Glavni » alibaba-info » Triki za kombiniranje kuponov AliExpress in prihranek več na 11.11

Triki za kombiniranje kuponov AliExpress in prihranek več na 11.11

AliExpress WW

Kratka različica: Poleg kuponov in popustov prodajalcev je za 11.11 treba poznati še dve vrsti kuponov, ki jih je mogoče kombinirati med seboj: "Izbirni kuponi" in "AliExpress kuponi".

Običajno se izbirni kuponi dobijo v zameno za kovance, od konca oktobra do 13. novembra pa so brezplačni, zato izkoristite in občasno vstopite na to stran in uveljavite svoje.

Priporočam tudi, da zbirate kovance tako, da vsak dan dodajate izdelke v košarico in opravljate misije v aplikaciji. Ko jih imate nekaj, lahko vstopite na to stran in jih zamenjate za kupone AliExpress (rdeči ne pozabite, da so beli izbirni kuponi, ki jih lahko dobite brezplačno!).

Poleg tega AliExpress najbolj zvestim uporabnikom daje "Kupone AliExpress", v tem odseku vašega računa lahko preverite, ali ste eden izmed srečnežev.

Razširjena različica: 

Že imamo popoln vodnik ponudb za 11 od 11 AliExpressa, na tej povezavi pa si lahko ogledate tudi promocijsko stran (avtomobile bodo podarili!), V tem članku pa bomo povzeli korake za :

 • Pridobite kovance
 • Pridobite kupone
 • Kombinirajte jih na najpametnejši način
 • Zagotovite si stvari skoraj brezplačno (ja, mogoče je!)

Pojdimo tja!

Kaj so kovanci

Kovanci so "virtualni denar", ki ga lahko dobite z dejanji in igranjem iger iz aplikacije. Lahko ga povzamem v petih točkah:

 1. V košarico dodajte vse izdelke, ki vas minimalno zanimajo: če se pozneje premislite in jih ne kupite, se ne bo nič zgodilo, medtem pa boste zaslužili kovance in 11. novembra prejeli obvestilo z njihovo ceno Več o tem lahko preberete na tej povezavi
 2. V aplikacijo vstopite (razdelek "Kovanci in kuponi") vsak dan do 11.11: več dni zapored vnesete, več kovancev vam bodo dali (eksponentno se povečajo). Več informacij tukaj
 3. Opravite dejanja, zahtevana v razdelku »Dnevne misije«: iščite po sliki, delite kategorijo, sledite uporabniku itd. So hitri načini za kopičenje kovancev.
 4. Igrajte igre z glavo (na koncu lahko izgubite veliko kovancev ?)
 5. Pomembno: ne menjajte kovancev za izbirne kupone. Kasneje bom razložil, kako jih bolje vlagati.

Katere vrste kuponov obstajajo

Najprej razumejte, katere vrste kuponov so na AliExpressu, kar je precej zapleteno. Kot smo omenili v članku AliExpress o kuponih, obstaja vsaj šest vrst kuponov / popustov, ki jih je mogoče uveljaviti za isti izdelek. Pojasnili bomo najpomembnejše.

1. Shranjujte kupone in neposredne popuste

Ti bodo zelo priljubljeni: to so kuponi za trgovine in samodejni popusti, ki se pojavijo na straneh izdelkov.

Na voljo so vse leto, tudi med 11. novembrom. Neposredni popust je samodejen, namesto za kupon v trgovini morate pogledati, koliko boste porabili, in pritisniti "Pridobite" najvišji kupon za ta znesek.

2. Kuponi AliExpress

Te dostavi AliExpress za zvestobo strankam, ponavadi so čarobno prikazane v tem odseku vašega računa (preverite, približno takrat jih je veliko).

3. Izbirni kuponi

Na voljo so tudi vse leto, s to razliko, da jih je treba izven sezone posameznih dni zamenjati za kovance. Vendar med 11. 11. in njegovo prejšnjo fazo

...

so brezplačni!

prost?

No ja, poglejte:

Na tem računu ni nič kovancev in prosim za kupone v višini 1,83 €, dokler se ne utrudim. (No, omejitev je 238 USD, na koncu je AliExpress rekel "dovolj".)

Ali to pomeni, da lahko brezplačno vzamete mobilni telefon v višini 200 EUR? Seveda ne.

Izbirne kupone distribuira AliExpress, nato pa prodajalec določi, koliko jih lahko uporabite za vsak najmanjši znesek, kot lahko vidite v zgornjem GIF-u: "Pri naročilih nad 59,38 EUR prihranite do 5,48 EUR".

Dobra stvar je, da so kumulativni, zato jih lahko kombinirate z drugimi in dobite dober popust. O tem bomo govorili naprej, najprej pa je četrta vrsta kupona:

4. Promocijske kode

To so edini kuponi te vrste, ki v zadnjem koraku postopka nakupa v polje vnesejo vrsto kode «ALIEXPRESS10»:

Da bi jih dobili, morate biti pozorni na družabna omrežja AliExpress, ker letijo.

Edina pomanjkljivost teh kuponov je, da običajno niso združljivi s kuponi AliExpress (tistimi iz točke 2).

Ampak kako potem lahko prihranim več?

Poleg tega, da v košarico dam vse, kar me zanima, sledimo tej strategiji:

1. Kupite kupone AliExpress

Če vstopite iz aplikacije na to stran, boste videli, da lahko menjate valute za izbirne kupone in kupone AliExpress:

Ne pozabite, da so izbirni kuponi brezplačni dobri so sekunde, rdeči kuponi AliExpress. V času tega posnetka zaslona je 10 USD letelo, danes pa jih bodo dopolnili.

2. Dobro porabite kovance

Če vam ostanejo kovanci, pojdite v razdelek »Kovanci in kuponi« v aplikaciji in kliknite »Unovči kovance za kupone prodajalcev«:

Tam lahko preverite, ali katera trgovina, v kateri nameravate kupiti, prodaja kupone za trgovine v boljšem deležu kot brezplačne.

Tu je primer, kaj mislimo z izrazom "najboljše razmerje". Hong Kong Goldway ima samo ta dva kupona za brezplačno trgovino:

Logično je, da če nameravate kupiti samo Mi Band 4, ne boste prišli do nobenega od njih, tudi če bi, bi popust znašal manj kot 1% vašega nakupa. Po drugi strani pa v rubriki "Zamenjajte kovance za kupone prodajalcev" lahko kupite kupon v višini 0,92 EUR za minimalno porabo 0,93 EUR:

Seveda je to razmerje med popustom in minimalno porabo veliko boljše kot pri kuponih za brezplačno trgovino, kajne??

Izdelke lahko kupite tudi neposredno z aplikacijo, celo nekaj jih dobite skoraj brezplačno, po simbolični ceni 1 cent.

So izdelki, za katere morate plačati nekaj kovancev in nekaj denarja (od tega centa do več evrov), najdete pa jih v rubriki "Kovanci in kuponi". Enote je seveda malo, hitro se prodajo in ni zelo verjetno, da boste našli visoko kakovostne izdelke. Ampak ne škodi, če si ogledate!

3. Naredite svoje izračune

Kot smo že povedali, lahko v istem izdelku združite do štiri vrste popustov (kupon za trgovino, neposredni popust, izbirni kupon in kupon AliExpress / promocijska koda), vsak od njih pa zahteva minimalne stroške (ki običajno ne vključujejo pošiljanja stroški), zato morate narediti nekaj preprostih izračunov. Za to vam bo pomagalo vedeti, da AliExpress izračunava popuste tako:

 1. Neposredni popust
 2. Kupon za shranjevanje
 3. Izbirni kupon
 4. Kupon AliExpress
 5. Promocijska koda

Kaj to pomeni? Kaj se lahko zgodi z vami:

 1. Za vsakih 10 EUR imate kupon AliExpress v višini 2 EUR
 2. Najdete izdelek v vrednosti 10 €
 3. Ta izdelek ima neposredni popust 1 € za vsakih 10 €
 4. Vaša košarica torej znaša 9 EUR in ne morete uporabiti kupona AliExpress

  ...

  V teh primerih morate preprosto poiskati nakit, ki je vreden tistega, kar potrebujete, da dosežete minimum (v tem primeru nekaj za 1 €). Na ta način prihranite 1 € več in brezplačno dobite nakit.

  In to je to, upamo, da boste prihranili veliko!

  Pustim vam povezavo do centra kuponov AliExpress in eno od posebnih ponudb za Španijo.

  AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar