Glavni » amazon » Nasveti in zvijače za prehod na vse ravni Lepovega sveta 1,2,3 Friv Games na računalniku

Nasveti in zvijače za prehod na vse ravni Lepovega sveta 1,2,3 Friv Games na računalniku

AliExpress WW

Če ste preizkusili igro Lep's World, boste že ugotovili, kako zabavna je lahko, v resnici se vam zdi celo zelo znana, saj je zelo podobna stari različici Mario Bros, saj boste celo videli priljubljeno opeke in bloke divjadi. zato so bili številni uporabniki radovedni poznajte trike za prenos Lepovega sveta 1, 2 in 3 na osebni računalnik

Ta igra je pravzaprav zelo preprosta, vendar z napredovanjem postaja bolj zapleteno, ampak tako, da lahko brez težav napredujete.

Edina razlika z Mario Bros je, da v tej igri ni princes, če pa ste nostalgični po slogu igre, jo lahko prenesete iz Googla Play.

Najboljše od vsega je, da ga lahko namestite na računalniški emulator, kot je BlueStacks, in tako boste lahko odlično doživeli z velikim zaslonom.

Kazalo ()

  Najboljši triki za prenos Lepovega sveta 1, 2, 3 na osebni računalnik

  1. - Kako postati super lep

  Kot pri Mario Bros, lahko se malo preobrazite. Ko naredite, da se ptice pojavijo iz bloka, jih zberite čim hitreje, ko jih zberete pet, boste za kratek čas (približno 15 sekund) dobili super hitrost, super skoke in druge sposobnosti, brez dvoma je eden najboljših trikov za Lepov svet 3.

  2.- Kako pridobiti več življenj v Lepovem svetu

  Čeprav se morda ne sliši prav upajoče, resnica je, da je edini način za premagovanje ravni težje. Če je potrebno, se vrnite na nižje ravni in si zagotovite več življenj ter poskrbite, da imate vse kontrolne točke.

  3.- Najboljši trik za upočasnitev na težkih ravneh

  Na bolj zapletenih ravneh se boste morali včasih za trenutek ustaviti in razmisliti, saj ni vedno dobro, da v prvem poskusu tečete tako hitro, kot lahko.. Morate upočasniti, da dobite idejo, raziščite zemljevid in poiščite vse morebitne bonuse.

  4. - Odklenite nastavitve in dragocene predmete

  Zlati lonci ne bodo odklenili samo novih ravni, temveč tudi predmete visoke vrednosti, kot so novi liki. Vedno jih boste našli na istem mestu, in če jih najdete, jih boste morali znova najti, razen če počistite igralni spomin ali zaženete drugo shranjeno igro.

  5. - Kako dobili promocije lepov svet

  Če niste sprejeli brezplačnih promocij storitve Google Plain ali iz trgovine App Store, lahko igro izbrišete in znova naložite, da dobite novo promocijo. Med postopkom lahko izgubite vse shranjene igre, zato bodite previdni.

  Drugi triki za prenos lepovega sveta 1, 2, 3 na računalnik

  1. - Odklenite skrite ravni v svetu Lepa

  Ko ste na izbirnem zaslonu, lahko premaknite povsem v desno in celo nad vsemi nivoji, ki so še vedno zaklenjeni, da bi našli ravni bonusov. Potem morate spet iti v desno in ko ste na seznamu svetov, ki jih lahko napadate, jih lahko odklenete več, medtem ko zaslužite več loncev zlata.

  2. - Pridobite si dodatna življenja s kovanci v Lepovem svetu

  Tako kot v Mario Bros, odličen trik za Lepov svet je osvojiti 100 kovancev dobiti dodatno življenje. V trgovini lahko kupite tudi več življenj, a za kaj? Če se preprosto vrnete na lažjo raven in zberete vse kovance, da si vedno znova prislužite dodatno življenje.

  3. - Trik za zvišanje rezultata v Lepovem svetu

  Dobite lahko skoraj neomejen rezultat, najboljši trik je nabiranje življenj. Če vam zmanjka življenj, morate začeti znova z rezultatom.

  4. - Trik za premagovanje goblinov vsakega gradu v Lepovem svetu

  Opazujte vzorec gibanja goblinov, počakajte, da se odpre in ga nato premažite z ananasom. Trikrat ga morate udariti z ananasom, da premagate goblina in se premaknete na naslednjo stopnjo.

  To so najboljši trenutno vara za Lep 's World. Čeprav trenutno obstaja veliko različnih iger, bi morali poiskati najboljše trenutne friv igre.

  Eden od najboljše igre vam priporočamo, da igrate na vašem računalniku je edinstven Super Mario Run

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar