Glavni » alibaba-info » Rešitev: 'Napaka DNS Samsung GT-S3350 pri aktiviranju in povezovanju z WiFi '

Rešitev: 'Napaka DNS Samsung GT-S3350 pri aktiviranju in povezovanju z WiFi '

AliExpress WW

The Samsung GT-S3350 Gre za mobilni telefon z operacijskim sistemom Android, ki zaostaja že vrsto let, a še danes ga še vedno pogosto uporablja veliko število ljudi po vsem svetu.

Značilnost, po kateri najbolj izstopa, je prav fizična QWERTY tipkovnica, ki je nedvomno preveč udobna da bi lahko vzdrževali tekoče klepete, ker kot veste, je za veliko ljudi, skoraj za večino, bolj udobno tipkati s fizičnimi tipkovnicami.

Kazalo ()

  Težava z Wifi Samsung GT-S3350 Chat se ne poveže z rešitvijo WiFi

  Toda nekateri, ki še vedno uporabljajo omenjeni mobilni telefon, so imeli težave s telefonom z odsekom Wifi in zato vas v tem članku želim naučiti, kako rešiti težavo.

  Kaj se zgodi, je, da morda imate težave z anteno Wifi če želite rešiti to težavo, se preprosto približajte anteni in jo na ta način najdite, tudi če je.

  V primeru, da se to ne zgodi, je očitno, da je antena mobilnega telefona poškodovana in bi jo morali odnesti na tehnična služba tako da ga zamenjajo za novega.

  Ali pa poskusite jasno izdelati domačo anteno za omrežje WiFi ta možnost bo veliko cenejša o tem, kaj vam bo strokovnjak zaračunal za popravilo mobilne naprave.

  Torej lahko prenehate skrbeti, to je nekaj, kar ni tako resno in ima rešitev, čeprav se zdi zelo težko in mislite, da je ne boste mogli rešiti, je dejansko lažje, kot se zdi, ne bo trajalo skoraj nič popravljanje Zagotavljam vam vse.

  Poleg tega se boste naučili še nekaj novega, ko se vam bo naslednjič zgodilo.

  Napaka DNS se ne aktivira ali hitro ne reši omrežja Wifi

  Če poskušate aktivirati Wifi, vendar se prikaže nekakšna napaka, morate znova zagnati mobilni telefon in po tem poskusite znova aktivirati Wifi.

  Če težava ni odpravljena, preprosto vključite letalski način za nekaj minut, nato pa aktivirajte Wifi, ko ste še vedno v letalskem načinu, in ko se z njim povežete, tam izključite Wifi, običajno se to zgodi, ker mobilno omrežje v kombinaciji z Wifi ustvarja nekaj drugega problema.

  Rešitev težave, ko se omrežje WiFi ne poveže ali ne aktivira

  Če poiščite omrežje wifi, Poskusite se povezati in ugotovite, da tega ni mogoče storiti, potem morate potrditi, da je geslo, ki ga pišete, pravilno.

  Morda se zdi neumno, toda resnica je, da je povsem normalno, da geslo napačno zapišemo, ko se bomo povezali neko zadevno spletno mesto. Priporočamo, da si ogledate, kaj pišete, ko ga vnašate, da boste 100% prepričani, da to dobro pišete.

  Če pa ste ravno v takšni stiski pozabili geslo, je najbolje, da okrevanje na zelo preprost način, to je zagotovo ena najboljših možnosti v teh primerih.

  Kako boste videli Težave z Wifi na vašem Samsung GT-S3350 Za reševanje jih ni zapleteno in v primeru, da imate težavo, ki je v tem članku niste videli, nam jo pojasnite v komentarjih in poskušali vam bomo pomagati rešiti v najkrajšem možnem času.

  Če nimate drugih možnosti in že čutite, da težava nima rešitve, ste že odstopili, ker spet vam povem, da to je nekaj, kar ima na srečo rešitev in je, da poskušate prenesti Android v svoj Samsung, se zdi nemogoče ali šala, toda ne, res je to mogoče storiti.

  Ostal boste z rešeno težavo in z dobrim operacijskim sistemom na mobilnem telefonu je kot dvojna nagrada, najboljše pa je, da za izvedbo tega postopka ne bo treba prav nič, tudi z Androidom na mobilnem telefonu, imeli boste dostop do vseh aplikacij kaj imaš v mislih.

  Ker jih ima Android veliko različnih, vam ne bo treba skrbeti, kako lahko prenesete WhatsApp na svoj mobilni telefon, kajti vse bo vključeno v operacijski sistem Android.

  Zato ne obupajte, ker vam je pomoč prišla skozi to vadnico.

  Upamo, da vam je bila ta vadnica všeč in vam je pomagal rešiti tako težavno težavo z vašim omrežjem WiFi.

  Če iz kakršnega koli razloga noben trik vam ni uspel Priporočam, da ponovno preberete vadnico, saj včasih izpustimo nekatere korake, kar povzroči, da rezultat ni takšen, kot smo v resnici pričakovali.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar