Glavni » alibaba-info » Darilna kartica AliExpress podjetja Correos España: Kaj je to? Kako deluje?

Darilna kartica AliExpress podjetja Correos España: Kaj je to? Kako deluje?

AliExpress WW

Letos je AliExpress pripravil številne novosti, ki nas bodo presenetile. Dolgo pričakovana je predstavitev novih darilnih kartic AliExpress. Ravnokar je bilo objavljeno prek socialnih omrežij in podrobno jih bomo analizirali, da boste vedeli, kako delujejo. Po razočaranem poskusu z žepnimi karticami AliExpress bomo končno dobili preprost način za nakup darilnih kartic AliExpress, ki so zelo enostavne za uporabo in jih najdete, preberite o vseh podrobnostih.!

Darilne kartice AliExpress lahko zdaj najdete na španski pošti

Delovanje teh novih darilnih kartic je zelo podobno predplačniškim karticam, ki jih je prej imela Correos España. Zato v tem primeru Correos España uporablja svoj dogovor s predplačniškimi finančnimi storitvami (PFS), da olajša življenje kupcem AliExpressa, kot odgovor na zaupanje, ki ga je kitajski velikan iz skupine Alibaba v zadnjih letih izročil Correos España kot referenco. logistični operater pri nas.

Ta darilna kartica, ki jo že lahko najdete na več kot 2.400 pisarn, Delajo z garancijo MasterCard in poleg tega, da jih je mogoče uporabljati v AliExpressu, delajo v kateri koli trgovini (fizični ali spletni), ki sprejema kartice MasterCard, zato lahko postane dobro darilo za vsako priložnost, saj za razliko od drugih darilnih kart lahko izberete, kje uporabiti našo darilno kartico.

V nasprotju s predplačniško kartico Correos España je to darilno kartico mogoče naložiti samo enkrat, v znesku do 250 evrov, s prednostjo, ker nima nobene bančne povezave: je idealna možnost za tiste, ki se bojijo kupiti na AliExpress z vašo običajno kartico, saj lahko na njej zapravimo le tisto, kar imamo, niti centa več. To je preprost in varen način nakupa prek spleta.

Pogosta vprašanja o darilni kartici AliExpress

Za zdaj je o tej darilni kartici zelo malo informacij, zato smo raziskali, da boste lahko podrobno vedeli, kako deluje ta predplačniška kartica, ki jo ponuja Correos España, od njenega postopka nakupa do tega, kako preverite preostalo stanje.

Kje ga lahko kupim

Če želite dobiti to darilno kartico, morate le poiskati najbližjo pošto in povedati, koliko denarja želite naložiti nanjo. Ne pozabite, da je na tej kartici dovoljeno polnjenje najmanj 20 EUR in največ 250 EUR.

Koliko? Imate kakšne dodatne stroške?

Stroški izdaje znašajo 3 € (z DDV), k temu pa boste morali dodati še stroške tovora. Nima dodatnih stroškov niti pri nakupu, medtem ko kupujete v evrih. Skratka, deluje kot katera koli druga debetna kartica, preprosto ima označeno omejitev.

Na katero ime gre kartica?

Za razliko od debetnih kartic, ki vključujejo ime imetnika, darilna kartica AliExpress prihaja brez imena, to pomeni, da se za uporabo ne bomo morali identificirati, pri uporabi v AliExpressu pa bomo morali v držalo vstaviti "AliExpress Darilo". V primeru izgube bomo morali takoj poklicati telefonsko številko za pomoč, ki se nahaja na zadnji strani, saj bi jo lahko kdorkoli uporabil brez našega dovoljenja..

Kako se aktivira in uporablja

Če ste dobili darilno kartico AliExpress in ne veste, kako jo aktivirati, ne skrbite, je zelo preprosto. Najprej se boste morali podpisati na hrbtni strani, nato pa morate poslati SMS z besedo AKTIVIRAJ, ki ji sledi presledek in zadnjih 8 številk kartice (brez presledkov). Na primer: AKTIVIRAJ 12345678

Kako lahko preverim svoje ravnotežje in gibanje

Če želite preveriti preostalo stanje na kartici in najnovejše premike, morate odpreti stran s predplačniškimi karticami Correos España, kar lahko storite na tej povezavi. Kliknite odsek "Stanje darilnih kartic Correos" in vnesite identifikacijsko številko imetnika in telefonsko številko, s katero je bila aktivirana darilna kartica AliExpress.

Ali lahko dopolnim darilno kartico? Kaj naj storim, če nimam dovolj denarja?

Darilna kartica AliExpress ne dovoljuje polnjenja, zato lahko porabimo le tisto, kar so nam dali, niti več niti manj. To pomeni, da če nam primanjkuje denarja za nekaj, bomo morali kupiti nekaj ceneje.

Moja kartica je bila zavrnjena in imam stanje, kaj se zgodi?

Če je bila vaša kartica zavrnjena in imate dovolj denarja za nakup, priporočamo, da preverite, ali naročilo nima dodatnih stroškov pošiljanja, in pokličite številko službe za stranke, ki je prikazana na zadnji strani kartice..

Prednosti in slabosti novih darilnih kartic AliExpress

Ta kartica nam ponuja številne prednosti, zlasti zato, ker gre za darilno kartico, ki jo lahko na preprost način in brez kakršne koli povezave kupite na AliExpressu ali v kateri koli trgovini. Postopek je zelo podoben predplačniškim karticam Correos España, ki jih upravljate in nadzirate na strani s predplačniško kartico Correos, do katere lahko dostopate od tukaj. Poleg tega je s kartico priložena čudovita embalaža, v katero lahko osebi, ki prejme darilo, napišemo majhen zapis.

Nasprotno, morda je sistem za aktiviranje in upravljanje kartice nekoliko zapleten za ljudi, ki niso vajeni uporabljati te vrste predplačniških kartic. Če uporabimo darilno kartico v AliExpressu, imamo denarno omejitev, tako da lahko izdelke kupujemo samo pri

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar