Glavni » google » Steadycams: kupite poceni stabilizatorje za GoPro, iPhone in profesionalce v AliExpressu

Steadycams: kupite poceni stabilizatorje za GoPro, iPhone in profesionalce v AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 S60 60cm Photo Video Aluminijasta zlitina Ročni stabilizator za fotografiranje Steadycam DSLR Steadicam za videokamero DSLR Canon Nikon Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 S40 Ročaj stabilizator 40 cm Fotografija Video Aluminijasta zlitina Ročni stabilizator Snemanje Steadycam DSLR Steadicam DSLR videokamera Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 ALLOYSEED S40 Stabilizator 40 cm Fotoaparat iz aluminijeve zlitine Ročni stabilizator za Steadycam Steadicam DSLR kamero Videokamera Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 S40 Steadicam 40 cm Mini Steadycam Pro Ročni fotoaparat Video stabilizator za videokamero Digitalni fotoaparat Video Canon Nikon Sony DSLR Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Ročaj Stabilizator Fotografija Video Aluminijast ročni snemanje s kardanskim steadycam kamero DSLR Steadicam za Canon Nikon DV AEE Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Mini aluminijast ročni digitalni fotoaparat Videokamera Stabilizator Video Steadicam Mobile DSLR 5DII Motion DV Steadycam za Gopro Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Najboljše ponudbe S40 + 0,4M 40Cm ročni stabilizator iz aluminijeve zlitine za Steadicam za video kamero Canon Nikon Aee Dslr Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Stabilizator za telefon Gimbal Camera Gimbal Ročni stabilizator kamere Gladki video nadzor Steadycam za pametni telefon za GoPro Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Photo S40 + 0,4M 40CM ročni stabilizator Steadycam iz aluminijeve zlitine za fotoaparat Canon Nikon Photography DSLR Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 ALLOYSEED S40 40 cm ročni video stabilizator iz aluminijeve zlitine za Steadycam Steadicam stabilizator za fotoaparat Canon Nikon Sony DSLR Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Še ena dodatna oprema, ki so jo v zadnjem času postavili najbolj modni ljubitelji slik in videoposnetkov, so Steadycams, tisti stabilizatorji za kamero, sestavljeni iz sistema vzmetenja in ravne roke s podporo, ki deluje s protiutežmi in omogoča, da se kamera nosi s filmom, televizor, GoPro ali celo iPhone, pripet na telo osebe, ki jo uporablja s pasom, s čimer kompenzira premike fotografa ali operaterja, da doseže najboljši posnetek ali najboljši posnetek.

Nakup Steadycam je možen tudi na AliExpressu. V tem članku razčlenimo delovanje teh stabilizatorjev, vrste, ki obstajajo, in različne cenovne razrede ter pojasnjujemo tudi, zakaj bi ga morali kupiti na tej odlični kitajski platformi, eni najbolj uglednih na trgu tehnoloških izdelkov in dodatkov . To je nekaj najbolje prodajanih stabilizatorjev slike na AliExpressu, ki jih lahko hitro najdete s klikom tukaj.Kaj je Steadycam? Čemu je namenjena?

Če želite dobiti bolj realistične slike ali zajeti težke posnetke, morate uporabiti Steadycam, to je stabilizator kamere, sestavljen iz navpične roke, ki kamero poveže s podporo. Telo operaterja kamere je s pomočjo pasu pritrjeno na konstrukcijo Steadycam. S tem sistemom lahko nosite kamero, privezano na telo, in zaznavate stališče lika.

Uporaba Steadycama je zato, ker zagotavlja dobre posnetke in zapletene premike kamere ter daje veliko bolj realen pogled. Govorimo samo o televiziji in kinu? Ni šans! Za amaterske uporabnike so na voljo Steadycam za GoPro, Steadycam DSLR (za refleksne kamere). Ta sistem je bil standardiziran in je postal moden tako v poklicnem kot v ljubiteljskem svetu.

Zakaj Steadicam na AliExpressu?

Prva stvar, ki bi jo morali vedeti, je, da boste Steadicam našli v AliExpressu prek iskalnika (zaenkrat očitno), vendar boste to storili ne glede na to, ali Steadycam pišete z y (grški i) ali če to storite z latinsko i . To je majhen trik, ki vas ne bi smel zmesti. Sprejeta sta oba pogoja.

In drugo in najpomembnejše, cena. Ali je toliko razlik v primerjavi z drugimi trgovinami? Preverite sami, vendar mislimo, da zunaj AliExpressa ne boste našli stabilizatorja GoPro za manj kot 30 evrov

...

ali steadicam za refleksno kamero še 30

...

Seveda vam povemo tudi, da cene glede na število osi in druge značilnosti nihajo navzgor, vendar boste zagotovo prihranili v primerjavi z drugimi platformami.

POMEMBNO: ne pozabite, da obstajajo različni modeli stabilizatorjev, odvisno od števila osi (2-osna, 3-osna in celo 4 in 5), in da je ta sistem običajno neposredno sorazmeren. Z drugimi besedami, več osi ​​ima Steadycam, večja je količina, hkrati pa več stabilnosti vam bo zagotovila. Če želite to narediti, preverite tehnične specifikacije vsakega izdelka. Pustili boste dvome ?

Steadicams za GoPro

Je ena najpogosteje uporabljenih dodatkov za GoPro. Obstaja nešteto modelov Steadycam za GoPro, če jih razvrstimo po cenah od 30 evrov do približno 200, od 50 do 60. Torej, kar vedno radi povemo. Če iščete poceni steadicam, ga imate, in če ste strokovnjak ali ga boste ekskluzivno uporabljali, imate na voljo tudi svoj model.

Zato vam prikazujemo tri različne modele, ki jih lahko prilagodimo vašim možnostim:

  • vv12
  • S-40C

  • Feiyu FY-G3Ultra

DSLR Steadicams (digitalna refleksna kamera)

Če ste ljubitelj fotografije in imate digitalni refleksni fotoaparat, ne skrbite, saj obstajajo tudi stabilizatorji za vaš DSLR. Na voljo za približno 60 evrov (odvisno od modela), čeprav obstajajo tudi dražji in cenejši steadicami. Zakaj si ga torej želite in od tam boste sami sklepali in ocenili, ali se splača porabiti malo več ali kupiti cenovno ugodnejši steadycam.

Spodaj omenjamo tri vrste različnih količin (nizke, srednje in visoke vrednosti)

  • Novo
  • S40
  • Kovacam Monocam CF PRO

Ne gre prezreti blagovne znamke Gimbal, ene prvih, ki je uvedla inovacije s stabilizatorji za brezpilotne zrakoplove in ima v svojem katalogu stabilizatorje z različnimi osmi. Če se odločite za eno od teh, ne pozabite kupiti prek zanesljivega prodajalca, ob upoštevanju ocen prejšnjih uporabnikov, števila preteklih prodaj in ugleda trgovine.

Na ta način zagotovite, da vaš nakup ne bo povzročal neprijetnosti niti z verodostojnostjo izdelka niti s pošiljanjem. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite neposredno na prodajalce. Običajno odgovorijo zelo hitro in rešijo vaše dvome. Tako kot mi smo tudi pri AlixBlogu z veseljem prebrali in vam odgovorili, če nam želite kaj povedati ali predlagati ?

Zadnji nasvet ? Če iščete poceni steadycam za določeno znamko fotoaparata (Nikon, Canon, Pentax, Sony, Olympus, Panasonic

...

) v iskalnik boste morali vnesti le model kamere, ki ji sledi beseda steadycam. Na ta način bodo rezultati, ki se bodo pojavili, specifični za vašo kamero.

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar