Glavni » alibaba-info » Machova kartica, ali lahko kupim na AliExpressu?

Machova kartica, ali lahko kupim na AliExpressu?

AliExpress WW

Kot veste, obstaja v AliExpressu več načinov plačila, čeprav je najbolj priljubljeno to, da to opravite s kartico (bodisi debetno bodisi kreditno). Tisti, ki ga nočejo ali ne morejo dobiti, ga težje kupujejo na tej slavni spletni prodajni platformi. Danes se bomo pogovarjali o Mach kartici, eni najboljših alternativ za vaš račun BancoEstado RUT za nakup na AliExpress in drugih spletnih trgovinah.

Kaj je kartica MACH?

To je navidezna kartica, ki deluje enako kot debetna kartica. Zato lahko kupujemo v kateri koli spletni trgovini, tako v Čilu kot kjer koli drugje po svetu. Najboljše je, da je ta karta popolnoma prost, nima provizij ali stroškov vzdrževanja.

Kartica MACH je resnično kartica Visa, in čeprav je postala priljubljena zaradi "digitalne" različice, so pred kratkim lansirali predplačniško fizično kartico, ki jo lahko uporabljate tudi za nakup v fizičnih trgovinah v vaši državi. Kljub temu se bomo danes osredotočili na navidezno različico kartice, ki jo je zelo enostavno dobiti in jo je mogoče uporabiti za nakup na AliExpressu.

Prednosti kartice MACH

Zakaj pa kupiti kartico MACH? Plačilo s kartico v AliExpressu je zelo enostavno, saj je potrditev plačila skoraj takojšnja, lahko plačamo udobno od doma in če nam bodo morali povrniti kateri koli nakup, bomo denar prejeli v dobro našega računa. Kartica MACH. Ker gre za predplačniško kartico, lahko uporabljamo le stanje na kartici, tako da ne bomo mogli zadolžiti in je varna kartica za nakup prek spleta..

Kako priti do kartice MACH za nakup na AliExpressu

Pridobitev kartice MACH je zelo enostavna. Za registracijo potrebujete le osebno izkaznico in telefonsko številko. To lahko storite prek aplikacije MACH, ki je na voljo za iOS in Android. Potem bomo morali kartico, ki potrjuje našo identiteto, aktivirati samo s selfiejem ali prek vašega bančnega računa.

Če želimo to storiti preko našega bančnega računa, bomo morali vnesti njegove podatke in MACH nam bo položil med 1 in 1000 USD. Ko prispe na vašo banko, boste morali ta znesek vnesti v MACH, da potrdite našo identiteto. Nato bomo odgovorili na nekaj pogostih vprašanj.

Kako lahko dopolnim stanje na kartici?

Ta kartica MACH je predplačniška in navidezna, tako da bomo imeli vse podatke v mobilni aplikaciji in lahko porabimo le tisto, kar imamo na zalogi. Za polnjenje kartice lahko to storimo z bančnim nakazilom ali z običajno kreditno kartico.

Kako lahko plačam v ameriških dolarjih na AliExpressu?

Če kupujemo na AliExpressu, se bo kartica sama spremenila iz ameriških dolarjev v pesos, pri čemer se bo zamenjala valuta, ki je na dan nakupa veljala v VISA. Brez provizij za menjavo valut, zaradi česar je ta kartica še bolj zanimiva.

Kaj naj izberem pri plačilu na AliExpressu?

Preprosto izberite "kartica" in vključite vse podatke o svoji kartici, ki jih najdete v aplikaciji MACH. Vključiti boste morali številke kartic, ime lastnika, leto in mesec izteka ter varnostno kodo CVV.

Ali lahko s to kartico plačujem na obroke? Ali lahko plačam z gotovino?

Kartica MACH je navidezna in predplačniška, kar pomeni, da lahko plačujete samo z denarjem, ki ste ga prej položili. Zato ne boste mogli plačevati na obroke. Ne boste mogli plačevati z gotovino, saj za prenos denarja potrebujete bančni račun ali bančno kartico.

Kako bo vračilo denarja prišlo na moj račun MACH?

Če naročilo AliExpress ni prispelo ali imate težave, morate najprej odpreti spor, da dobite denar nazaj. Ko bo spor rešen, bo denar prispel na vaš račun MACH in bo nakazan na vaše stanje. Ker gre za vračilo v dolarjih, bo menjava valut opravljena z vrednostjo dneva enako kot v času plačila.

Ali je varno plačevati na AliExpressu s svojo kartico MACH?

Ta spletna prodajna platforma kitajskega porekla je ena najbolj priljubljenih po vsem svetu in ima v svojih plačilnih sistemih varnostne protokole, zato prodajalec nikoli ne prejme vaših bančnih podatkov po zaslugi sistema ESCROW, v skladu s katerim AliExpress prihrani vaš denar in ga dostavi prodajalcu šele ko potrdite, da je vse prispelo varno. Kljub temu je plačilo z navidezno in predplačniško kartico v spletnih trgovinah odlična ideja, saj ne bomo mogli porabiti več, kot imamo na kartici.

Naše mnenje o kartici MACH in drugi triki za nakup na AliExpressu

Kot lahko vidite, je kartica MACH dobra izbira za nakupe na AliExpressu, če nas berete iz Čila. Uporaba je zelo enostavna, zato lahko lažje kupujete na tej spletni prodajni platformi kitajskega porekla, kjer lahko z nakupi prihranite veliko denarja.

Če želite izvedeti več o najboljših izdelkih in blagovnih znamkah, ki jih lahko kupite v AliExpressu, vam v našem blogu pokažemo najnovejše novice. Če želite vedeti, kako varno kupovati, vam priporočamo, da obiščete naš razdelek z vadnicami, kjer boste našli najboljše nasvete in trike za varen nakup. Če ne veste, kje začeti, priporočamo, da preberete naš dokončni vodnik po AliExpressu, v katerem razložimo vse, kar morate vedeti, preden začnete z nakupovanjem..

In ti? Ali že imate kartico MACH? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar