Glavni » alibaba-info » WhatsApp Plus in vse, kar lahko z njim storimo

WhatsApp Plus in vse, kar lahko z njim storimo

AliExpress WW

Nedvomno je bila ena najbolj prenesenih aplikacij, močno povezanih s WhatsAppom WhatsApp Plus. Da gre dejansko za WhatsApp MOD, gre za spremembo prvotne aplikacije, kjer imamo na voljo veliko različnih možnosti, med katerimi izstopa ogromna možnost prilagoditve, ki jo je zmožen "preprost MOD ". nas nekaj, kar WhatsApp že dolgo prosi in zdi se, da nas v resnici ne želijo poslušati.

Kazalo ()

  Kako deluje WhatsApp Plus Za kaj je namenjen?

  Z nekaj besedami se srečujemo z aplikacijo, ki se je začela kot WhatsApp MOD in je malo po malo postala nekaj drugega, nekaj, kar so mnogi želeli imeti na svoji mobilni napravi. Rafalete leta 2012 videl, koliko ljudje so želeli prilagoditi svoj WhatsAppp in jim dal priložnost, da imajo na voljo vsa potrebna orodja v alternativni aplikaciji, ki je, če smo zaskrbljeni, delovanje WhatsApp Plus enaka uradni aplikaciji, spremeni se le to, da lahko spremenimo več stvari v naša aplikacija.

  Da bi dosegli naredite zaženite WhatsApp + ali WhatsApp Plus Holo pravzaprav je prelahko, saj moramo samo izbrisati izvirno aplikacijo s pametnega telefona. Po tem aktivirajte neznane vire v Nastavitve> Varnost in na koncu bomo morali prenesti zadevno datoteko APK, da bomo lahko uporabljali omenjeno aplikacijo.

  Lahko celo dodate vizualne teme WhatsApp Plus iz knjižnice tem ki jih prinaša ta aplikacija, so te teme spremenjene z različnimi barvami, ozadji, spremembo pisave itd. Pustite prijavo na precej drugačen in veliko boljši način kot original. Upoštevajte to obstaja več kot 700 brezplačnih tem izbrati kost, ki jo morate prihraniti, za vse okuse.

  Poleg tega najdemo ogromno število čustvenih simbolov za pošiljanje bomo našli več kot 500 za razliko od uradne aplikacije Google Hangouts za tiste, ki so jim všeč, poleg več memov, ki jih lahko pošljejo.

  Pošljete lahko celotne slikovne datoteke, kost sploh ni stisnjena, na ta način lahko na koncu pošljete izvirno fotografijo in da pri tem ne izgubi kakovosti.

  The Delovanje WhatsApp Plus Pravzaprav je preprosto, prenesete ga in uporabite kot uradno aplikacijo, prilagodite, kar želite, in to je to, v resnici nima veliko znanosti.

  Kaj WhatsApp + omogoča? glavna stvar, personalizacija

  Ker bomo iskreni, pri WhatsApp Plus nam je bilo najbolj všeč ogromno vizualnih tem, ki jih je bilo treba dodati, praktično edina stvar, ki nas je zanimala za to aplikacijo. Imeli smo ogromno galerijo, pravim ogromno, ker je presegala 700 vizualnih tem, med katerimi ste lahko izbirali, na ta način ste v nekaj sekundah imeli povsem drugačen slog na svojem WhatsAppu.

  V tem je bila nedvomno moč omenjene aplikacije, vendar to ne pomeni, da je bila edina zanimiva stvar, ki jo je imela zadevna aplikacija.

  Kaj še omogoča WhatsApp Plus?

  Kaj WhatsApp omogoča je pošiljanje datotek veliko večje od uradne aplikacije. Govorimo, da bi lahko poslali fotografije do 50 MB na ta način, njihova prvotna kakovost pa ni bila nikoli izgubljena. Pri videoposnetkih se je zgodilo isto, saj ni bilo časovnih omejitev. V uradni aplikaciji so bile fotografije in videoposnetki stisnjeni, videoposnetki imajo časovno omejitev in na ta način ne morete pošiljati predolgih videoposnetkov ali fotografij visoke kakovosti, ker so stisnjeni, tako da jih je mogoče poslati hitreje kot ko izgubijo veliko kakovosti.

  Znani čustveni simboli, mnogi med njimi

  WhatsApp Plus nam je dovolil uporabite ogromno čustvenih simbolov, vendar pravim ogromno, ker ste jih imeli celo za Messenger, Skype in Google Hangouts. Lahko smo celo našli slavne meme, na ta način smo imeli več kot 500 čustvenih simbolov ali obrazov, ki so brez dvoma okrasili naše klepete na zelo presenetljiv in izrazit način.

  Kaj nam ponuja WhatsApp Plus

  Če se bomo pogovarjali o različnih stvareh, ima v resnici precej večjo raznolikost emotikonov, obrazov itd.. Z več kot 500 skupaj ki vključuje tudi številne podobne Skypeu ali Messengerju in da ne omenjamo, da lahko pošiljamo meme. Če slavni memi.

  Pred časom, ko uradna aplikacija ni imela možnost brisanja "Online " WhatsApp Plus Ponudil jo je, tako da lahko skrijete svojo zadnjo povezavo in "Online " s to aplikacijo.

  Če radi pošiljate fotografije in video posnetke potem vas bo navdušil WhatsApp Plus, ker nam ta aplikacija omogoča, da datoteke pošljemo v izvirni obliki, ne da bi karkoli spremenili, na ta način dosežemo prav to, da ohranimo kakovost, ki nam jo je odvzel uradni WhatsApp, saj tako, da so bile poslane hitrejše datoteke, ki jih aplikacija preveč stisne, kar uniči končno kakovost.

  Prilagajanje je moč te aplikacije, saj jo lahko uporabite eno od več kot 700 tem, ki so na voljo to je v galeriji tem, da lahko zapusti WhatsApp Plus, kot želite, ima celo možnost spremeniti barvo ikone same aplikacije.

  Druga velika prednost je, da imate možnost videti ikono uporabnika in status osebe v skupini, kar olajša stvari.

  WhatsApp Plus in vse njegove možnosti

  Pri tej aplikaciji najbolj izstopa prav to, prilagoditev, ki nam jo omogoča, saj je mogoče spreminjati barve, pisave, velikosti, vrstice, ozadja itd. Z nekaj besedami lahko spremenimo celotno aplikacijo na splošno, tudi barvo njene ikone brez kakršnih koli težav. Nekaj, kar ni niti blizu prvotni aplikaciji, kar nam omogoča samo spreminjanje ozadja pogovorov in voila, ničelne možnosti prilagajanja, za nič, niti danes in morda nikoli.

  Obstaja tudi veliko dodatnih stvari, ki jih ima ta aplikacija, poleg svojega močnega načrta, v nasprotju z uradno je mogoče poslati precej velike datoteke. Fotografije, ki jih pošljemo v WhatsApp, so na splošno stisnjene, tako da na koncu izgubijo kakovost. To je narejeno tako, da jih je mogoče poslati hitreje. S programom WhatsApp Plus lahko pošiljate fotografije do 50 MB Z drugimi besedami, izvirna fotografija jih bo dosegla, pri čemer bo ohranila vso kakovost stika, na katerega ste jo poslali, čeprav je jasno, da težja kot je fotografija, dlje bo trajala, da jo pošljete..

  Tudi imamo več kot 500 čustvenih simbolov in lahko celo uporabimo meme, čeprav mora v tem primeru tudi druga oseba imeti WhatsApp Plus, ker če ne vidite praznega polja z vprašajem, je to vse, kar morata imeti oba WhatsApp Plus, Po komunikaciji med obema programoma to počne na povsem naraven način, kot da razlike ne bi bilo..

  Že večkrat smo se z vami pogovarjali o WhatsApp Plus v blogu, zagotovo boste našli veliko zanimivih člankov v temi Poglej, kako to narediti, vadnicah o tej aplikaciji in že sami po sebi veliko vsebine, povezane s WhatsApp.

  Kako boste videli, da so to najboljše stvari s storitvijo WhatsApp Plus, torej, če bi se spraševali kaj še lahko storim s WhatsApp Plus, tukaj je vaš odgovor, neskončnosti stvari, veliko možnosti.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar