Glavni » alibaba-info » Trik, da vedno zmagaš na vprašanje

Trik, da vedno zmagaš na vprašanje

AliExpress WW

Trivia Crack je ena najbolj modnih iger med tisoči uporabnikov Androida. Ta igra je bila ustvarjena za različne mobilne platforme argentinskega podjetja Etermax. Toda ali obstaja način, da vedno zmagamo in imamo prednost?

Ima več kot 100 milijonov prenosov, zaradi česar je ena najbolj prenašanih iger v Googlu Play. Za tiste, ki ne vedo, igra obravnava več krogov vprašanj in odgovorov

Trick to Always Win Trivia Crack
Oglejte si ta video na YouTubu

Med znanimi uporabniki ali drugimi neznanimi uporabniki po vsem svetu. Zahvaljujoč temu nam omogoča, da preizkusimo svoje znanje o šestih različnih kategorijah.

Umetnost, znanost, šport, zabava, zgodovina in geografija. Kjer zmaga uporabnik, ki v vsaki od kategorij dobi najbolj ustrezne znake.

Izhodišče igre je preprosto in zelo podobno drugi priljubljeni aplikaciji, QuizUp. V bistvu odgovarjate na vprašanja iz različnih kategorij, tekmujejo proti prijateljem za pravice hvalisanja.

Kljub preprostosti (ali morda prav zaradi nje) je v zadnjem času Trivia Crack zelo priljubljena in zbira milijone "všečkov" na Facebooku in postane najboljša brezplačna aplikacija v trgovini.

Kazalo ()

  Kako vedno zmagati pri igranju malenkosti?

  • Uporabite letalski način (Android in iOS)

  Po napačnem odgovoru na vprašanje (in glejte pravilen odgovor), preden izberete "Nadaljuj ", v svoji napravi aktivirajte letalski način.

  Ko se po omogočanju letalskega načina dotaknete "Nadaljuj ", se prikaže okno z besedo: "Prišlo je do težave z internetno povezavo, izberite Poskusi znova".

  Ko prejmete to obvestilo, zaprite aplikacijo in jo znova odprite. Ko izberete istega nasprotnika in isti spin, boste dobili isto kategorijo, isto vprašanje, tokrat pa boste vedeli pravilen odgovor.

  • Samo zaprite aplikacijo (Android)

  Čeprav je podoben prvemu načinu in ponuja enake prednosti, je način mojega dekleta precej preprostejši, vendar deluje le za Android. (Nedavno posodobljena aplikacija za iOS je popravila ta trik).

  Po napačnem odgovoru na vprašanje (in glejte pravilen odgovor), preden izberete "Nadaljuj ", odprite zaslon nedavno uporabljenih aplikacij v napravi, da prisilno zaprete..

  Še enkrat odprite igro in zdelo se bo, kot da na vprašanje niste nikoli odgovorili. Znova zavrtite in prejeli boste isto kategorijo in isto vprašanje. Ta metoda bo verjetno kmalu popravljena v Androidu..

  • Poiščite dodatno pomoč pri Siri (iOS)

  To je metoda, ki je na voljo uporabnikom iOS-a in vam lahko, če jo pravilno izvedemo, s pravilnim vprašanjem odgovori pravilno, preden zmanjka časa.

  Takoj, ko se pokaže vprašanje, takoj aktivirajte Siri s pritiskom na in pridržite gumb Start, preberite vprašanje, dobite odgovor, ponovno pritisnite gumb Start in nato izberite pravilen odgovor.

  Ta metoda zahteva nekaj hitrosti in ne deluje dobro pri dolgih vprašanjih ali "kateri od naslednjih"vprašanja z več izbirami.

  Za tiste, ki želijo postati veteran igre, odličen nasvet je posnetek zaslona vprašanj, na katera ne veste odgovora.

  Če te posnetke zaslona sestavite v album in jih občasno pregledate, vam bo v spominu koristilo.. To je zato, ker se včasih vprašanja ponavljajo in si lahko takoj zapomnite odgovor.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar