Glavni » google » WhatsApp pošilja sporočila počasi. WhatsApp ne pošilja sporočil

WhatsApp pošilja sporočila počasi. WhatsApp ne pošilja sporočil

AliExpress WW

Kaj bi naredili brez WhatsAppa? Kaj bi brez interneta? Danes sta dve stvari povezani in težko bi si predstavljali sebe brez katerega koli od obeh. Internet danes uporabljamo tako rekoč za vse. Po drugi strani pa je WhatsApp aplikacija, ki na neverjeten način olajša komunikacijo z našimi znanci.

WhatsApp NE pošilja sporočil in je počasen | Rešitev
Oglejte si ta video na YouTubu

Problem nastane, ko WhatsApp pošilja sporočila počasi, kdaj WhatsApp ne pošilja sporočil. Poglejmo, kakšni so lahko razlogi, da deluje na ta način in kako to popraviti.

Kazalo ()

  WhatsApp potrebuje čas za pošiljanje sporočil

  Mnogi ljudje imajo to težavo od časa do časa, pošljejo sporočilo in isto dolgo traja izhod in pojavijo se ustrezni potrditveni kljuki. Prva stvar, ki jo moramo storiti, je najočitnejša: preverimo svojo povezavo.

  Če imamo mobilne podatke, bi bilo dobro preveriti kreditno sposobnost, da bi lahko brskali po internetu. Lahko poskusite z drugimi aplikacijami ali z nalaganjem spletnega mesta. Če deluje, je mogoče, da je aplikacija nasičena v trenutku, ko ste vi pošiljanje sporočil.

  Če imate Wifi, morate znova preveriti hitrost povezave, saj vsake toliko znova zaženete modem ali usmerjevalnik, ni slaba ideja, da deluje pravilno.

  WhatsApp dolgo pošilja sporočila

  Še nekaj, kar lahko storite za pospešitev pošiljanje sporočil WhatsApp počisti predpomnilnik aplikacije. To je zelo enostavno narediti in ne skrbite, ker ne izgubite nobenih podatkov ali fotografij, ne sporočil, zvokov, ne izgubite ničesar.

  Če želite to narediti, morate najprej iti na Nastavitve, potem boste šli v Aplikacije in tu morate poiskati WhatsApp. Kaj boste storili, je pojdite na Skladiščenje in kasneje počistiti začasni pomnilnik.

  Prisilno ustavite aplikacijo in jo nato odprite kot običajno, teoretično bi morali imeti možnost pošiljanja sporočil in naj zapustijo brez kakršne koli zamude.

  Rešitev za počasna sporočila na WhatsApp

  Ne pozabite tudi, da če imate mobilne podatke, morda tam, kjer ste, nimate dobrega signala. V tem primeru je potem več kot očitno sporočila bodo trajala dlje časa, da ugasnejo dokler ne dobite signala za mobilni internet.

  V skrajnem primeru je treba še ponastaviti tovarniške nastavitve mobilne naprave. Edina težava je, da s tem izbrišemo vse, kar smo prenesli in shranili v telefon, tako da ostane, kot da smo ga pravkar kupili.

  Na žalost v skrajnem primeru predlagam to možnost. V tem primeru priporočam, da naredite varnostno kopijo vsega, česar ne želite izgubiti. Ko se telefon znova zažene, ga prenesite in namestite WhatsApp, da deluje pravilno in je mogoče sporočila pošiljati brez težav.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar