Glavni » alibaba-info » Poceni čevlji Asics so spet na AliExpressu (original)

Poceni čevlji Asics so spet na AliExpressu (original)

AliExpress WW

2018 posodobitev: Ta članek bomo kasneje razširili, saj, kot lahko vidite tukaj, so Asics na AliExpressu spet po zelo ugodni ceni, tudi za manj kot 50 EUR.

Na AliExpressu so zelo priljubljeni tudi priložnostni čevlji, ki jih navdihuje Asics. Imajo zelo dobre ocene in so vredni le približno 15-20 €, vidite jih lahko v tej, tej, tej in tej povezavi.

Po več e-poštnih sporočilih, ki nas prosijo za mnenje o tekaških copatih Asics podjetja AliExpress, smo se odločili, da o njih napišemo članek. Prvotne čevlje Asics je bilo tukaj sorazmerno enostavno najti in kupiti, kar pa se lahko zgodi zdaj (maj 2016), je, da na tej platformi začasno ni pravih Asics.

Pred nekaj meseci smo lahko z malo raziskav in nekaj triki, ki jih bomo prikazali spodaj, našli originalne Asics čevlje modelov, kot so Nimbus, Running, Gel in Kayano

...

očitno tako za moške kot za ženske. Trenutno prodajalec ponuja čevlje Asics, vse jih lahko najdete v tem iskanju. Prodajalec velja za "vrhunsko blagovno znamko" AliExpressa, pečat, ki zagotavlja, da je prodajalec v očeh AliExpressa zaupanja vreden. Kljub temu vam v primeru, da v prihodnosti ne boste mogli najti tega prodajalca, ponujamo nekaj nasvetov, kako ugotoviti, ali so Asics iz AliExpress originalni in zanesljivi.

Kako prepoznam originalne čevlje Asics?

Če iščete poceni originalne čevlje Asics, priporočam, da začnete s tem iskanjem. Če ste imeli srečo, boste videli rezultate prodajalcev, ki imajo pečat AliExpress za zagotovitev pristnosti:

Če ga ne vidite dobro, je to pečat zajamčene verodostojnosti. 

AG

Če ga prodajalec vključi in se kasneje izkaže, da izdelek NI originalen, mu vrne denar v dvojnem znesku, plačanem za majice, vključno s stroški pošiljanja. Poleg tega vam jih v najboljših primerih ne bo treba vrniti, zato če se kitajska trgovina pretvarja, da je pametnejša od vas, to ne bo uspelo, ali AliExpress nas bo za to nagradil in prodajalca replik še bolj kaznoval..

POMEMBNO: AliExpress že nekaj časa ni več vključeval tega pečata v svoje prvotne izdelke AliExpress, saj spletno mesto zdaj natančno nadzira prodajalce in ne dovoljuje nobene replike na spletu, zato tega žiga ni več treba iskati, če prodajalec nam pošlje nekaj, kar je videti kot ponaredek, tako da bo sprožil spor in mu vrnil denar.

Kaj storim, da zagotovim 100%?

V teh primerih moramo biti veliko bolj previdni. Da se prepričamo, da so resnično izvirni Asics, bomo morali slediti naslednjim korakom:

  1. Poskrbite, da ima prodajalec najvišji možni ugled (bolje medaljo kot nič)
  2. To je prodalo veliko enot
  3. Oglejte si komentarje potrošnikov (povratne informacije). Glejte, da gre za pozitivne ocene španskih, italijanskih, portugalskih in ameriških kupcev

    ...

  4. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite neposredno na prodajalca in prosite za fotografije pravega izdelka.

Kot smo vam že povedali zgoraj, se je AliExpress spremenil in večina prodajalcev, ki ponujajo originalne športne čevlje, vsebuje pečat "top brand", ki zagotavlja, da spletno mesto pregleduje ravnanje s strankami in da je tisto, kar prodajalec pošlje, kakovostno. Ko kupujete pri vrhunski blagovni znamki, kupujete neposredno pri tej znamki ali pri pooblaščenem prodajalcu. Na tej povezavi boste našli vse najboljše blagovne znamke in kakšne prednosti imate pri nakupu pri njih.

Kakovost tekaških copat Asics podjetja AliExpress

Če kupite originale, so čevlji Asics v AliExpressu popolnoma enaki, kot bi jih videli v kateri koli lokalni trgovini v vašem mestu: odličen rezultat, ne glede na to, ali govorimo o njihovi kakovosti ali trajnosti. Kljub temu priporočamo, da pred nakupom ocenite prodajalca na podlagi njegovega ugleda in mnenj potrošnikov. Na splošno je treba reči, da je velika večina potrošnikov zelo zadovoljna s temi tukaj kupljenimi športnimi copati.

Še nekaj, kar vas prosimo, da ne pozabite, je, ali so čevlji kopije ali originali. S tem vam ne moremo pomagati več od tistega, kar smo vam že povedali, saj replike ni težko razlikovati od originalov (cena Asics-a je dobra referenčna točka, da ugotovite, ali so replike ali ne), še posebej hvala na pečat zajamčene verodostojnosti in cene.

Pomemben nasvet

Primerjajte ceno originalnih čevljev. Na primer, na Amazon nekaj Asics GEL Nimbus stane 110 EUR, GEL Kinsei 6 pa nič manj kot 150 EUR, cene, zaradi katerih ne bi smeli zaupati Asics Runningu, ki stane 30 EUR

...

asis-amazon

Na koncu, če imate kakršna koli vprašanja o izvirnosti Asics-a, priporočamo, da se neposredno obrnete na prodajalce AliExpress, da jih bodo rešili namesto vas. Če še vedno dvomite, je najbolje, da zamenjate prodajalca ali si ogledate možnosti, ki jih ponujajo na Kitajskem..

Kitajske superge tipa Asics, cenejša alternativa

Bežijo pred replikami Asics, imamo še druge možnosti za nakup poceni tekaških copatov v slogu Asics in podobnih drugim modelom drugih znamk. Zato priporočam nekatere kitajske blagovne znamke, nekatere bolj znane in druge, ki presenečajo zaradi svoje cene in oblikovanja čevljev, ki Adidasu ali Nikeu trenutno malo zavidajo pri materialih ter pri izdelavi in ​​udobju izdelka..

  • Li-Ning
  • XTEP
  • Clorts

Govorimo o alternativah okoli 30/40/50 €. Kar nekaj različnih modelov za ženske in moške. Še posebej priporočam Li-Ning.

lining

Za več informacij obiščite vodnik po blagovni znamki Li-Ning, ki smo ga napisali pred kratkim.

Pomen pravilne izbire velikosti

Končno je ključna izbira ustrezne velikosti, da se izognemo vračilu ali nevšečnostim z našim izdelkom. Zato preverite mere velikosti, ki nam jih dajo na voljo kitajski prodajalci. Praviloma VSE vključujejo tabelo s pretvorbo velikosti za Ameriko, Evropo in Združeno kraljestvo v primerjavi z meritvami proizvajalca na Kitajskem..

tallas2

Na srečo in za razliko od drugih čevljev in prodajalcev ste pri večini dobaviteljev z originalnimi Asics Running lahko izbrali velikost glede na evropske mere.

tallas

Ah, ta slika je koristna tudi za pogovor o pošiljanju. Predviden čas dostave je 15-45 dni. Prijatelj jih je prosil in trajalo je tri tedne. To je povprečje, vendar sem izdelke prejel v 11 dneh (moj osebni rekord), s katerimi dobite idejo, da gre za loterijo in da v 10 dneh pride do iste stvari, da v povprečju potrebujete mesec, da prejmete svoje naročilo.

Ali potrebujete več pomoči?

Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar