Glavni » alibaba-info » Nazaj na fakulteto z najboljšimi izdelki AliExpress

Nazaj na fakulteto z najboljšimi izdelki AliExpress

AliExpress WW

Čez nekaj dni so počitnice končane in vrnitev v pouk se začne. Pred kratkim smo govorili o tem, kaj bi malčki morda potrebovali za vrnitev v šolo, danes prinašamo najboljše izdelke za vrnitev na fakulteto. Če je vaše prvo leto ali ste že veteran, vam bodo ti nasveti prišli prav, da boste dobro pripravljeni in ne boste porabili celotnega proračuna.

Tigernu nahrbtnik proti kraji

Ta nahrbtnik s sistemom proti kraji in prostornino 27 litrov je idealen za prenašanje vsega, kar potrebujete, ima več posebnih žepov za prenos vašega prenosnika, zunanje baterije, zunanjo opremo in celo oblačila. Za tiste deževne dni je vodoodporen in vključuje vrata USB za lažje polnjenje naprav. Najdete ga v različnih barvah za pošiljanje s Kitajske in v črni za pošiljanje iz Španije. Za manj kot 30 € na tej povezavi lahko dobimo popolno opremo in zavarovanje pred krajo in nepričakovanim dežjem.

Power Bank Usams Mini

Ta mini baterija z zmogljivostjo 10.000 mAh z dvojnimi vrati USB bo vaš popoln zaveznik v tistih dolgih dneh, ko baterija našega prenosnika ali telefona ne zdrži več. Najdemo ga v beli ali črni barvi za manj kot 12 EUR in če želite, da vključuje led indikator, da veste, koliko napolnjenosti mu je ostalo, ga boste našli za 15 EUR na tej povezavi.

ESVNE 5W brezžični polnilnik

Če poleg baterije želite možnost brezžičnega polnjenja naprave, je tu tudi polnilna osnova. Ima moč 5W in stane manj kot 3,50 €, kot lahko vidite tukaj, našli boste tudi seznam združljivih naprav. Vaše naprave morajo biti združljive s polnjenjem Qi.

Pendrive USB z več priključki Sandisk

Nadaljujemo z majhnimi, a zelo praktičnimi dodatki. Ta Sandisk USB obesek je mogoče povezati prek vrat USB 3.0, USB-C in Micro USB. Povežemo ga lahko s skoraj vsemi napravami, pomembno je, da izberete USB-C ali Micro USB, odvisno od tega, kaj najbolj potrebujete. Na voljo je v 5 zmogljivostih 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB in 256 GB, za med 7 in 42 EUR lahko na tej povezavi dobite kapaciteto, ki jo najbolj potrebujete.

5-v-1 adapter za prenosni računalnik USB-C

Če imate nov prenosnik, vendar potrebujete več povezav, ker imate samo vrata USB-C, je ta adapter vaša rešitev. Zahvaljujoč adapterju bomo zdaj imeli priključek Rj45 GigaByte, dva vrata USB 3.0, priključek HDMI 4k in druga vrata USB-C.

Za manj kot 18 € boste s te povezave rešili vse težave s povezljivostjo in se s kovinskim zaključkom popolnoma prilega vaši opremi.

NOVICE pametni prenosnik

Če imate raje analogno možnost zapisovanja, je ta pametni prenosnik novost. Omogoča nam zapisovanje nanjo s posebnim označevalcem, nato pa se z aplikacijo vse prepiše na naš račun pametnega telefona ali v oblaku. Je v dveh velikostih A5 in B5. Poleg tega lahko strani izbrišete, da jih lahko znova uporabite in še naprej zapisujete. Za manj kot 12 € na tej povezavi najdete vse potrebne informacije o tem čudovitem izdelku.

Kot lahko vidite, so ti izdelki kot nalašč za vrnitev na kolidž pripravljeni. Ne pozabite, da imamo v AlixBlogu razdelek, posvečen tehnološkim izdelkom, kjer analiziramo najnovejše modele kakovostnih pametnih telefonov in računalnikov, ki jih najdemo v AliExpressu.

In ti? Se že pripravljate na vrnitev na fakulteto? Ne oklevajte in nam pod spodnjim komentarjem komentirajte, kateri izdelki so vam najljubši.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar