Glavni » alibaba-info » Trend Spotting Sale: popusti s kuponi do 10 evrov za nakup na AliExpressu

Trend Spotting Sale: popusti s kuponi do 10 evrov za nakup na AliExpressu

AliExpress WW

Promocije so na AliExpressu nenehne. Vsak dan lahko uživamo v novih ponudbah in novostih. Vendar je še bolj zanimivo, kdaj lahko dobimo kupone za popust ki nam omogočajo, da prihranimo več denarja. Danes vam ponujamo informacije o novi promociji AliExpress samo za kupce iz Španije.

Trend Spotting Sale: ponudbe, ki vam bodo omogočile, da se privoščite

Je nova prodajna akcija se imenuje Trend Spotting Sale ali Hunting Trends in omogočil nam bo popust na tisoče izdelkov. Kot vedno bomo našli najboljše blagovne znamke in najnovejše novice, vendar nadaljujte z branjem, kajti najbolj zanimivo je, da lahko prihranimo denar.

Kdaj se začnejo te nove prodaje?

To prodajno obdobje se bo začela 18. maja 2020 ob ​​9:00 in končala 23. maja 2020 ob ​​9:00. Akcija se bo začela 15. maja, zato vas spodbujamo, da čim prej vstopite v AliExpress, da vidite vse, kar najdete, in si tako jasno določite, kaj želite kupiti, saj so kuponi in popusti omejeni. Na prvo stran kampanje lahko vstopite s klikom tukaj.

Kaj lahko najdete v tej prodajni kampanji

Ta prodaja se bo osredotočila na ponujanje popustov na različne izdelke, od 50 do 70% popusta, odvisno od kategorije in izdelka. Osredotočil se bo tudi na uspešnice AliExpress: robotski sesalniki, mobilni telefoni, lepotni izdelki, oblačila

...

vse, kar nam je najbolj všeč s popustom. To so 4 kategorije popustov:

 • Glavna stran prodaje: popusti do 50% na izdelke različnih kategorij.
 • Izdelki z velikimi popusti: likvidacija izdelkov z do 70% popustom.
 • Najbolj prodajano: Najbolj prodajani izdelki zdaj do 50% popusta za omejen čas.
 • Predstavljene blagovne znamke: vaše najljubše blagovne znamke z do 92% popustom, kot so Xiaomi, Amazfit, Realme

  ...

  Najbolje je, da si ga ogledate, promocija že deluje na glavni strani AliExpressa, do nje lahko dostopate tudi neposredno s klikom na to povezavo. Izkoristite to priložnost in kupite tisti izdelek, o katerem ste že dolgo sanjali, saj lahko tudi zahvaljujoč kuponom, o katerih bomo govorili spodaj, enostavno prihranite malo.

  Kuponi za popust: na AliExpressu pridobite do 10 evrov popusta

  Te promocije in razprodaje so najboljši čas za prihranek denarja, saj lahko najdete neponovljive cene izdelkov, ki smo si jih že dolgo želeli. Kot pri vseh promocijah bomo našli "Center za kupone", do katerega lahko dostopate s klikom tukaj.

  Vendar pa boste našli samo prodajne kupone in izbirne kupone. Ponujamo vam izključno 4 promocijske kode za uporabnike v Španiji:

  • ALIMAYO4: 4 € popusta pri naročilih nad 35 €.
  • ALIMAYO6: 6 € popusta pri naročilih nad 50 €.
  • ALIMAYO8: 8 € popusta pri naročilih nad 75 €.
  • ALIMAYO10: 10 € popusta pri naročilih nad 100 €.

  Popusti veljajo samo za izdelke, ki se pojavijo v prodajni akciji Trend Spotting Sale in za uporabnike, ki kupujejo z dostavo na španskem ozemlju. Priporočamo, da ste najhitrejši, kuponi so omejeni in se bodo hitro prodali. Akcija se začne 18. maja 2020 ob ​​9:00..

  Če se želite zdraviti, je to čas. Za nove uporabnike je na voljo poseben popust: s kodo MAYAE4 Pri naročilih z minimalno vrednostjo 5 USD boste prejeli popust v višini 4 USD. Ta kupon je na voljo po vsem svetu, ni omejen na uporabnike na španskem ozemlju, obstaja pa omejenih enot.

  Kako dodati ta kupon za popust k nakupu?

  Če želite biti hitrejši od vseh, je pomembno, da od 15. maja vstopite na promocijsko stran in jasno določite, kaj želite kupiti. Kupon za popust se doda v času obdelave naročila. Če želite prihraniti več denarja, preverite, ali ima prodajalec na voljo prodajne kupone ali sprejema izbrane kupone, saj se seštevajo.

  Kaj je vredno kupiti pri teh novih prodajah

  V tej promociji boste našli več kategorij izdelkov, a najbolj prodajani izdelki bodo najnovejše novice in najbolj prodajani izdelki na AliExpressu, med katerimi vam priporočamo, da si ogledate:

  • Pametni telefoni in elektronski izdelki blagovnih znamk, kot so Xiaomi, Realme

   ...

   Obnovite najpogosteje uporabljane naprave, ne da bi šli od doma. V tem poglavju promocije poiščite elektronske izdelke.

  • Majhni gospodinjski aparati, ročni sesalniki in robotski sesalniki blagovnih znamk kot Cecotec, Xiaomi, Dreame

   ...

   Idealno za popoln dom brez napora. S klikom tukaj si oglejte vse izdelke v ponudbi.

  • Naprave za lepoto in zdravje za izboljšanje kakovosti vaše kože, kot so izdelki za čiščenje obraza InFace Xiaomi. Vse si lahko ogledate na tej povezavi.
  • Športna oblačila in oprema ki vam bodo omogočili, da ostanete v formi, ne da bi šli od doma. Vse športne izdelke in dodatke, ki jih ponujate, si lahko ogledate tukaj.
  • Otroške igrače in dodatki tako da imajo tudi malčki majhno nagrado za svoj trud. V tej rubriki poiščite vse popuste za najmlajše.
  • Oblačila in dodatki za moške, ženske in otroke. Obnovite svojo garderobo z varnim nakupom od doma. Vse moške mode najdete s klikom tukaj, ženske pa na tej povezavi.

  Posebni popusti AliExpress Plaza in poštnina iz Evrope

  Za tiste, ki nas berete iz Španije, AliExpress ponovno uvaja posebne akcije za španske kupce. Najboljše izdelke iz AliExpress Plaza boste lahko dobili s popustom. Ne boste našli samo izdelkov Xiaomi, Amazfit, Chuwi ali Jbl, lahko najdete tudi vrhunske mednarodne znamke s popusti, kot so LG, Apple, Dyson

  ...

  Najboljše ponudbe si lahko ogledate s klikom tukaj.

  Če pogledate glavno stran promocije, do katere lahko dostopate s te povezave, najdete tudi popuste na izdelke s poštnino iz Evrope. Ne pozabite, da znotraj Evropske unije ni carine in bomo svoje nakupe prejeli tudi v zelo kratkem roku dostave.

  Čas dostave in druga vprašanja o AliExpressu

  Eden od dvomov, da nas najbolj sprašujete s komentarji, je dobavni rok. Trenutno prodajalci AliExpress delajo normalno in na španskem ozemlju se Correos vrne, da dostavi. Carina za pošiljke deluje normalno in čas dostave je v običajnem roku.

  Ne pozabite, da imamo v našem razdelku z navodili več vodnikov, v katerih razlagamo, kako deluje ta spletna prodajna platforma, in odgovarjamo na vaša najpogostejša vprašanja.

  In ti? Ali boste nekaj kupili na AliExpressu? Radi beremo vaše komentarje, ne oklevajte in nam spodaj pišite, kaj nameravate kupiti s temi kuponi za popust.

  Pojdite na AliExpress

  AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar