Glavni » google » Xiaomi 70MAI: najboljši pripomočki za vaš avto v AliExpressu

Xiaomi 70MAI: najboljši pripomočki za vaš avto v AliExpressu

AliExpress WW

Poleg blagovne znamke, specializirane za telefone, pametne ure in izdelke za dom, ima Xiaomi tudi veliko specializiranih podznamk, ki so nastale zahvaljujoč zavezništvu s specializiranimi podjetji, zato dobimo visokokakovostne in visoko specializirane izdelke s pečatom zaupanja. Xiaomi.

Znamka 70MAI je ena od teh blagovnih znamk Xiaomi, specializirana za elektronske izdelke za avtomobile. V manj kot letu dni je postala ena izmed priljubljenih blagovnih znamk med kupci AliExpress in čeprav je eden izmed njenih najbolj priljubljenih izdelkov njegova nadzorna kamera, ima tudi druge zelo zanimive izdelke, ki jih bomo analizirali spodaj..

70MAI: to je avtomobilska oprema Xiaomi

Eden od razlogov, zakaj je 70MAI postal tako priljubljen, je velika vrednost za svoje izdelke, ena od skrivnosti, da blagovna znamka ne podraži, je, da svoje izdelke ponuja prek interneta na straneh, kot je AliExpress, kjer lahko uradno trgovina, do katere lahko dostopate s klikom tukaj. Predstavili vam bomo njene glavne izdelke.

70mai nadzorne kamere Smart Dash Cam

Eden izmed najbolj priljubljenih izdelkov podjetja 70mai so njegove avtomobilske varnostne kamere, njegova zvezdna kamera pa je ta, 70mai Cam Pro, V samo enem letu so prodali že več kot 58.000 enot. To je popolna kamera, če želimo, da je naš avto nadzorovan 24 ur na dan, ko vstopite v način spanja, ko izstopite iz avtomobila, vendar snema, če zazna trk zahvaljujoč senzorju G.

Ima impresivno kakovost slike zahvaljujoč senzorju Sony IMX335 s 5 milijoni slikovnih pik, ki ponuja ločljivost 1944P z nočnim vidom in vidnim kotom 140º. Zahvaljujoč 500 mAh bateriji potrebujete samo TF kartico za shranjevanje videoposnetkov. Ima integriran sistem ADAS, lokacijo GPS (neobvezno) in jo je mogoče nadzirati z glasom v angleščini.

Če iščete cenejše alternative, se lahko odločite za 70 majev Cam Lite val 70mai Mini Cam. Prvi je bistveno boljši glede funkcij, saj sprejema tudi dodatni modul GPS, kot lahko vidite tukaj, zato ima tudi zaslon. Vendar ima različica Lite boljšo kakovost slike (do 1600P), zato, če ne želite uporabljati funkcije GPS, priporočamo, da se odločite za slednjo, čeprav nima zaslona za ogled posnetka..

Vse te 70mai kamere so nameščene na sprednji strani avtomobila in vključujejo praktičen zaslon (razen v različici Mini), če želite ali želite dodati tudi zadnjo kamero, 70mai Cam 1S je vaša najboljša možnost. Je zelo podoben prejšnjim, vendar nekoliko cenejši, saj ne morete dodati modula GPS in njegova kakovost slike je do 1080p zahvaljujoč senzorju Sony IMX307. Podpira angleški glasovni nadzor. Najdete ga s klikom tukaj.

Na koncu, če iščete diskretno in praktično kamero, bo 70mai Cam ogledalo Je najboljša možnost. Preprosto ga morate postaviti na trenutno ogledalo. Vzvratno ogledalo ima sprednjo kamero, zadaj pa lahko namestimo še eno. Zahvaljujoč 5-palčnemu zaslonu bomo videli vse podrobno. Njegov senzor Sony IMX335 ponuja kakovost slike do 1600P. S tem sistemom lahko nadziramo svoj avto 24 ur zahvaljujoč senzorju trka in deluje tudi kot pomočnik pri parkiranju.

Ker vemo, da obstaja veliko modelov, je tukaj povzetek 5 70mai kamer z njihovimi razlikami in skupnimi značilnostmi. Najboljše je, da jim je vsem skupna primerna cena in dobra kakovost slike, čeprav če želimo dodatke, kot je združljivost z ADAS, je jasno, da je zmagovalec 70mai Cam Pro..

Profesionalna orodja za vaš avto

Čeprav manj znana, so zelo zanimiva tudi avtomobilska orodja znamke 70mai. Eden izmed najbolj prodajanih je njegov skok zaganjalnik, zelo zanimiv pripomoček, če bi se zaradi akumulatorja eden od vaših strahov zataknil. To je frustrirajoča situacija in glede tega ne moremo storiti ničesar. Z majhnim prenosnim zaganjalnikom za skakanje 70mai, ki ima akumulator z 11.100 mAh, lahko vozilo zaženete do 40-krat. Združljiv je z izhodi 5 in 2,4 A in je odporen na ekstremne temperature. Najdete ga s klikom tukaj.

Druga ponavljajoča se težava je stanje pnevmatik, ki nam lahko igra trik. Najnovejši modeli avtomobilov lahko spremljajo stanje pnevmatik, če pa vaš avto ne vključuje te možnosti, to sistem za nadzor tlaka Znamka 70mai vas bo opozorila, ko bo tlak nizek. Obstajata dve različici, z zunanjim ali notranjim senzorjem. Deluje s sončno svetlobo ali prek polnilnika USB.

Če se na bencinski črpalki ne želite ustaviti, da napolnite kolesa, s tipko 70mai prenosni zračni kompresor lahko vidite stanje pnevmatik in jih enostavno napihnete kjer koli. Vključuje 3 različne šobe (za uporabo z motornimi kolesi, kolesi ali igračami), deluje s pritiskom do 7 barov in je zelo tih. Kompresor je v praktični kovinski transportni škatli. Poiščite ga s klikom tukaj.

Če želite, da je vaš avto brez napora čist, priporočamo, da si ga ogledate 70mai prenosni sesalnik. Deluje brez kablov, zahvaljujoč 4000 mAh bateriji, ki omogoča delovanje do 24 minut z enim polnjenjem. Ni podoben drugim sesalnikom, saj ima veliko sesalno moč 5000 Pa. Ima HEPA filter, ki vrača čistejši zrak v vaš avto.

Avto polnilci

Avtomobilski polnilci so zelo praktični, še posebej danes, ko ima vse baterijo. Vendar se starejši modeli polnijo zelo počasi. Zato vam priporočamo, da si ogledate polnilnike 70mai, nekatere združljive s hitrim polnjenjem QC 3.0 in do 3 izhodi USB. Ima 5 zaščitnih sistemov in so zelo poceni, kot lahko vidite s klikom tukaj.

Kako kupiti najcenejše izdelke 70mai v AliExpressu

Po analizi izdelkov blagovne znamke Xiaomi 70mai so vas zagotovo presenetili tako kot mi. Če razmišljate o nakupu njihovih izdelkov, je najboljša možnost, da to storite prek AliExpressa, kjer boste našli pooblaščene prodajalce, ki svoje izdelke pošiljajo brez posrednikov. Poleg tega ima 70mai tudi svojo uradno trgovino na AliExpressu, do katere lahko dostopate s te povezave.

Če ne veste, kako kupiti na tej znani spletni strani za spletno prodajo, imamo v našem blogu poleg analize najboljših blagovnih znamk tudi praktični odsek z vadnicami, kjer boste na tej strani našli najboljše nasvete in trike za nakup kot strokovnjak. Če ne veste, kje začeti, ima naš dokončni vodnik po AliExpressu povzetek z vsem, kar morate vedeti za nakup od 0.

In ti? Kaj menite o izdelkih znamke Xiaomi 70mai? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar