Glavni » alibaba-info » WhatsApp Plus za kateri koli mobilni telefon

WhatsApp Plus za kateri koli mobilni telefon

AliExpress WW

To je najbolj uporabljena in najbolj priljubljena aplikacija na svetovni ravni, WhatsApp, saj so se številne aplikacije trudile biti njen konkurent, resnica pa je, da gre za neprimerljivo aplikacijo za sporočanje, ne samo zato, ker ima funkcionalnosti, ki so bile takrat inovativne, če ne. odprto za platformo in to je nekaj, kar je takoj ujelo vse, veliko aplikacij je drago plačalo, da se je to zgodilo, na primer BBM, ki ga je ta aplikacija na koncu izpodrinila, obstaja nekaj tako dobrih sprejemljivih alternativ WhatsAppu, vendar obstaja mreža veliko bolj osebno in bolj brezplačno kot whatsapp to Imenuje se WhatsApp PLUS, je omrežje za pošiljanje sporočil, ki je veliko bolj odprto za spremembe in popolnoma brezplačno, najpomembneje pa je vedeti, ali WhatsApp Plus za kateri koli mobilni telefon.


Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Whatsapp PLUS za vse mobilne telefone

  Kljub vsemu temu WhatsApp plus ni uradna aplikacija, v trgovini za prenose, kot je trgovina za predvajanje, ne bo na voljo, do te aplikacije lahko dostopate s prenosom datoteke, Ni 100-odstotno zanesljiv, vendar, poglejmo, da smo za, je treba opozoriti, da je kljub vsem tem ena najbolj pogosto uporabljenih neuradnih aplikacij.

  Tukaj Povezavo imate, da jo lahko prenesete in uživate v tej čudoviti aplikaciji, polni številnih zanimivih funkcij, ki vam jo bomo pustili ob povezavi:

  Prenesite tukaj

  Najpomembnejše funkcije WhatsApp PLUS

  Edini scenariji in kaj WhatsApp Plus vam omogoča, da spremenite svoje delovanje, je presenetljivo za vsakogar in rečeno je, da imate WhatsApp Plus za kateri koli mobilni telefon.Čeprav ga bomo kasneje pregledali, in je zato tako priljubljen, saj ima dostop do številnih ugodnosti, ki jih prej ni bilo, če ne bi bilo neuradne različice, ki ponuja te spremembe, je ne bi mogli nikoli doživeti in to je zelo privlačno.

  Najpomembnejše lastnosti:

  • Veliko število čustvenih simbolov je to zelo presenetljivo in pomembno je, da uradna različica ostane v plenicah dobesedno v tem smislu.
  • Spremenite ikono aplikacije po svojem okusu.
  • Možnosti obveščanja, nekaj zelo pomembnega, kadar ne želite pojavnih oken.
  • Brez omejitev pri pošiljanju zvočnih ali video datotek.
  • Skupna raba videoposnetkov in slik, ki se ne bodo spremenile v kakovosti.
  • dostop do alternativ za skupinske pogovore.
  • Za namestitev aplikacije ni treba biti ROOT.
  • Uporabite lahko prikrit način, ki daje prednost nekaterim uporabnikom, ki ne želijo, da bi vedeli, ali so v spletu ali ne.

  Whatsapp Plus za kateri koli mobilni telefon

  Kolikor vemo, aplikacija ni na voljo za Windows Phone ali IOS, ampak za Android v celoti, lahko rečemo, da tudi za blackberry, saj uporablja sistem android, ki ga je spremenilo isto podjetje, vendar na koncu, če je samo android s prenosom APK-ja lahko uživate na tej platformi, Žal nam je, če vam ne povemo nečesa drugačnega, toda kot vedno smo raje iskreni, vendar ne bodite malodušni, če dobite android mobile, lahko uživate v tej čudoviti aplikaciji.

  Je pomembno razumete zmogljivost te aplikacije, njen predlog in vsestranskost nimajo konca, priporočamo, da jo preizkusite, ne bo vam žal  in domnevamo, da ste samo v skritem načinu že radovedni, da preizkusite to novo aplikacijo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar