Glavni » amazon » Nasveti za izklop, vklop ali ponovni zagon vseh modelov iPod Nano

Nasveti za izklop, vklop ali ponovni zagon vseh modelov iPod Nano

AliExpress WW

Ali želite vedeti, kako izklopiti ali znova zagnati iPod Nano? Če ste kupili ta model bodisi zato, ker ste ga kupili bodisi ste ga dobili z iskanjem med stvarmi sorodnika, se boste tukaj naučili najboljših trikov, kako vedeti, kako izklopiti in vklopiti svojo napravo Nano.

Ko imate Nano, je pomembno, da jih poznate triki, kako vedeti, kako izklopiti ali znova zagnati iPod, saj se tako izognete praznjenju baterije, ko je ne uporabljate. In z vsako generacijo so triki ali metode, ki vam pomagajo pri tem, lažje.

Kako izklopiti iPod Nano?
Oglejte si ta video na YouTubu

Danes je iPod Nano nekoliko zastarel, vendar je treba poudariti, da so takšni modeli šli so naravnost v prvotno vlogo. Res je, da se novejši modeli, kot je iPod Touch, zdijo boljši, vendar v bistvu pokrivajo potrebe po mobilni napravi. Seveda pri iPodu najnovejše generacije obstajajo možnosti, kot je temni način.

Če želite nekaj osnovnega samo predvajajte glasbo ali fotografije, iPod Nano je ena najboljših možnosti, zato prihranite čas pri nastavitvi ali spreminjanju gesla, ko ga pozabite. So naprave, ki ustrezajo cilju svoje funkcije.

Kazalo ()

  Prepoznavanje nano modela vašega iPoda

  Preden nadaljujete s triki, kako izklopiti ali znova zagnati iPod, morate najprej vedeti določen model vaše naprave. To je še posebej težavno, ker so številni modeli iPod nano precej podobni..

  Ne skrbite, pomagali vam bomo, da to storite čim prej. Za to morate preprosto vstopiti na stran za podporo Apple, natančneje v delu, ki pravi Ipod nano. Ko tam pridete, morate samo primerjati svojo napravo in tiste, ki so tam razloženi.

  Kako izklopim, vklopim ali znova zaženem Nano?

  ja, vem poznate generacijo in model vašega Nano-a, Skratka, le slediti je treba korakom v skladu z njim. Ni vam treba skrbeti, saj so takšni postopki enostavni v primerjavi z obnovitvijo varnostne kopije vašega iPoda..

  Kako izklopiti iPod nano sedme in šeste generacije?

  Izklop iPod Nano 7. generacije ali iPod Nano 6. generacije, opraviti morate naslednje korake.

  • Najprej preverite, ali imate nameščen iPod Nano OS 1.1 ali novejši.
  • Ko zaženete pravilno različico programske opreme, lahko iPod nano izklopite s pritiskom gumba za spanje ali budenje v zgornjem desnem kotu Nano-ja. A kolo napredka na zaslonu.
  • Pritisnite in držite gumb, dokler zaslon ne zatemni, nano pa je izklopljen.
  • Če želite Nano ponovno vklopiti, preprosto pritisnite in držite gumb, dokler zaslon ne zasveti.

  Kako izklopiti ali vklopiti stare iPod-e Nanos?

  IPod iPod nano in starejši modeli 5. generacije se ne izklopijo tako, kot bi lahko pričakovali. Namesto tega, gredo spat. Ti Nanosi gredo spat na dva načina:

  Če svojo Nano uporabljate minuto ali dve in jo nato postavite na stran, se zaslon začne temneti in nato črniti. To je nano, ki gre spat. Ko iPod Nano miruje, porabi veliko manj baterije. S tem, ko nano spite, shranite baterijo za pozneje.

  Če ne želite čakati na ta postopen postopek, nano takoj preklopite v način spanja, tako da nekaj sekund držite gumb za predvajanje / premor.

  Kako iPod obesiti?

  Če nameravate nekaj časa ne uporabljati iPoda, se lahko prepričate prihranite baterijo in preprečite, da vaš iPod predvaja koncert v nahrbtniku s tipko za zadrževanje.

  • Stikalo za stanje pripravljenosti je na vrhu iPod nano. Pri modelih od 1. do 5. generacije potisnite stikalo v položaj. Vklopljeno pri shranjevanju iPoda.
  • Če želite znova začeti uporabljati iPod, preprosto pomaknite stikalo za zadrževanje v drug položaj in kliknite gumb, da ga ponovno vklopite..
  • V Nanosu iz šesta in sedma generacija, gumb v stanju pripravljenosti ne drsi; samo pritisnite (podobno kot gumb za stanje pripravljenosti na iPhonu ali iPod Touchu).

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar