Glavni » alibaba-info » Neugledni prodajalci in trgovine AliExpress Express: Ali je slabo kupovati v teh trgovinah?

Neugledni prodajalci in trgovine AliExpress Express: Ali je slabo kupovati v teh trgovinah?

AliExpress WW

Že veste, da je pri nakupu izdelka na AliExpressu pomembno pogledati ugled in prejšnjo prodajo prodajalcev. Vedno ga komentiramo. Več rezultatov in zaključenih transakcij, bolje. Toda mnogi od vas so nas spraševali o prodajalcih brez ugleda na tej platformi. Naj kupujemo prek njih?

V tem članku o AlixBlogu bomo odgovorili na to vprašanje. Večkrat smo kupovali pri prodajalcih brez ugleda na AliExpressu. Po križanju prstov in pozivu k sreči nismo imeli nobenih težav. Smo že prepričani. V najslabšem primeru bodo vrnili denar za naročilo, vendar ga že predplačujemo, če bomo morali izbrati odgovor, bomo rekli, da ni slabo kupovati v trgovinah brez ugleda.

Zakaj ni slabo kupovati pri prodajalcih brez ugleda?

To vprašanje rešuje več dejavnikov. Vemo, da je to zelo pogosto vprašanje med uporabniki AliExpressa. Logično. Ugled trgovin je eden najpomembnejših prostorov pri nakupu na platformi, vendar ni edini ali zadnji, ki se je odločil za kitajskega prodajalca ali drugega. Prvi nasvet, ki vam ga svetujemo: če lahko izbirate, raje pojdite na prodajalca, ki ima medalje, diamanti ali krone pred tistim brez ugleda. V tem primeru so kupci prodajalce ocenili in lahko si ustvarite predstavo o njihovi zvestobi, rokih dobave in kakovosti izdelkov. Če pa nima ocene ali prejšnje prodaje, se ne boste mogli orientirati v prejšnji zgodovini..

valoracion-aliexpress

Vedno rečemo, da je prodajalec z vsaj enim diamantom že zelo zanesljiv, vendar lahko obstajajo trgovine, ki so prav tako varne in niso cenjene. Zakaj? Ker ste na AliExpress morda prispeli pred kratkim in niste imeli časa za prejemanje ocen kupcev ali prodajo izdelkov. To ne pomeni, da bo nakup tukaj slabši. Vsi si zaslužijo prvo priložnost in tudi najbolje ocenjene trgovine so morale iti skozi to dobo. AliExpress ve za to in običajno ne vključuje prodajalcev, ki bodo škodovali stranki.

Prodajalci brez ugleda so zelo pogosti v industriji lažnih blagovnih znamk. Že veste, da AliExpress lovi prodajalce ponaredkov, zato so nekatere kitajske trgovine namenjene odpiranju "bežnih trgovin " in prodaji svojih zalog v zelo kratkem času, še preden platforma to odkrije in sklenejo posel. Temu pravimo Express Stores.

Ne vidim zvezd, diamantov ali kron, ali je to normalno?

Že nekaj časa se je AliExpress odločil odstraniti to grafično oceno s strani svojih prodajalcev in ne vemo, ali jo bodo vrnili nazaj. Glavni razlog je ta, da ima AliExpress zdaj več nadzora nad prodajalci in je strožji v svojih pravilih, zato je prodajalcem na tem spletnem mestu vse lažje zaupati. Kljub temu lahko analizirate oceno prodajalca. S klikom na "pozitivne ocene" bomo lahko videli zelo koristne podatke o trgovini, kot so datum odprtja in povprečna ocena drugih kupcev na različnih področjih.

Kaj so trgovine AliExpress Express?

To besedo smo v AlixBlogu ustvarili za opis bežnih trgovin, ki so namenjene hitri prodaji izdelkov, preden se jih AliExpress odloči zapreti. To obliko poslovanja širijo predvsem ponarejene blagovne znamke in imitacije izdelkov, kar AliExpress v svojih predpisih prepoveduje. Običajno te trgovine ponujajo samo en zadevni izdelek in v opisu in podrobnostih izdelka uporabljajo originalne logotipe in slike. Za lažje iskanje jih uporabljajo tudi verodostojna imena. Običajno ne vključujejo kratic, zato je iskanje lahko lažje.

Ti trgovci so zelo značilni za tekstilni sektor, vse vrste oblačil z blagovno znamko za ženske in moške. Tudi v obutvi ​​in ​​dodatkih. Obstaja veliko ekspresnih trgovin z replikami superg, sončnih očal, nakita

...

 Vaš namen je prodati celoten katalog v najkrajšem možnem času, da preprečite AliExpressu, da pozna vaš način delovanja. V tem primeru smo preverili, da je večina ekspresnih trgovin zanesljivih, čeprav nikoli ne škodi temeljitega pregleda (trajalo vam bo 30 sekund) količine že opravljene prodaje. Najverjetneje nimate zaključenih razprodaj, ker jim zmanjka zalog, preden prispejo naročila, in v tem primeru prodajalca ne morete ugledati. Ne pozabite, da se to zgodi, ko prispe nakup..

Kaj pa, če naročim v Express Store in ga pozneje zaprejo?

Zaradi minljivosti, s katero poslujejo, tudi večina teh trgovin nima mnenj potrošnikov. To, kar se sprva zdi težava, postane odlika, ko prejmete vaše naročilo. Tem prodajalcem se mora muditi, zato bodo vaš nakup poslali v najkrajšem možnem času, da bi se izognili spodrsljajem. Drug trik, s katerim lahko pišete neposredno v kitajske trgovine. Mogoče bodo rešili vaše dvome. Za odgovor navadno vzamejo zelo malo!

In zagotovo razmišljate, kaj se zgodi, ko AliExpress zapre trgovino in imam čakajoč nakup? Tri stvari se vam lahko zgodijo:

 1. Če izdelek ni bil poslan, dobite denar nazaj
 2. Če je bilo poslano, ostane vse po starem. Počakajte do sprejema
 3. Če imate težave z izdelkom, pojdite neposredno na AliExpress, da se dogovorite in vrnete svoj denar

Kot ste videli, v nobenem primeru ne boste izgubili. AliExpress vam bo vrnil denar. Če imate več sreče, bo naročilo prispelo in tam boste ocenili njegovo kakovost ali morebitne zastoje. Za več informacij o tej temi obiščite Vodnik za zaščito in zahtevke kupcev in vadnico Easy Return, ki smo jo napisali pred dnevi..

Prednosti in slabosti nakupa pri »hitrem prodajalcu«

Če še vedno niste prepričani, pri nakupu pri ekspresnem prodajalcu ločimo prednosti in slabosti. Ugotovili smo več prednosti kot slabosti, tako z vidika zakonitosti, stanja izdelkov kot tudi varnosti trgovin. In pomanjkljivosti, kot boste videli, niso tako škodljive, saj jih lahko vedno nadomestite z iskanjem druge bežne trgovine ?

Prednost

 • Imitacije poceni cena
 • Odlična kakovost replik
 • Hitro pošiljanje
 • Ugodna in takojšnja politika vračila
 • Izdelke je enostavno najti po izvirnem imenu

Pomanjkljivosti

 • Zaloge zelo hitro zmanjka
 • Buy in AliExpress v tem obdobju zapre zadevno trgovino (vrnili bi denar)
 • Malo različnih izdelkov

NASVET ALIXBLOGGER: Poznamo veliko primerov in po obdobju preiskave in osebnih preverjanj po nakupu pri neupravičenih prodajalcih se običajno vse popolnoma obnese. Če torej dvomite, je naš nasvet, da si upate kupiti v teh trgovinah AliExpress. Morda vas je malo strah, vendar se ne bo zgodilo nič slabega. V najslabšem primeru dobite denar v celoti.

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar