Glavni » alibaba-info » Volneni turbani v AliExpressu: v stilu se zaščitite pred mrazom

Volneni turbani v AliExpressu: v stilu se zaščitite pred mrazom

AliExpress WW

Turban je oblačilo, ki so ga nosili že v starih časih v različnih kulturah in materialih. Po drugi svetovni vojni in v 50. letih so spet postali modni. V zadnjih letih so turbani in trakovi spet zelo modni, še posebej pozimi. In to je, da so volneni turbani zelo praktični in nam omogočajo, da se pred mrazom zaščitimo s stilom. Obstajajo gladki, z okrasnih

...

In vsakemu videzu uspejo dati osebnost tudi sredi zime. Številne znane ženske ga že uporabljajo v svojem priložnostnem videzu, zdaj pa lahko na AliExpressu dobite originalne turbane po najboljši ceni.

Turbani in naglavni trakovi iz volne v AliExpressu

Čeprav ti dodatki niso zelo dragi, jih je v AliExpressu mogoče najti tako poceni, da jih je vredno kupiti: kot lahko vidite tukaj, jih najdete za približno en ali dva dolarja, v nekaterih trgovinah pa lahko stanejo med 10 ali 15 krat več, odvisno od cilja. Bi radi videli, kateri so naši najljubši volneni trakovi in ​​turbani? Izbrali smo jih za vas.

Trakovi iz volne z osrednjim vozlom

Eden izmed najbolj prodajanih volnenih trakov je ta osrednji vozelni trak eden najbolj prodajanih na AliExpressu. Njegova točka je maščoba, zaradi česar je bolj vpadljiva in je na voljo v 6 različnih barvah, tako da jih lahko kombinirate s poljubnim videzom. Idealen je za odrasle in otroke. Najdete jih na tej povezavi.

Še en trak, ki je zelo priljubljen med modnimi mojstri, je ta, ki ga vidite spodaj, z vmesno točko in zelo majhnim osrednjim vozlom, zato je bolj skrit. Najboljše je, da obstaja več kot 20 različnih barv in njihova cena. Najdete ga s klikom tukaj.

In če vam niso všeč volneni trakovi s to vrsto pletenin, ni problema, saj smo našli ta trak z zelo majhnim in skritim pletivom. Ne oklevajte, ta trak, ki je na voljo v 6 čudovitih barvah, se prilagodi kateremu koli slogu.

Trakovi z zatiči in okrasnimi kamni

Drug način za dodajanje osebnosti preprostemu videzu je uporaba trakov s podrobnostmi, kot so okrasni kamni ali čepi. Žeblji imajo veliko prednost, in sicer, da so veliko bolj vpadljivi. Ta trak, ki ga vidite spodaj, je dober primer: kontrast kovine čepov z barvo volnenega traku je zelo zanimiv. Tu ga najdete v 27 različnih barvah.

Obstaja tudi veliko trakov, ki uporabljajo majhne sijoče kamne, nekateri so v obliki vozlov in z majhnimi bleščicami, če pa želite, da so te podrobnosti bolj opazne, priporočamo, da se odločite za trak z okrasnimi kamni, kot je ta. Kot lahko vidite, je cena še vedno precej nižja od tiste, ki jo boste našli v kateri koli drugi modni trgovini.

In če želite turban, ki resnično ustreza vašemu slogu, ima ta, ki ga vidite spodaj, lepe podrobnosti z okrasnimi kamni, zaradi česar je zelo poseben. Najdemo ga v več kot 20 barvah in za manj kot 5 evrov. Isti prodajalec ponuja tudi druge zelo lepe naglavne trakove z biseri in sijočo volno, vse pa najdete s klikom tukaj.

Pleteni volneni trak

Pleteni trakovi dajo boho dotik vašemu videzu na preprost in eleganten način, zato so zelo priljubljeni. V AliExpressu obstaja več stilov, a najbolje prodajani je tisti z lepo pletenico v osrednjem delu turbana. Na tej povezavi ga najdete v 9 različnih barvah, kjer boste našli tudi druge pletene trakove za glavo.

Volneni turbani

Čeprav so se prej volneni trakovi popularno imenovali turbani, pravzaprav turban popolnoma pokriva glavo. Te volnene turbane lahko najdete tudi na AliExpressu. Za najbolj priljubljene je značilno, da imajo na sprednji strani nekaj okrasnih kosov, predvsem okrasnih. Najdete jih s klikom tukaj.

Lahko pa jih najdete tudi brez okrasnih kamnov. Čeprav se na prvi pogled zdi, da imajo manj šarma, so z vsem videti odlično. Ta, ki jo vidite spodaj, je ena tistih, ki so nam najbolj všeč, zlasti za podrobnosti vozla. Poiščite ga na tej povezavi.

Kako najti več volnenih trakov in turbanov

V našem izboru smo se osredotočili na najbolj prodajane modele, ki so nam najbolj všeč, če pa še niste našli svojega idealnega turbana, priporočamo, da nadaljujete z iskanjem, filtriranim po številu prodaj, kot vidite, obstajajo na stotine modelov, med katerimi lahko izbirate.

Nasveti za varno nakupovanje na AliExpressu

Kot lahko vidite, na AliExpressu najdete veliko volnenih turbanov in trakov, najboljše pa je, da nobeden ne presega 5 evrov. Če še niste kupili na tej platformi, boste morda imeli vprašanja o tem, kako kupiti ali kako varno je to spletno mesto. No, AliExpress je ena najboljših spletnih strani o prodaji, postala je priljubljena, saj ponuja skoraj nizke cene in brez stroškov pošiljanja skoraj povsod po svetu..

Če pa še vedno dvomite, v AlixBlogu poleg analiziranja najboljših blagovnih znamk in izdelkov z našimi vadnicami razložimo tudi najboljše nasvete in trike za nakup na AliExpressu. V njih boste našli, kako dobiti kupone za popust, kateri so najboljši načini pošiljanja, katere načine plačila lahko uporabite

...

Če ne veste, kje začeti, priporočamo uporabo našega dokončnega vodnika po AliExpressu, v katerem razložimo vse, kar morate vedeti, preden začnete z nakupovanjem..

In ti? Kaj menite o teh volnenih turbanih AliExpress? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar