplota.

Xiaomijeva jakna DMN ima avisokokakovostni plašči, ki jih v drugih jaknah po tej ceni ne boste našli: visokokakovostni šivi, nastavljiv čiček, ki preprečuje vstop vetra v manšete, odporna, nastavljiva in odstranljiva kapuca, ki vas ščiti v ekstremnih situacijah, in 5 žepov (tako znotraj kot zunaj), tako da lahko imate vse, kar potrebujete, pri roki.

Kot smo že povedali, airgel je zelo lahek material, zato ta jakna Xiaomi tehta le 400 gramov. Kar zadeva njegovo nego, jo moramo tudi upoštevati, saj je treba kakovostne puhovke kemično očistiti ali paziti, da se perje ne pokvari. Novo jakno Xiaomi lahko očistite ročno ali strojno.

Če želite izbrati pravilno velikost jakne, je najbolje, da se izmerite sami ali izmerite podobno oblačilo in primerjajte z merilno tabelo prodajalca. Ker mnogi prodajalci niso prevedli merilne tabele, spodaj prilagamo tabelo meritev v centimetrih, ki smo jo našli v eni od trgovin AliExpress. V primeru dvoma je najbolje, da se obrnete na prodajalca in nam posredujete naše mere, težo in višino.

Kako najti jakno Xiaomi airgel zelo poceni

Najboljši način za nakup te jakne Xiaomi airgel je, da to storite prek AliExpress, kjer bomo našli prodajalce, ki pošiljajo od izvora, brez posrednikov, kar preprečuje zvišanje cene. Poleg tega, čeprav je zelo priljubljena na Kitajskem, v državi izvora Xiaomi, ta park ni tako priljubljen, zato nam AliExpress omogoča nakup na varni in zanesljivi platformi. Da bi našli novo Xiaomi airgel jakna, na voljo v bež in črni, preprosto kliknite tukaj. Kot lahko vidite, je njegova cena dokaj ugodna, najdemo jo za približno 100 evrov, medtem ko druge zračne jakne, kot je Helly Hensen, stanejo približno 6-krat več..

Ne pozabite, da če želite najti druge zelo zanimive jakne Xiaomi, imamo v našem blogu Analizo najboljših jakn Xiaomi, na AliExpressu pa imamo tudi Vodnik po ultralahkih puhovkah. Če pa se ukvarjate z gorskimi športi ali pohodništvom ali preprosto živite v zelo hladnem podnebju in ste utrujeni od težkih puhovk, je najboljša možnost jakna Xiaomi airgel..

Drugi nasveti in triki za varno nakupovanje na AliExpressu

V AlixBlogu smo strokovnjaki za analizo najboljših blagovnih znamk, ki so na voljo na AliExpressu, in najnovejših novic. Radi pa vam pomagamo tudi pri varnem nakupu, zato imamo na tem spletnem mestu zanimiv odsek z vadnicami, v katerem smo zbrali najboljše nasvete za varni nakup. Poleg nasvetov za začetnike razložimo tudi naše nasvete za prihranek denarja in druge nasvete, da postanete strokovnjak.

Če začnete kupovati na tej spletni prodajni platformi, vam priporočamo, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu, v katerem na kratko povzamemo vse, kar morate vedeti o AliExpressu: zakaj je varen, kako plačati, kaj vrste pošiljk uporabljajo prodajalci

...

Ne oklevajte in si oglejte.

In zaenkrat naša analiza te zanimive zračne jakne Xiaomi. Če vam je bil naš članek všeč ali če imate vprašanja o tej jakni, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj, radi bi vedeli vaše mnenje.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar