Glavni » alibaba-info » Ali je Huawei P9 ali P9 Lite vodoodporen in potopljiv in ali ima certifikat IP68?

Ali je Huawei P9 ali P9 Lite vodoodporen in potopljiv in ali ima certifikat IP68?

AliExpress WW

Če ste navadno pozorni na začetek novi pametni telefoni ki se proizvaja ves čas po vsem svetu, potem verjetno veste, da so številni najnovejši terminali nepremočljivi, celo potopni.

Takrat pride čas, da se vprašamo, ali je eden od najbolje prodajane naprave Letošnji Huawei P9 Lite je vodoodporen.

Resnica je, da nas mnogi bralci sprašujejo, ali je Huawei P9 Lite mogoče potopiti, in zato, ne da bi ga izpostavljali tem situacijam, le pregled njene KARAKTERISTIKE, o tem vas želimo obvestiti.

Zgodi se, da običajno terminali spadajo v srednji razred, kot je Huawei P9 Lite, niso potopni, čeprav bomo še posebej videli vaš primer.

Kazalo ()

  To so glavne značilnosti Huawei P9 lite

  Huawei še naprej raste in v prejšnji generaciji je imel P8 Lite skoraj večji pomen kot sam P8 «standard». zaradi njihovih glavnih razlik med seboj.

  Letos ponavljajo igro in skupaj s Huaweijem P9 prihaja tudi "manjša" različica, Huawei P9 Lite, pripravljeni dati vojno v zelo tesnem segmentu trga in kjer majhne podrobnosti vplivajo nanje.

  Kitajci Huawei se lahko pohvalijo s številkami in so pripravljeni iti na položaje Namizna plošča proizvajalcev z večjo prodajo, ki jo trenutno imata Samsung in Apple, nič manj.

  Lahko se zdi, da je "Lite" sinonim za "različica brez kofeina»Od P9, v resnici pa ni tako, saj na strojni ravni najdemo zelo veljavne komponente in da se iz dneva v dan obnašajo, kot bi se morali.

  Spremembe strojne opreme naredijo P9 Lite model na poti med srednji in visoki razpon. Vedno jemljemo za referenco običajni P9 in vidimo, kako Lite reže procesor (Kirin Octa Core 650), notranji pomnilnik in kamera.

  Če pa pogledamo P8 Lite, opazimo izboljšave na zaslonu, kamerah, bateriji in v vgradnja senzorja stopinj.

  In ne, v tem modelu ni nobenega znaka Leice. Spomnimo se, da Huawei sodeloval z Nemci ustvariti kamero P9, ki je zelo močan del za trženje terminala in je izgubljen v Huawei P9 Lite.

  Znan dizajn s popravki

  Huawei P9 Lite je kot član družine P9 zasnovan na njih vrstic kot P9, Čeprav so nekatere podrobnosti na poti, čeprav je treba opozoriti, da je pomembno, da pred nakupom nove naprave veste, kakšne so razlike med p9 in P9 lite

  Je torej Huawei P9 Lite vodoodporen??

  No, v posebnem primeru Huawei P9 Lite moramo potem reči, da je dovolj, da si ogledamo značilnosti, ki so označene na tem pametnem telefonu, in preverimo, ne vključuje certifikata IP67 ali IP68.

  To predvsem pomeni, da Huawei P9 Lite ni vodoodporen in zato to če ga potopite, imate dobre možnosti, da se poslovite od njega.

  Potem P9 Lite ni potopljiv, kar pomeni, da če ga želite iti v bazen ali na morje, ga držite čim dlje od vode, saj lahko v nasprotnem primeru povzročite nepopravljivo škodo.

  Na enak način morate vedeti, da niti ne priporočamo potapljanja tistih terminalov, ki imajo certifikat IP68, v tem primeru pa seveda manj.

  Zgodi se, da je bilo veliko uporabnikov na nek način varal v takšnih situacijah, ob upoštevanju, da je v spletu videti nekaj video posnetkov, v katerih vidimo Huawei P9 Lite, ki je potopljen za nekaj minut.

  V tem konkretnem primeru lahko vidimo, kako se z napravo ne zgodi nič slabega, a vseeno, odsvetujemo ga potapljanja.

  Pravzaprav, edina alternativa da imate pri roki, če želite dati P9 litra pod vodo, je neposredno povezan s pridobitvijo tako imenovanega Water Proof Case, posebej razvitega zanj.

  Zahvaljujoč tej vrsti prevlek imate možnost namestitve kakršnih koli podvodna naprava, brez nevarnosti, da bi ga tekočina poškodovala.

  Vsa druga vprašanja, ki jih imate v zvezi s tem, samo nas morate vprašati tako da vam lahko v zvezi s tem odgovorimo.

  Kakšne so bile vaše izkušnje s Huawei P9 Lite?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar