Glavni » google » Termostatski ventili z WIFI za radiatorje v AliExpressu

Termostatski ventili z WIFI za radiatorje v AliExpressu

AliExpress WW

Vse več je pripomočkov, ki nam omogočajo boljši nadzor nad našim okoljem, hkrati pa prihranijo denar. To je primer termostatskih ventilov z WIFI, ki nam omogočajo ustvarjanje neodvisnih prostorov, s katerimi bomo ogrevanje našega doma učinkovitejše. Imajo številne prednosti, a najbolj znani ventili, kot sta Netatmo ali Tado, so zelo dragi. Danes vam bomo pokazali poceni alternative tem sistemom, ki so na voljo na AliExpressu.

Namestitev in prednosti pametnih termostatskih ventilov

Pametni ventili nadomeščajo tradicionalne, ki jih najdete v radiatorjih, zahvaljujoč WiFi povezavi pa lahko programiramo in nastavimo ogrevanje prek mobilne aplikacije ali celo z glasovnimi asistenti. Na vsak radiator lahko delujemo individualno. Tako se bomo izognili nepotrebni porabi za ogrevanje prostorov, ki jih ne uporabljamo ali so že dovolj topli..

Namestitev teh ventilov je zelo preprosta. Samo odviti moramo stare ventile in namestiti novega. V starih ročnih ventilih pa bomo morda morali poklicati strokovnjaka. Glede na vrsto pametnega ventila bomo morda morali spremeniti tudi termostat za združljivega.

Analiziramo najboljše pametne ventile na AliExpressu

Ti sistemi postajajo vse bolj priljubljeni, čeprav je trenutno malo različnih znamk in modelov. Najbolj znana sta Tada in Netatmo, spodaj pa vam bomo pokazali najboljše gospodarske alternative, ki jih lahko najdete s klikom tukaj.

Poceni programljiv pametni ventil

Začnemo z enim najbolje prodajanih pametnih ventilov na celotni platformi, zahvaljujoč odlični razmerju med ceno in kakovostjo, saj je vsak ventil mogoče kupiti za manj kot 30 evrov posebej. Zahvaljujoč ventilu SEA801, ki ga najdete na tej povezavi, lahko svoj ogrevalni sistem spremenite za malo denarja.

Z enim samim krmilnikom lahko priključimo do 10 ventilov. Njegova zasnova je zelo kompaktna, z majhnim LCD zaslonom in le 5 gumbi, čeprav je konfigurirana predvsem prek mobilne aplikacije Tuya. Delovanje ogrevanja lahko programiramo ves teden in je združljivo z Alexa in Google Assistant.

Slabi termostatski ventili z glasovnim upravljanjem

Blagovna znamka Poer je strokovnjak za pametne termostate, njihovi termostatski ventili pa so nas presenetili s svojo visoko kakovostjo. Z njimi lahko samostojno nadzorujemo radiatorje v našem domu. Krmilnik je zelo majhen in nam omogoča daljinsko upravljanje radiatorjev prek mobilnega telefona.

Na zaslonu bomo poleg temperature videli tudi relativno vlažnost prostora. Preko aplikacije lahko prejmemo opozorila v primeru zelo visokih ali nizkih temperatur. Zahvaljujoč najnovejši posodobitvi je združljiv tudi z Amazon Alexa in Google Home. Kot vidite tukaj, se cena razlikuje glede na frekvenco ventila in krmilnika.

MoesHouse Smart TRV Smart Control System

MoesHouse je blagovna znamka, specializirana za izdelke pametnega doma. Med široko paleto izdelkov najdemo te pametne ventile, ki delujejo z Zigbeejem. Njegova zasnova še zdaleč ni ostala s kvadratnim formatom z velikim zaslonom, skozi katerega lahko vidimo veliko informacij, nadzorujemo ga lahko tudi prek mobilne aplikacije ali z glasovnima asistentoma Alexa in Googlom.

Lahko ga programiramo v različnih obdobjih, z aplikacijo pa lahko določimo temperaturo udobja, način zaščite za otroke, najvišjo in najnižjo temperaturo ali pa, da se ogrevanje izklopi, ko zaznamo odprto okno. S krmilnikom lahko krmilimo do 50 ventilov.

Meros termostatski termostatski ventil

Če iščete termostatski ventil ugledne blagovne znamke, je Meross zelo priljubljen kot poceni alternativa Netatmu in Tadu. Njegov začetni komplet, ki ga najdete zelo poceni, če kliknete tukaj, je dobra izbira za začetek. Kot zgoraj, stane funkcija odprtega okna za varčevanje z energijo.

Z aplikacijo lahko aktiviramo ali deaktiviramo ventil in nastavimo lahko tri temperaturne načine, ki vključujejo samodejni način in način varčevanja z energijo. Pesto je združljivo z do 16 radiatorji in ima dober razpon, zaradi česar je idealno za večnadstropne domove. V glavi lahko vidimo temperaturo okolice. Deluje na polnilnih baterijah in je združljiv z Alexa, Google Assistant in IFTTT za avtomatizacijo opravil.

Naše mnenje o termostatskih ventilih in več nasvetov o AliExpressu

Kot lahko vidite, pametni termostatski ventili AliExpress nimajo česa zavidati drugim večjim blagovnim znamkam in so ekonomična rešitev za prihranek denarja pri letni porabi ogrevanja. V kratkem času boste naložbo amortizirali. Druga dobra alternativa je, da se odločite za pametni termostat podjetja AliExpress.

Če razmišljate o nakupu ventilov druge bolj priljubljene blagovne znamke, vas bo morda zanimalo, da lahko v AliExpress Plaza po ugodni ceni najdete ventile in zagonske komplete Tado, ki jih najdete na tej povezavi. Vendar boste z alternativami, ki smo vam jih pravkar prikazali, porabili polovico.

Zdaj, ko poznate najboljše modele ventilov, imate morda nekaj vprašanj o delovanju te spletne prodajne platforme. AliExpress je ena največjih prodajnih strani na svetu, vendar lahko izkoristite veliko več, če veste, kako deluje. V našem blogu imamo zanimiv razdelek z vajami, kjer boste našli več informacij.

Pojasnjujemo, kako varno plačati, kakšno vrsto pošiljk prodajalci uporabljajo, kako pridobiti kupone in popuste

...

Skratka, vse, kar morate vedeti, da varno kupite. Če ne veste, kje začeti, imate v našem dokončnem priročniku za AliExpress povzetek vsega, kar morate vedeti, da začnete kupovati iz nič..

In ti? Ste že kupili katerega od teh pametnih ventilov? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar