Glavni » alibaba-info » WhatsApp Web Kaj ne morem storiti z računalniško različico WatsApp?

WhatsApp Web Kaj ne morem storiti z računalniško različico WatsApp?

AliExpress WW

Kljub spremembe v WhatsAppu ne prihajajo s hitrostjo, ki jo pričakujemo, In še vedno ne vemo, kaj je to ali kako uporabljati aplikacijo, saj Facebook to priljubljeno aplikacijo prevzema malo po malo, vidimo nove stvari, ki nam omogočajo, da vidimo halo upanja, da bo WhatsApp nekoč popolna aplikacija.

Očitno iz najnovejših posodobitev ali novic, ki so izšle v zvezi s to aplikacijo tisti, ki so najbolj pritegnili pozornost vseh, so bili klici in splet WhatsApp, ki je aplikacija, ki lahko deluje s skeniranjem, QR koda.

A v primeru WhatsApp Web, kar je bilo povsem pričakovano, stvari niso bile povsem v redu oz vsaj ni bilo tisto, kar smo si predstavljali Ker v nasprotju z drugimi aplikacijami nima izvorne aplikacije za Windows ali Mac, temveč gre za spletno stran, ki je v bistvu zrcalo dogajanja na pametnem telefonu, zato ji manjka veliko možnosti ali možnosti, ki jih bomo prebrali. ime spodaj.

Kazalo ()

  Stvari, ki jih s spletom WhatsApp ne morete storiti

  Ena stvar, ki najbolj moti pri spletnem WhatsApp, je dejstvo, da klepetov ni mogoče izbrisati, Niti sporočila iz pogovora ni mogoče izbrisati, zato moramo imeti pametni telefon pri roki, da rešimo to težavo.

  S predmetom skupin lahko naberemo več stvari, ki jih ni mogoče storiti, prva med njimi je nemogoče ustvariti isto.

  Nato pride dejstvo, da ničesar od tega ne morem spremeniti, ne imena in da ne omenjam njegove fotografije, spet bi se morali zateči k našemu ljubljenemu pametnemu telefonu, da bi to lahko storili. Če nadaljujemo s temo skupine, tudi njo ne moremo dodati članov, noro. In v zameno, da bi lahko odstranili skupine ... če ste uganili, morate uporabiti tudi pametni telefon.

  Ker je ogledalo dogajanja na našem pametnem telefonu, očitno ni mogoče uporabljati spleta WhatsApp, če je ta izključen, tudi če ima baterijo manj kot 15% tudi ni mogoče še naprej uporabljati spleta WhatsApp, zato je udobno da, vendar ne neodvisno od mobilnega telefona.

  Pozabite na prilagajanje česar koli, da lahko samo po sebi prilagodite nekaj stvari na svojem pametnem telefonu, WhatsApp Web ne more spremeniti ozadja ali črk.

  Izklop zvoka zasebnih ali skupinskih pogovorov ni mogoč, Ena stvar je, da izklopite zvok iz pametnega telefona ali neposredno onemogočite spletna obvestila WhatsApp, v slednjem primeru pa jih ne boste dobili iz nobenega klepeta. Pozabite na skupno rabo stikov in priročnost posredovanja stikov prijateljem v različici za računalnike ni mogoča.

  Če želite spremeniti svojo sliko profila ali na svoj profil napisati novo, čustveno in globoko stanje, boste to morali storiti znova iz mobilne naprave, zakaj ... presenečenje! WhatsApp Web znova ne dovoli, da bi kar koli od tega spremenili iz brskalnika.

  Video klici iz spleta WhatsApp

  ta aplikacija s številnimi posodobitvami, ki jih je imela zdaj enostavnost telefoniranja z enakimi lastnostmi kot vaš mobilni telefon

  Če želite končati ta članek, upoštevajte to mobilni telefon mora biti vedno vklopljen in z baterijo nad 15%, po drugi strani pa porabi veliko podatkov, če je v omrežjih 3G ali 4G, idealno za uporabo WhatsApp Web pa je povezava WiFi, da se ohrani boljša povezava, saj je sama po sebi napaka, ki se dogaja mnogim prekine, tako da je uporaba WhatsAppa resnično moteča.

  Razumemo, da ni popoln, in upamo, da se sčasoma vse izboljša, tako da ima končno najbolj uporabljena aplikacija, namizna različica, ki izpolnjuje pričakovanja.

  [Opomba] Kot nas obvesti bralec, če bi lahko, "če lahko izključite celo skupine, zapustite skupino, ustvarite skupine in spremenite fotografije "Hvala za opozorilo in odpustite zmedo, ki smo jo morda ustvarili.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar