Glavni » alibaba-info » Vadnica za utripanje Lenovo A369i brez uporabe računalnika

Vadnica za utripanje Lenovo A369i brez uporabe računalnika

AliExpress WW

Ne glede na to, ali gre za Lenovo ali katero koli drugo mobilno napravo blagovne znamke, se občasno zgodi, da vaša mobilna naprava zaradi enega ali drugega razloga trpi bootloop ali opeka, Obstaja samo en način za odpravo tovrstnih težav in znova utripa vdelano programsko opremo.

Ne zgodi se nekaj čudnega in je to ko ste zakoreninili svoj mobilni telefon in imate dostop do datotek na vseh njegovih koncih, je jasno, da je tveganje, da gre kaj narobe, vedno prisotno.

Kako sem rekel, da znova utripa vdelano programsko opremo, smo rešili to težavo in sploh ni zapletena, zato si moramo vzeti nekaj minut časa.

Danes vas želimo naučiti kako utripati vaš Lenovo A369i brez uporabe računalnika na preprost način.

Kazalo ()

  Kako utripati Lenovo A369i

  Da to lahko storiš, moraš imeti ukoreninili mobilni telefon in imajo vnaprej nameščen CWM, V vsakem primeru, če ne veste, kako narediti ti dve stvari, ne skrbite, da vam bomo spodaj v tem videu pustili popolno vadnico.

  Kako namestiti CWM Recovery Lenovo a369i z uporabo mobilnega strica (Cara Install CWM lenovo a369i)
  Oglejte si ta video na YouTubu

  Prva stvar, ki jo bomo morali storiti, je naložiti vdelano programsko opremo, ki jo bomo jasno uporabljali.

  Ko ga prenesemo, ga moramo prenesti na kartico SD, ne pustite ga v mapi, ja.

  Kaj morate storiti naprej, je preprosto izklopiti telefon, da ga ponovno vklopite, vendar tokrat to bomo storili v načinu za obnovitev. To lahko naredite tako, da za nekaj sekund istočasno pritisnete gumb za zmanjšanje + povečanje + za vklop / izklop, dokler ne preklopi v način za obnovitev.

  Pojdimo na možnosti Počisti podatke / povrni v tovarniške nastavitve, po tem bomo Obrišite particijo predpomnilnika> Obrišite predpomnilnik Dalvik in nato na Baterry Stats. Za konec bomo šli Namestite Zip From SDcard in tu moramo izbrati vdelano programsko opremo, ki smo jo že prenesli.

  Ko končamo, se bomo vrnili na začetek in pritisnili bomo tam, kjer piše Reboot (Ponovni zagon), da bomo lahko znova zagnali mobilni telefon s popolno normalno in voila, končali smo z utripanjem mobilnega telefona brez uporabe računalnika.

  V vsakem primeru, če imate kakršen koli dvom ali predlog, nam pustite komentar spodaj v polju za komentar in nanje težko odgovorimo..

  Če želite izvedeti več o temi ukoreninjenje in okrevanje TWRP Med drugim tudi o najboljših aplikacijah za root uporabnike priporočamo, da nadaljujete z branjem naših člankov v blogu.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar