Glavni » alibaba-info » Telegram: Kaj je to, kako deluje in kako se razlikuje od WhatsAppa? - Vsi triki

Telegram: Kaj je to, kako deluje in kako se razlikuje od WhatsAppa? - Vsi triki

AliExpress WW

Telegram raste kot pena. Ta aplikacija popolnoma izpolnjuje svojo funkcijo, saj ima najvarnejši kanal za vsakodnevno komunikacijo in ima določene trike v rokavu. Zato bomo danes pregledali Glavne funkcije Telegrama in razlike s WhatsAppom.

Je Internetni sel, kot je WhatsApp ali Messenger, zaradi česar se je koristno naučiti, kako ga uporabljati, če tekmeci ne uspejo. Možno je, da razmišljate o spremembi aplikacije ali ste že odprli račun Telegram, morda celo poskusite prepričati svoje stike, da storijo enako. Pregledali bomo prednosti tega orodja za sporočanje.

Kazalo ()

  Kako deluje Telegram in njegove glavne značilnosti?

  Čeprav nima toliko uporabnikov kot WhatsApp, je ta aplikacija odlična možnost za veliko število ljudi, zaradi več orodij in funkcij glavni ki je in to razlikuje od aplikacije Facebook. Telegram deluje po principu shranjevanja v oblaku.

  Shramba v oblaku je dinamična, kar pomeni, da ko enkrat shranite podatke. Do njih lahko dostopate s poljubne številke naprav kadar koli, brez potrebe po varnostni kopiji. Ta aplikacija vam omogoča uporabo dveh različnih mobilnih telefonov, upravljanje klepetov po mapah in večji nadzor nad velikimi skupinami. Sporoča nam celo, ali nas je kanal ali stik blokiral.

  Glavne razlike s WhatsAppom

  Nato, glavne razlike in glavne funkcije Telegrama ki izstopajo v večini te aplikacije za sporočanje, ki so:

  Ankete: Ta funkcija je običajno zelo uspešna v skupinah z veliko ljudmi. Če želite organizirati zabavo, podarite darilo ali preprosto poznajte mnenje drugih ljudi, izpolnite anketo vedeti, katera ideja je najbolj sprejeta.

  Iskanje ljudi v bližini: Tukaj nam Telegram ponuja možnost povezave z drugimi ljudmi ki živijo ali so blizu nas. Na splošno velja za funkcijo, namenjeno spogledovanju, vendar je globoko v sebi zelo zanimivo orodje za ustvarjanje skupinskih skupin za sodelovanje, na primer.

  Boti, skupine in kanali: Boti so preprosto računi Telegram, ki jih upravlja programska oprema in ne resnični ljudje, običajno pa gre za umetno inteligenco. Te so vajene oglaševati ali prikazovati natančne kanale, lahko pa jih uporabimo tudi za poučevanje, igranje, iskanje, predvajanje, izvajanje anket, opomnikov itd..

  Sporočilo brez zvoka: Telegram ponuja možnost, da na primer pišete našim stikom, ne da bi jih ponoči zbudili. The tiha sporočila blokirajo opozorila, sporočilo prispe, vendar telefon ne zazvoni ali vibrira. Ko bo oseba na voljo, bo videla naše sporočilo in nam brez težav odgovorila..

  Načrtujte pošiljanje sporočil: To je ena glavnih funkcij Telegrama. Na enak način, kot pošiljamo klepete v tišini, jih lahko načrtujemo. Če ni nujno, želimo pa koga drugega opozoriti, na primer na sestanek pri zobozdravniku ob določenem času dneva. Sporočilo je mogoče programirati, pritisnete in zadržite gumb za pošiljanje ter izberete natančen datum.

  Skrivni klepeti

  Telegram uporablja a šifrirni sistem, vendar njegov sistem ni enak WhatsApp. Telegram uporablja lastniški protokol MTProto, s katerim se sporočila šifrirajo med odjemalcem in strežnikom, ne od odjemalca do odjemalca, kot to počnejo druge aplikacije. In nam omogoča, da svojo telefonsko številko skrijemo za večjo zasebnost.

  Z njimi poskrbimo, da je naše sporočilo šifrirano, dokler ne pride do telefona druge osebe, torej so šifrirane od uporabnika do uporabnika in niso shranjeni na strežnikih podjetja. Teh pogovorov tudi ni mogoče posredovati drugemu uporabniku in prepovedujejo posnetke zaslona. S temi sporočili je mogoče uporabiti tudi Telegramov sistem za samodejno uničenje za besedilo, fotografije, video in datoteke, kar daje drugim uporabnikom čas, da jih vidi..

  Počasen način ter velikost in vrsta datotek

  Počasen način je funkcija, ki je posebej zasnovan za skrbnike velikih skupin. V teh klepetih, kjer se zbere veliko ljudi, je lahko plaz sporočil v danem trenutku presenetljiv. Kot rešitev je Telegram skrbnikom dal več nadzora, tako da jim je dal to možnost.

  V Telegramu je največja dovoljena velikost podatkov, ki jih je mogoče prenesti, 1,5 gigabajta, kar omogoča prenos velikega pomnilnika. Tako lahko delite kritične kratke posnetke, posnete v formatu 4K, ali celo priložnostni izhodni video, ki ste ga omogočili. To aplikacijo za sporočanje lahko brezplačno najdete v trgovinah Play in App Store.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar