Glavni » google » Poceni televizorji v AliExpressu - Ultimate Buying Guide

Poceni televizorji v AliExpressu - Ultimate Buying Guide

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 [Pristen] HD daljinski upravljalnik satelitskega TV sprejemnika za sprejemnike Gtmedia v8 nova in freesat V7SHD V8 Golden V8 nova V9 Super V7 HD Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 za original TH-P46S25C ​​SS plošča TNPA5106 AC TNPA5106AC rabljena plošča Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Originalni 100% test EUC120D P / H11 120P / 11 moč sijalke Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

V zadnjih mesecih se AliExpress na novo izumlja in se želi postaviti med referenčne spletne trgovine za poceni nakup v vseh sektorjih: od majhnih do gospodinjskih aparatov in drugih elektronskih izdelkov. Zato obstajajo prodajalci, ki so začeli prodajati televizorje z blagovno znamko. Na tem spletnem spletnem prodajnem spletnem mestu vas bomo naučili, kako najti naslednje generacije in poceni televizorje.

Kako najti poceni televizorje v AliExpressu

Pri izbiri naslednje televizije morate biti zelo jasni glede tega, koliko ste pripravljeni zapraviti in katere značilnosti so za vas bistvene: morda raje imate boljšo kakovost slike ali zvoka, tudi če ima manj centimetrov, da je poceni tudi če nima sistema Smart TV. ali pa raje porabite veliko več in imate na trgu najnovejšo tehnologijo. V AliExpressu so televizorji za vse okuse in na dosegu katerega koli žepa. Pregledali bomo najbolj ugledne blagovne znamke ali vrste najbolj priljubljenih televizorjev, ki jih najdete na tej spletni strani.

Poceni prenosni televizorji - odličen nakup

Če iščete napravo, ki omogoča gledanje televizije kjer koli, priporočamo, da stavite na prenosni televizor. Popoln je za uporabo v postelji pred spanjem, ne da bi morali kupiti in namestiti televizor, ga vzeti v avto ali uporabiti, ko gremo na kampiranje. Te praktične prenosne televizorje najdete s klikom tukaj.

Vodoodporni prenosni televizorji

Če bi si med gledanjem televizije želeli sproščujočo kopel, jo lahko zdaj dobite za zelo malo denarja, zahvaljujoč tem nepremočljivim televizorjem majhnega formata. Ti televizorji znamke Souria so popolni, saj imajo odlično kakovost in raznolikost izdelkov po ceni, ki je v vašem žepu. Najcenejši so 15,6-palčni in njihova velikost je popolna, da lahko uživate, ne da bi porabili več denarja, čeprav so najbolj prodajani 21,5-palčni.

Televizorji Canca v AliExpressu: poceni in kakovostni

Med kitajskimi blagovnimi znamkami zasebnih televizorjev je ena najbolj priljubljenih Canca, ki ponuja televizorje z odličnimi funkcijami po ceni med 100 evri (19 palcev) in nekaj več kot 200 za 32-palčni televizor. So preproste televizije, vendar z dovolj funkcijami, da so lahko vaša naslednja izbira: vključujejo izhode VGA, USB, HDMI, podpirajo video formate Avi, MP4, MOV, MPG

...

Njegova kakovost doseže 720HD, kakovost slike pa je bolj naravna in z bolj živimi barvami. Nimajo sistema Smart TV, vendar lahko z več vhodi in izhodi povežemo Smart Box TV, če nas to zanima. Vse jih najdete s klikom tukaj.

Televizorji Xiaomi: vrhunska znamka z odličnimi lastnostmi

Televizorji Xiaomi niso srednjega ali nizkega cenovnega razreda, so nekateri najboljši televizorji na trgu, so na ravni drugih znamk, kot sta LG ali Samsung iz QLED. Vse jih analiziramo v Navodilih za nakup in analizo televizorjev Xiaomi v AliExpressu, vendar je doslej mogoče najti le Xiaomi Mi TV 4, ultra tanko modularno televizijo s samo 4,9 mm. To je mogoče, saj se matična plošča in avdio sistem nahajata v modulu, ki se nahaja na dnu televizorja, deluje pa tudi kot zvočna vrstica z 10 vgrajenimi zvočniki. Gre za televizor z LCD zaslonom, ki dosega kakovost 4k HDR, operacijski sistem Android, funkcijo 3D, avdio sistem Dolby Atmos 3d, 3 GB RAM-a in 32 GB notranjega pomnilnika.

...

Televizor, ki se zelo splača, čeprav, kot lahko vidite na tej povezavi, njegova cena ni na voljo nikomur.

Televizorji z nacionalnim prevozom iz Španije v AliExpress Plaza

Če pa živite v Španiji, imamo za vas dobre novice: nakup televizorja na AliExpressu je zdaj veliko enostavnejši, saj obstajajo prodajalci z nacionalno poštnino, vse pa lahko najdete s klikom tukaj. Pri nakupu v trgovinah s španskim skladiščem lahko izkoristite dve veliki prednosti: hitrejše pošiljke s časom dostave do 5 delovnih dni in brez carinskih težav.

Poceni televizorji Samsung s pošiljanjem iz Španije

Da, pravilno ste prebrali, ni replika in to je, da AliExpress Plaza vključuje kakovostne blagovne znamke, da bi postala referenčna trgovina za prodajo v naši državi, in za razliko od Amazona tukaj ni treba plačati nobenega stroški naročnine ali pošiljanja, če želite svoje izdelke dobiti v rekordnem času. Samsung televizorjev ne potrebuje predstavitve: je ena izmed najbolj znanih blagovnih znamk zaradi svoje visoke kakovosti. Eden najbolj prodajanih televizorjev te znamke je 50-palčni LED televizor, ločljivost 4K HDR in sistem Smart TV, vendar v AliExpressu najdete več kot 15 različnih modelov televizorjev Samsung, kot si lahko ogledate na tej povezavi.

Televizorji Nevir: nizkocenovna španska blagovna znamka

Če pa si televizorja Samsung ali LG ne morete privoščiti, čeprav je v prodaji, priporočamo, da si ogledate televizorje znamke Nevir, ki so na voljo na AliExpressu, tako da kliknete tukaj. So zelo poceni, 43-palčni televizor FULL HD lahko kupimo za nekaj več kot 300 evrov, gre pa tudi za špansko blagovno znamko, ki ima dolga leta na trgu. Njihovi televizorji nimajo sistema Smart TV, vendar imate vse vrste povezav, da lahko povežete zunanji sistem za shranjevanje ali Smart TV.

Kako varno kupiti televizorje na AliExpressu

V celotnem članku smo vam pustili povezave do najbolj prodajanih in uradnih trgovin teh televizorjev na Aliexpressu. Če se odločite za nakup v AliExpress Plaza, ste lahko še bolj umirjeni, saj trgovine, ki so na tem portalu, gredo skozi precej težji postopek izbire, saj AliExpress izbere samo trgovine z originalnimi izdelki in izjemnimi storitvami za stranke..

Več nasvetov in trikov na našem blogu

Če želite na kitajskih spletnih mestih, kot je AliExpress, najti več trikov in nasvetov za samozavestni nakup, priporočamo, da si ogledate naše vadnice in razložimo, kako prihranite denar s kuponi, najboljšimi načini plačila in dostave

...

Če še vedno ne veste, kako deluje to spletno mesto, vam priporočamo, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu, kjer vam razložimo vse, kar morate vedeti pred nakupom

In ti? Bi kupili televizor na AliExpressu? Zanima nas vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar