Glavni » alibaba-info » Vse, kar morate vedeti o graditeljih in delavnicah Clash of Clans - Celoten vodnik

Vse, kar morate vedeti o graditeljih in delavnicah Clash of Clans - Celoten vodnik

AliExpress WW

Clash of Clans in je za številne uporabnike mobilnih naprav Android najboljša igra, ki je bila na trgu predstavljena v zadnjih letih, resnica pa je, da je trud njenih razvijalcev cenjen, da nam vedno ponudi najboljšo izkušnjo možna zabava. Tako Clash of Clans, ki ga lahko prenesete iz Trgovine Play, ves čas predstavlja več kot zanimive posodobitve za nas. Nekateri prihajajo s spremembami ali zlomljenimi novicami, ki jih ne moremo izgubiti izpred oči..

Prva stvar, ki jo moramo omeniti v zvezi s tem, je, da ko govorimo o različici 9.2.4.1 Clash of Clans, je prispelo nekaj novih funkcij, ki so zagotovo pritegnile njihovo pozornost. In le ena od velikih novic v tistem času je bila gradbena baza. Iz tega razloga smo na podlagi komentarjev, ki nam jih zapuščajo naši bralci, želeli, da smo ob tej posebni priložnosti izdelali popoln vodnik po osnovi konstruktorja Clash of Clans in prepovedih v Clash of Clans in Clash Royale, tako da poznate svoje podatke.

Kazalo ()

  Clash of Clans: vodnik za graditelje baz

  Kako do nove gradbene vasi

  No, prva stvar bo vedeti, kako doseči nova gradbena vas. Je korak za korakom manj zapleten, kot se zdi. Dokler imate mestno hišo na 4. stopnji, morate le popraviti razbito ladjo in nato iskati ta novi svet. Videli boste, da boste tam morali začeti iz nič v deželi, vendar boste vsaj na mestu. Tudi če kliknete na ladjo, boste videli, da obstaja druga vas, osnova graditelja.

  V bistvu moramo reči, da je to ozemlje zelo podobno glavna vas, čeprav vseeno obstajajo nekatere razlike, ki bi jih morali upoštevati. In v tem primeru seveda ni mestne hiše, obstaja stavba gradbenika in v tem je ena glavnih razlik. Poleg tega morate upoštevati, da imata zlato in eliksir različne značilnosti. Zato morate poznati vsako od lastnosti te vasi, na primer vključitev novih pasti, vojakov, kot je drobilnik, in druge, pa tudi kako zgraditi uspešno mesto v Clash of Clans in kako pridobiti gradbenika. koče brezplačno v Clash of Clans

  Kaj je Clock Tower?

  Verjetno je eden najbolj presenetljivih elementov te posodobitve neposredno povezan z Zvonik. Glede tega moramo poudariti, da gre za popolnoma brezplačno zgradbo, ki se pojavi vsakič v določenem času in lahko poveže celo generacijo vaše vasi. Vse kar morate storiti je, da tapnete in videli boste, da se enote hitro premaknejo tja. Skozi čas lahko potujete celo v nekaj sekundah, zato ne nehajte preizkušati, kako vam pomaga.

  Kaj je rudnik draguljev?

  No, predpostavimo, da takrat naletimo na rudnik draguljev. Takrat moramo reči, da govorimo o novi zgradbi, ki prihaja z najnovejšimi Posodobitev CoC. Ena njegovih glavnih značilnosti je povezana z dejstvom, da bolj kot ga izboljšujemo, več draguljev nam daje. Na enak način moramo poudariti, da ko nam zagotavlja tiste dragulje, moramo vstopiti, da jih neprestano zbiramo. Zato od vas zahteva, da ste popolnoma na vrhu..

  Kaj bi še radi vedeli o osnovnem konstruktorju Spopad klanov?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar