Glavni » alibaba-info » 48 ur nazaj FLASH v AliExpress Plaza

48 ur nazaj FLASH v AliExpress Plaza

AliExpress WW

Prodaja FLASH leti na AliExpress Plaza naslednjih 48 ur. V Španiji bomo našli najrazličnejše izdelke s hitro dostavo. Ker boste mnogi na dopustu in te promocije morda še niste videli, bomo danes govorili o najbolj priljubljenih ponudbah, tako da nihče ne bo zamudil priložnosti, da bi te čudovite izdelke dobil po neverjetni ceni..

Ponudbe zvezdic FLASH

V tej promociji imamo štiri izdelke, ki jih dosegajo. Prvega med njimi smo že analizirali v preteklosti in prav Xiaomi Mi Band 4 ga lahko najdemo od 26,35 € s pošiljanjem iz Španije na naslednji povezavi. O poletnem zvezdnem izdelku lahko povemo malo več in s to ceno manj.

Naslednji članek je mini klimatska naprava znamke Kbaybo, ki se aktivira iz vrat USB. Zagotovo si ga večina želi kupiti za boj proti vročinskim valom tega poletja. In lahko je vaš za manj kot 17 € od tu. To kompaktno opremo lahko aktivirate tako, da jo priključite prek USB-ja prek računalnika, vtiča ali Powerbank-a, če kampirate.

Še en izdelek podjetja Xiaomi, ki pometa, je brezžični sesalnik Roidmi F8, ki smo ga nedavno analizirali. Na tej povezavi lahko najdemo ta sesalnik za manj kot 232 € z dostavo iz Španije. Ta lahek sesalnik z avtonomijo 55 minut brez kabla je popoln izdelek, s katerim boste v kratkem času očistili hišo, vendar brez težav z vlečenjem težke in hrupne krame kot prej.

Četrti zvezdniški izdelek je ta potopna LED ura znamke Smael. Da je v nekaj urah prodal več kot 20.000 enot in da lahko na tej povezavi najdemo za manj kot 12 €. Na voljo je v različnih barvah in bo odlično darilo, če boste vedno vedeli, koliko je ura.

Teh priporočil ne morete zamuditi

Če ste zaljubljeni v kino in fotografijo, boste utrujeni, da so vaši videoposnetki tresoči ali da so vaše fotografije slabo posnete. Z stabilizatorjem pametnega telefona Zhiyun Smooth 4 so drhteči in dolgočasni videoposnetki končani.

Za 108 EUR in pošiljanje s Kitajske v 20 dneh ali iz Združenega kraljestva v 10 dneh lahko uživamo v vseh njegovih neverjetnih lastnostih, da naše domače video posnetke spremenimo v profesionalne video posnetke. V teh dveh dneh in na tej povezavi lahko uživate v 20% popustu pri nakupu. Ne pustite, da pobegne.

Še en mesečni zmagovalec AliExpressa je Xiaomi Electric Scooter M365, ki ga trenutno lahko najdemo s 15% popustom z izjemno hitrim 3-dnevnim pošiljanjem. Torej je za 353 € lahko vaš, poiščite ga s klikom tukaj. Priporočamo, da po nova prevozna sredstva tečete, ker letijo.

Če še vedno potrebujete več informacij o tem slovitem izdelku, lahko najdete našo analizo slovitega skuterja Xiaomi.

Na koncu prinesemo rešitev, da smo v sončnih dneh v senci s prijatelji ali uživamo v romantični večerji. Ta čudovit zložljiv šotor, ki ima trenutno popust 35% in s sprejemom v 3 delovnih dneh. Za manj kot 80 € sem bil na koncu zaprt doma v sončnih urah.

Ima dimenzije 3 × 3 metre in največjo višino 2,40 metra. Vključuje transportno torbo, ki jo boste našli tukaj.

Upamo, da boste lahko uživali v teh ponudbah, preden se končajo. Lep pozdrav iz AlixBloga in dober nakup.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar