Glavni » alibaba-info » Ali prodajate ponarejene parfume na AliExpressu?

Ali prodajate ponarejene parfume na AliExpressu?

AliExpress WW

Ker ste nam mnogi zastavili to vprašanje, bomo v tem članku poskušali odgovoriti na vaša vprašanja o parfumih in kolonjskih vodah AliExpress..

Ali prodajate imitacije parfumov na AliExpressu? Ali priporočamo nakup poceni imitacij parfumov na tej odlični kitajski platformi? Na prvo vprašanje skoraj zagotovo ja. Najverjetneje boste pri iskanju našli repliko parfuma .. toda NE, tukaj vam ne svetujemo nakupa parfumov.

Zakaj? Prvič zato, ker obstajajo druge trgovine z več jamstvi za to, in drugič, ker se kitajski prodajalci AliExpress še niso posvetili izključno prodaji dobrih in poceni imitacij parfumov. Za razliko od drugih izdelkov AliExpress niti ni vredno iskati parfumov.

Alternative za nakup imitacij parfumov

Če vam je že bilo jasno, da AliExpress ni pravi in ​​idealen kraj za nakup parfumov, čeprav obstajajo imitacije, morate naslednje vedeti, da imate na voljo druge platforme, kjer vam bo dostopno kupiti imitacije parfumov za razliko od parfumov AliExpress in drugih poceni 100% originalnih parfumov:

  • Med pristojnimi alternativami, ki smo jih našli za nakup te kozmetike, so vsem znane platforme, kot je npr Amazonka, eno največjih ameriških podjetij danes z več tisoč dnevnimi transakcijami prek interneta. Varno in hitro. Poleg tega je njegov odsek Parfumi eden najuspešnejših, kar kažejo številni uporabniki podjetja.
  • Druga blagovna znamka za nakup parfumov, ki jo priporočamo, je Enakovrednost, Špansko podjetje, specializirano za parfume in arome z visoko kakovostnimi izdelki in nizkocenovno filozofijo, zato cena izdelka v nobenem primeru ne bo zelo visoka. Ena ovira manj ? V samo dveh letih je Equivalenza odprla obsežno mrežo trgovin po vsem svetu, ki že presega 500 prodajnih mest. Na voljo imate široko paleto parfumskih in aromatičnih izdelkov, ki vas bodo presenetili s svojo izjemno fiksacijo in dolgotrajnostjo..
  • Nadaljujemo z več referencami: Dišave za prikolice, podjetje z bogatimi izkušnjami, specializirano za razvoj in trženje parfumerijskih izdelkov. Kot znak identitete izstopa, da je vsaka dišava edinstvena in drugačna, v skladu z najnovejšimi trendi na trgu. Karavana ponuja visoko kakovostne novostne izdelke po zelo konkurenčnih cenah.
  • In kot, Angleško sodišče, eno od meril za katero koli kozmetiko, parfum, kolonjsko vodo

    ...

    Oddelek za parfumerijo El Corte Inglés je eden najbolj znanih in najbolj znanih na trgu. Kdo tukaj ni kupil parfuma? Poleg tega se zgodi, da je ena najboljših alternativ pri spletnem nakupu. Hitrost in zanesljivost. Brez dvoma priporočljiva izbira med drugim zaradi široke palete imitacij in blagovnih znamk parfumov..

Naše mnenje

Ker parfumi na AliExpressu niso originalni in imitacije parfumov morda puščajo nekaj zaželenega, vam odsvetujemo nakup na tej platformi. Navedli smo druge alternative: Amazon, Equivalenza, Caravan, El Corte Inglés

...

In zagotovo jih je še več, vendar so po mnenju AlixBloga in številnih komentarjev in ocen uporabnikov, ki smo jih našli in raziskali v internetu, najboljši..

Torej, če razmišljate o nakupu parfumov prek spleta, te trgovine prodajte pred AliExpressom. Bodite previdni, možno je, da bodo prodajalci te kitajske platforme v prihodnosti skočili v bazen in zelo trdo stavili na imitacije parfumov, vendar je do danes bolje, če stavite na druge alternative, če ne želite vzeti majhne fiasko s svojimi dišavami.

Če pa poznate dobrega prodajalca ali zvezdni imitacijski parfum, ki je izsleden do originala, bi bili veseli, če bi nam ga poslali s komentarjem. Skupaj izboljšujemo in olajšujemo nakupovanje ?

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar