Glavni » alibaba-info » Bi kupili izdelan dom na AliExpressu?

Bi kupili izdelan dom na AliExpressu?

AliExpress WW

Danes vam ponujamo drugačen in zelo izviren članek za vse ljubitelje AliExpressa in njihove zanimivosti. Vemo, da ta spletna prodajna platforma ponuja skoraj vse: če obstaja, je na AliExpressu. Toda eden najnovejših izdelkov, ki smo jih zaznali na tej strani, nas je daleč presenetil.

To so montažne hiše. V zadnjih letih so tovrstna stanovanja, med katerimi najdemo tudi modularne ali drobne hiške, vse bolj priljubljena. Gre za alternativni življenjski slog v trendu, ki gre z roko v roki z minimalizmom.

Montažne hiše na AliExpressu: kako jih najti

V tem primeru ne govorimo o poceni in dostopnem izdelku, čeprav boste za razliko od običajne hiše videli, da so veliko cenejši. Običajno imajo hiše drugačno vrednost glede na državo, značilnosti in leto gradnje

...

Je pa zelo težko najti nekaj spodobnega za manj kot 1000 evrov na kvadratni meter.

Montažni modalni domovi v primerjavi s tem stanejo veliko manj, ti iz AliExpressa pa so neustavljivi. Sprva smo našli le en primer, zdi se, da vedno več prodajalcev ponuja montažne hiše na AliExpressu. S filtriranim iskanjem jih najdete s klikom tukaj.

Očitno je, da so možni nizki stroški, saj je hiša poslana popolnoma razstavljena in jih bomo morali sestaviti po navodilih prodajalca. Prav tako ne vključujejo strukture, nameščeni so neposredno na tla. Nekateri pa vključujejo tudi stranišča.

Mnoge od teh trgovin, ki prodajajo hiše na AliExpressu, so kitajska podjetja, ki prodajajo gradbeni material in izdelke v Evropo, ZDA, Avstralijo in Afriko

...

Nekateri lahko vaš projekt celo prilagodijo, če jim priskrbite risbe načrtov..

Za obnovo doma ni običajna rešitev, vse manj pa je zanimanja za majhne hiše: televizijski programi, kanali v YouTubu in celo knjige nam kažejo prednosti, da imamo sredi narave dom, prilagojen našim okusom in potrebam..

Čeprav je večina drobnih hiš narejena po meri, če niste tako priročni ali pa se sploh ne zanimate za oblikovanje hiš, je ta možnost montažnih modularnih hiš iz AliExpressa morda zanimiva, čeprav le kot navdih za oblikovanje vaše hiše. Prava čudesa so.

Dostava, carina

...

Na kaj morate biti pozorni pred nakupom teh izdelanih domov

Če vas zanima nakup te vrste hiše, je najboljše priporočilo, da se obrnete na prodajalce. Mnogi dajo na osebne telefone stike prek WhatsApp-a in pred nakupom razložijo vse podrobnosti: kako deluje pošiljanje, kaj bo prejeto

...

Prodajalec nam bo posredoval vse informacije v zvezi s hišo. Pomembno je tudi omeniti, da se ladijski promet razlikuje glede na ciljno državo, saj ne gre za letalski, temveč pomorski prevoz..

Seveda za plačilo priporočamo, da dobro pregledate možnosti. Zagotovo naša plačilna kartica nima tako visoke omejitve, zato bi lahko bila alternativa izvajanju prek PayPal ali webmoney.

Pohištvo in drugi izdelki za dom na AliExpressu

Te montažne hiše vam zagotovo niso na dosegu roke. Čeprav ste ljubitelj oblikovanja in dekoracije, vas morda zanima, da lahko v AliExpressu najdete tudi cenejše oblikovalsko pohištvo. Zahvaljujoč platformi AliExpress Plaza lahko tisti, ki živijo v Španiji, svoje izdelke prejmejo v rekordnem času z nacionalno poštnino..

Če želite poiskati več izdelkov za pohištvo in dekoracijo za vaš dom, priporočamo, da si ogledate kategorijo pohištva AliExpress, do katere lahko dostopate s klikom tukaj Pokažemo vam več izdelkov za vaš dom. V našem blogu imamo kategorijo za izdelke za dom AliExpress.

Več nasvetov in trikov za varno nakupovanje na AliExpressu

Te montažne hiše potrjujejo, da lahko na AliExpressu najdete skoraj vse. Če želite izvedeti najboljše blagovne znamke in izdelke za prodajo na tej spletni prodajni platformi, priporočamo, da obiščete glavno stran AlixBloga.

Če želite izvedeti več o tej spletni prodajni platformi v našem blogu, imamo razdelek z vadnicami, kjer najdete najboljše nasvete in trike za varno in poceni nakup: katere načine plačila uporabiti, kako deluje pošiljanje, kaj morate vedeti pred tem kupi prvič

...

Kaj menite o teh montažnih hišah iz AliExpressa? Bi si jih upali kupiti na AliExpressu? Radi beremo vaša mnenja, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar