Glavni » alibaba-info » Vadnica za trdo ponastavitev kitajskega Samsung S5

Vadnica za trdo ponastavitev kitajskega Samsung S5

AliExpress WW

V mnogih primerih, ko nimamo veliko možnosti, je edini način, da pustimo, da naša mobilna naprava deluje pravilno, tako, da naredimo Trda ponastavitev, to bi bilo na kratko kot izvedba zapisa v sistemu Windows. Napravo pustimo tovarniško privzeto z vsemi aplikacijami po privzetku in izbrišemo vse, kar smo dodali, ko kupimo omenjeni izdelek. Zato vedno priporočajo izdelavo varnostne kopije vseh naših podatkov, ko gremo ponastavite na tovarniške nastavitve, ker je vse izgubljeno.

Kazalo ()

  Tovarniško ponastavljen kitajski Samsung S5

  Odvisno od razloga za katero želite ponastaviti v tej zadevi boste uporabili eno ali drugo od obeh metod, ki vam jih bomo zapustili v nadaljevanju. Ker se ena uporablja bolj kot karkoli, kadar se naprava ne vklopi ali ima težave s programsko opremo, druga pa, kadar jo želimo neposredno znova zagnati, ker je počasna itd..

  Če ne boste mogli v celoti dostopati do operacijskega sistema, boste izklopili mobilni telefon in nato pustili tipke pritisnjene povečanje glasnosti + dom + moč za nekaj sekund in nato spustite, odpre se zaslon z več možnostmi, izbrali bomo tisto, ki pravi "Počisti podatke / povrni v tovarniške nastavitve"Nato potrdimo z Da, zaradi česar se naprava spet vrne v tovarno in odpravi popolnoma vse.

  Vrnemo se nazaj in nato gremo tja, kjer piše Sedaj ponovno zaženi sistem, Ko prvič zaženete, bo trajalo malo dlje kot običajno, ne pozabite imeti baterije vsaj 70%.

  Druga metoda

  Preprostejša od prejšnje zagotovo, iti morate le do dela Nastavitve, nato do Varnost in ko enkrat greš, kamor piše Ponastavitev podatkov, Tovarniško smo postavili vse, kar popolnoma odstrani vse iz mobilne naprave in voila, je enako kot v prejšnji metodi le lažje. Zgodi se, da morate tukaj že imeti dostop do operacijskega sistema.

  Na ta način lahko rešite veliko število napak, ki bi jih lahko imeli na vašem mobilnem telefonu, različne težave, da deluje med drugim precej počasi.

  Prav tako je prva izmed metod najboljša, da se prepričamo, da je vse popolnoma odpravljeno in imamo kitajski Samsung S5 tako rekoč kot novega, kot da bi ga pravkar pridobili..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar