Glavni » android » Goljufije za Android 4.4.4 KitKat

Goljufije za Android 4.4.4 KitKat

Google še naprej izboljšuje svoj operacijski sistem Android. Posodobitev sistema Android Marshmallow še vedno poteka in še vedno obstaja veliko naprav, ki pa naj bi jih še posodobile, še niso prejele. Tudi Android Nougat je že na voljo v nekaterih napravah. Vendar pa lahko tisti, ki imajo mobilni telefon z operacijskim sistemom, dosežejo tudi boljše rezultate, zato ga danes pregledamo triki za Android 4.4.4 KitKat.

Kazalo ()

  Odpravljanje težav z aplikacijami

  Uporabljajmo operacijski sistem, ki ga uporabljamo, saj težave z aplikacijami niso nič čudnega.

  Pomagal nam bo eden od trikov za Android 4.4.4 KitKat vemo, če aplikacije, ki smo jih namestili, porabljajo preveč baterije. Kar moramo storiti, je iti na Nastavitve> Baterija in vidimo, da aplikacije in storitve porabljajo baterijo, tako da lahko naredimo prilagoditve, ki se nam zdijo potrebne.

  V primeru napačnih aplikacij, ki porabljajo preveč podatkov ali baterije, je najbolje, da se odločimo za to Nastavitve> Aplikacije in počisti predpomnilnik in podatke, zato obnovimo aplikacijo. Če na ta način težave ne moremo rešiti, lahko odstranimo aplikacijo in jo znova namestimo..

  Odkrijte druge trike, s katerimi prihranite življenjsko dobo baterije v sistemu Android.

  Odklepanje z obrazom

  Ena od možnosti Android 4.4.4 je odklepanje z obrazom, ki deluje prek geometrijskega bralnika obrazov.

  Za uporabo te funkcije bomo šli Nastavitve> Varnost> Zaklepanje zaslona. Telefon bo izvedel prepoznavanje obrazov.

  Drugi način za večjo varnost mobilnega telefona je prek zaklepanje z geslom ali kodo. Lahko se aktivira na isti poti kot odklepanje z obrazom.

  Onemogoči vibriranje in brenčanje tipkovnice

  Brenčanje in vibriranje tipkovnice sta lahko moteča, zato bi jih bilo morda dobro izklopiti. V tem primeru je pot po kateri gre Nastavitve> Jezik in vnos> Googlova tipkovnica.

  Velikonočno jajce

  Če ste imeli mobilni telefon z operacijskim sistemom Android, boste zagotovo vedeli, da ga imajo vsi majhna skrita animacija, ki nam pomaga prepoznati različico programske opreme, ki jo ima naša naprava.

  Če želite najti velikonočno jajce, sledite poti Nastavitve> O napravi in ​​večkrat tapnite različico Androida.

  Triki za Android 4.4.4 KitKat, s svojim glasom aktivirajte Asistenta Google

  Asistent Google nam omogoča, da bolj učinkovito organiziramo svoj dan in se vedno zavedamo tem, ki nas zanimajo. Če imate napravo z operacijskim sistemom KitKat, lahko aplikacijo aktivirate ustno.

  Vse kar morate storiti je, da greste na Začetni zaslon in izgovorite OK Google.

  Aktivirajte način za razvijalce

  Vse več je ljudi, ki ne marajo omejitev, ki jih nalagajo razvijalci operacijskih sistemov. Če želite odpraviti te omejitve in v telefonu ali tabličnem računalniku aktivirati način za razvijalce, morate iti Nastavitve> O telefonu in sedemkrat zapored pritisnite številko zgradbe.

  S tem dejanjem lahko odklenete meni za razvijalce in dostopate do sveta naprednih funkcij, ki vam bodo omogočile popolno prilagoditev mobilnega telefona.

  Priporočena
  Pustite Komentar