Glavni » alibaba-info » Rešitev: Samsung Grand Prime ostane na logotipu, se vklopi, vendar se NE zažene

Rešitev: Samsung Grand Prime ostane na logotipu, se vklopi, vendar se NE zažene

AliExpress WW

Samsung Grand Prime To je dokaj dober mobilni telefon, ki ima nekaj izjemno zanimivih lastnosti, ob upoštevanju denarja, ki ga očitno stane. Vprašanje je v tem, da kljub temu, da ima eno ali drugo težavo, v vsem, tako kot pri vseh vrstah mobilnih naprav, vemo, da nič ni popolno in prav ta mobilna naprava ni nobena izjema.

Zakaj moj Samsung Grand Prime ostaja na logotipu?
Oglejte si ta video na YouTubu

Lahko se zgodi, da vi Samsung Grand Prime pred zagonom ostane neposredno zataknjen v logotipu ali pa se celo sam znova zažene, da bi to težavo dejansko morali rešiti flash firmware spet, da bi lahko spet pravilno deloval, v nekaterih primerih je možno, da s tem trda ponastavitev da spet pravilno deluje, vendar običajno to dejansko ne deluje.

Zato vam bomo pokazali, kako morate narediti bliskavico omenjene mobilne naprave, dali vam bomo vse, kar potrebujete, da boste težavo rešili na najpreprostejši možen način, slediti morate korakom, ki smo jih storili ti bom povedal, pojdi in pojdi.

Kazalo ()

  Flash Samsung Grand Prime

  Najprej morate preveriti, ali je baterija napolnjena, četudi je ta 60-odstotna in jo morate tudi uporabite originalni USB kabel da se izognete težavam s povezavo.

  Poleg tega je nujno, da najprej naložite gonilnike Samsung USB, nato morate prenesti tudi Samsung Kies in očitno Odin ter dokončati vdelano programsko opremo Galaxy Grand Prime.

  Rešitev Samsung Grand Prime ostaja v logotipu

  Zdaj morate v računalnik namestiti gonilnike USB in Samsung Kies.

  Ko bomo pripravljeni, bomo izvlekli datoteko vdelane programske opreme, ki se bo končala v formatu .md5, in jo pustite na mestu, kjer boste imeli hiter dostop do nje.

  Popolnoma izklopite mobilni telefon in nekaj sekund pridržite tipko za zmanjšanje glasnosti + dom + napajanje, ko se prikaže opozorilo, za potrditev in pritisk na tipko za povečanje glasnosti pritisnite vstopite v način prenosa.

  Povežite mobilni telefon z računalnikom in odprite Odin, polje z napisom ID: COM naj se prikaže na levi.

  Kliknite PDA / AP in izberite datoteko vdelane programske opreme, ki jo pustimo na lahko dostopnem mestu, kot sem vam že povedal.

  Označi Auto-Reboot in F.Reset Time in pritisnite start za začetek postopka namestitve vdelane programske opreme.

  Ko je mobilnik pripravljen, ga znova zaženemo in vse rešimo, tako preprosto je popraviti zagonsko zanko Samsung Galaxy Grand Prime.

  Odpravite težavo, ko Samsung Galaxy Grand Prime ostane na logotipu

  Najprej lahko preizkusimo najpreprostejšo stvar, ki bi bila izdelava a trdo ponastavljena, Očitno je to najlažje, kar lahko poskusite, in to ne traja dolgo, zato priporočam, da to storite, redko deluje, toda hej, enkrat naenkrat je to storilo, da ne izgubite ničesar.

  Toda resnična rešitev, dokončna, če s prejšnjo metodo ne morete, je namestitev drugega ROM-a, ampak Stock ROM-a, ki bi bil izvirnik brez spreminjanja.

  • Morali boste imeti vse gonilnike vašega pametnega telefona, To dosežemo tako, da ga priključimo na računalnik ali preprosto od tu.
  • V računalniku morate imeti nameščen tudi Samsung Kies.
  • Ko boste uredili dve prejšnji stvari, bomo na računalniku dobili Odina, to je program, ki ga bomo uporabili za samo nalaganje ROM-a.
  • In končno, očitno čudovit Stock ROM, ki ga potrebujemo za celoten postopek, ki ga lahko prenesete od tukaj.

  Ko bomo imeli vse pripravljeno, bomo začeli postopek reševanja tega problema.

  • Najprej prenesete vse, kar sem vam povedal zgoraj, nato namestite gonilnike Samsung, nato pa Samsung Kieja in po tem Odin.
  • Izvlečete vdelano programsko opremo in jo pustite na lahko dostopnem mestu, najbolje na namizju.
  • Ko bomo pripravljeni, bomo izklopili našo Pametni telefon ker morate vstopiti v način prenosa. To dosežemo z izklopljeno napravo in ko je pripravljena, pritisnemo in držimo tipko za zmanjšanje glasnosti + dom + napajanje, pojavi se redek opozorilni signal in logotip Android, pritisnimo gor in tam smo v načinu prenosa.
  • Napravo z USB-jem povežemo z računalnikom.
  • To boste videli v ODIN prikažejo se štirje ID: COM se prikaže v zeleni ali modri barvi.
  • Ko bo vse pripravljeno, bomo šli tja, kjer piše PDA / AP in tam moramo poiskati datoteko, ki je na namizju našega računalnika, Stock ROM v bistvu.
  • Zdaj bomo samo pritisnili, kjer piše "Začni"Kar je spodaj in voila, ko konča, bo napisal ODIN " PASS !! "

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar