Glavni » alibaba-info » Vaša nova platforma za zabavo bo AliExpress LEISURE

Vaša nova platforma za zabavo bo AliExpress LEISURE

AliExpress WW

Že mesece poročamo o vseh novih poslovnih področjih, ki jih skupina Alibaba predstavlja na španskem trgu. Uporabite ga kot preizkusno ploščo, da predstavite številne svoje pobude, da vidite, kako delujejo, in jih nato lahko uresničite po vsem svetu.

Nekateri primeri bi bili AliExpress Business platforma za MSP in samostojne podjetnike, s katero je podjetje odprlo spletno mesto AliExpress za vse trgovine in samostojne podjetnike. S prodajnimi načrti z zelo dobrimi cenami in ponujajo vso prepoznavnost, ki jo daje svetovna tržnica.

Še en dober primer je bil začetek prodaje prvih fizičnih trgovin v Španiji in Evropi, in kot smo nedavno izvedeli, ne bo edina na španskem ozemlju, saj so 11. novembra v Barceloni poročali o novi trgovini.

Zadnja novost kitajskega podjetja na španskem trgu je DOLŽINA AliExpress. Platforma, namenjena prodaji vstopnic in izkušnjam v prostem času. To ni prvi potop podjetja v tovrstno poslovanje.

Če se spomnite, smo se pred nekaj meseci pogovarjali o tem, kako lahko od AliExpressa kupite vstopnice za univerzitetno zabavo v Fabrikovem madridskem nočnem klubu, popuste za zabaviščni park Warner in oglede Santiaga Bernabéu.

Direktor za zabavo in prosti čas AliExpress Luis Azcona je poročal, da:

«Po dobrem sprejemu, ki smo ga dosegli s prvimi izkušnjami s prodajo vstopnic na naši platformi, želimo promovirati to novo poslovno področje, saj predstavlja še en korak k naši trdni zavezanosti lokalni ponudbi«.

S tem je podjetje ponovno potrdilo svojo zavezanost tej novi dejavnosti in pustilo zelo odprto prihodnost, da postane ena najpomembnejših platform za prodajo vstopnic na nacionalnem trgu..

DOLŽINA AliExpress

Na naslednji povezavi in ​​odslej lahko dostopate do portala in si ogledate celotno ponudbo dogodkov in kuponov. Čeprav še vedno nimamo veliko možnosti za nakup, lahko rečemo, da je za začetek ponudba široka in raznolika za veliko število avtonomnih skupnosti.

Dogodki (uredi)

Oddelek z dogodki je osredotočen na koncerte in predstave. Vstopnice s popustom za akvarije, živalske vrtove, zabaviščne parke, muzeje in spomenike. Ponuja tudi izkušnje, kot so degustacije piva, mojstrski tečaj italijanske kuhinje ali izkušnje za sprostitev s partnerjem ali prijatelji ob gin toniku.

Najboljše, kar lahko storite, je, da vstopite in si ogledate, da najdete izkušnjo, ki vam je najbolj všeč. Ne pozabite, da se vsak dan posodabljajo vse ponudbe.

Vavčerji

V tem poglavju najdemo drugačno vrsto izkušenj. Danes je ta del z manj ponudbo kot na prireditvah, zdaj pa je osredotočen na dogovorjene večerje s posebnimi jedilniki in nekatere z razstavami v restavracijah.

V tem razdelku je od tistega, kar smo lahko videli, še posebej pomembno, da ob najemu ene od teh izkušenj izberete dan, ki se ga želite udeležiti. Ob vnosu ponudb boste videli, da ob nakupu najprej vprašate mesec in nato dan, za katerega želite svoj bon..

Zelo zanimiva prihodnost

Čeprav je, kot smo že povedali, število dogodkov in kuponov trenutno nekoliko omejeno, moramo upoštevati, da je bila platforma predstavljena v ponedeljek, 21. oktobra. Sčasoma lahko upamo le na to, da platforma raste.

V času, ko je prosti čas vse bolj omejen in ko želimo nekaj narediti, potrebujemo samozavest, da kdor proda izkušnjo, prevzame odgovornost tako, da svoje ime postavi predse, bo ta platforma idealno orodje za varčevanje, zabavo in upravljanje enostavno lepe trenutke.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar